سه‌شنبه 9 دی 1404

پرواز نجف عادی شد

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از آغاز مجدد پروازها بین ایران و فرودگاه نجفِ عراق خبر داد و گفت: فرودگاه امام آمادگی کامل دارد تا پروازهای تهران - نجف را پشتیبانی کند.

«سعید چلندری» عصر سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با توجه به رفع بحران در عراق به خصوص شهر نجف و اعلام ستاد اربعین از ساعت 17 امروز سه‌شنبه هر شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی که درخواست و مجوز پرواز به عراق را داشته باشد، امکان پرواز از فرودگاه امام خمینی را دارد.

وی توضیح داد: فرودگاه آمادگی دارد پروازهایی که از ساعت 19 دوشنبه شب تا ساعت 17 امروز ابطال شده بود را پشتیبانی کند و آماده پذیرش مسافر و پروازها به مقصد نجف است.

به گفته چلندری وضعیت پروازها بین ایران و نجف به حالت عادی بازگشته است.

وی اضافه کرد: هم چنین از تاریخ 12 شهریورماه تمام پروازهای زیارتی به عراق و سوریه از ترمینال سلام برای همیشه انجام می‌شود و مسافران در نظر داشته باشند کل پرواز عتبات برای همیشه از ترمینال زیارتی سلام انجام می‌شود.