سه‌شنبه 2 بهمن 1403

پروژه ژاپن برای فرود بر ماه شکست خورد / قطع ارتباط با فضاپیما در آخرین لحظه

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
پروژه ژاپن برای فرود بر ماه شکست خورد / قطع ارتباط با فضاپیما در آخرین لحظه

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، شرکت ژاپنی اکتشاف ماه «آی اسپیس»، در آخرین لحظه فرود برنامه ریزی شده روی سطح ماه، ارتباط خود را با فضاپیما از دست داد.

اکشی هاکاماد، بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت آی اسپیس، گفت: ما فرض می کنیم که نتوانستیم فرود روی سطح ماه را کامل کنیم.

قرار بود کاوشگر HAKUTO-R پس از پنج ماه سفر در فضا، در دهانه اطلس، که در بخش شمال شرقی ماه است، برخوردی تاریخی انجام دهد که سیگنال فرودگر در آخرین لحظه قطع شد.

تاکنون هیچ فضاپیمایی که به طور خصوصی اداره می شود، روی ماه فرود نیامده است. در سال 2019، دو تلاش برای فرود روی ماه، فرودگر Vikram هند و Beresheet متعلق به رژیم صهیونیستی هر دو سقوط کردند.

هاکاماد گفت: فرودگر M-1 ما تا آخرین لحظه توانست ارتباط خود را حفظ کند که این دستاوردی بزرگ است. بازخوردها برای ماموریت -2 آتی و ماموریت -3 که به ترتیب در سال 2024 و 2025 پرتاب خواهند شد اعمال خواهد شد.

کاوشگر M-1 با ارتفاع حدود 7 فوت، مریخ نوردهای کوچک و محموله‌هایی را برای تعدادی از سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی از جمله ایالات متحده، کانادا، ژاپن و امارات حمل می‌کرد. فرودگر M1 سفر خود به ماه را در 20 آذر با پرتاب از طریق موشک فالکون 9 اسپیس ایکس از کیپ کاناورال فلوریدا آغاز کرد.

پس از ماموریت 1، آی اسپیس دو پرواز رباتیک دیگر به سطح ماه را برنامه ریزی می کند. ماموریت 2 و ماموریت 3 به ترتیب در سال های 2024 و 2025 پرتاب خواهند شد و همچنین به برنامه آرتمیس ناسا کمک خواهند کرد. به گفته آی اسپیس، فرودگر ماموریت 3 محموله هایی را به سطح زمین حمل می کند و همچنین دو ماهواره ارتباطی را در مدار ماه مستقر می کند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید اولین فضاپیمای تجاری شرکت آی اسپیس شرکت ژاپنی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است