پروین به پرسپولیس برمیگردد؟
شنیدهها حاکی از آن است که علی پروین رضایت رسولپناه را برای حضور در هیئتمدیره گرفته با یک شرط بسیار مهم؛ اینکه علاوهبر حضور علی پروین، دو عضو دیگر شرکت پیشکسوتان نیز به عضویت در هیئتمدیره برسند و این یعنی تقریبا کل اعضای هیئتمدیره فعلی برکنار میشوند و شاکله تیم پرسپولیس در اختیار افرادی میافتد که طی سالیان اخیر تمایل داشتند همهکاره باشگاه شوند
باشگاه پرسپولیس روزهای خوبی را پشتسر نمیگذارد و شاید کمتر هوادار این تیم تصور میکرد در سالی که این تیم قهرمان نیمفصل شد و با اختلاف 10 امتیاز نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار دارد، حواشی این تیم بعد از رفتن برانکو به این شکل ادامه داشته باشد.
محمدحسن انصاریفرد بعد از رفتن ایرج عرب و با تأیید وزارت ورزش بهعنوان مدیرعامل جدید منصوب شد و کارش را در این تیم آغاز کرد. او که آنطور که باید همسو با اعضای هیئتمدیره نبود، کارش را با مربیگری کالدرون ادامه داد، ولی اختلافنظرها و البته بدقولیهای مدیرعامل نسبت به پرداخت طلب سرمربی کار را به جایی رساند که کالدرون از باشگاه رفت و سرنوشت استراماچونی نیز برای پرسپولیس تکرار شد. انصاریفرد در نهایت با شرکت آتیهپرداز قراردادی را امضا کرد و در همان ابتدا مبلغ 15 میلیارد تومان بهعنوان قرض از این اسپانسر گرفت تا بخشی از طلب بازیکنان و کادر فنی جدید را بعد از رفتن کالدرون پرداخت کند.
ابهامات مالی و تنش بین هیئتمدیره و انصاریفرد آنقدر بالا گرفت که مدیرعامل وقت روی آنتن زنده شبکه سه یکباره از سمت خود استعفا داد و همانند مدیران قبلی بدون پاسخگویی نسبت به ابهامات مالی و اشتباهاتی که داشتند، رفت. بعد از رفتن انصاریفرد تصور بر این بود که حالا هیئتمدیره میتواند کار را پیش ببرد، اما این اتفاق در دو ماه اخیر نهتنها رخ نداده، بلکه حالا خبر رسیده که مهدی رسولپناه، مدیرعامل و دوست وزیر ورزش، دیداری با علی پروین داشته و قولوقرارهایی نیز بین این دو ردوبدل شده است.
شنیدهها حاکی از آن است که علی پروین رضایت رسولپناه را برای حضور در هیئتمدیره گرفته با یک شرط بسیار مهم؛ اینکه علاوهبر حضور علی پروین، دو عضو دیگر شرکت پیشکسوتان نیز به عضویت در هیئتمدیره برسند و این یعنی تقریبا کل اعضای هیئتمدیره فعلی برکنار میشوند و شاکله تیم پرسپولیس در اختیار افرادی میافتد که طی سالیان اخیر تمایل داشتند همهکاره باشگاه شوند. این اتفاق شاید در ظاهر مثبت تلقی شود که علی پروین با آن سابقه بلند در این باشگاه، به پرسپولیس بازگشته است، اما بررسی یک رخداد تاریخی از این شرکت در قبال پرسپولیس نشان میدهد که نگرانی هواداران پربیراه نیست.
خرید 20 درصد سهام باشگاه، فقط 100 میلیون تومان!
22 بهمن 1393 قرار بود دو باشگاه پرسپولیس و استقلال طبق اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شوند، به همین دلیل قیمتی ابتدایی برای این دو باشگاه در نظر گرفته شد. قیمتگذاری پایه پرسپولیس در آن سال 290 میلیارد تومان اعلام شد. طبق اعلام سازمان خصوصیسازی در آن سال، بلوک صددرصدی سهام هر یک از باشگاههای استقلال و پرسپولیس به یک نفر واگذار میشود و آن شخص موظف است پس از مدتی 20 درصد از سهام باشگاه خریداریشده را به پیشکسوتان آن باشگاه که به تأیید وزارت ورزش میرسند واگذار کند.
هیئتمدیره شرکت پیشکسوتان نیز با حضور علی پروین، امیر عابدینی، ضیا عربشاهی و بهروز سلطانی بعد از مطلعشدن از این موضوع تصمیم گرفتند نسبت به 20 درصد از سهام باشگاه پرسپولیس جلسهای را برگزار کنند که مصوبهای باورنکردنی در قبال خرید باشگاه و سهام 20 درصدی آن اعلام شد. 22 بهمن 1393 خبرگزاری خبرآنلاین نسبت به ماحصل این جلسه نوشت: «قرار شد 20 درصد سهام به 2 هزار سهم 50 هزارتومانی تبدیل شود. این 2 هزار سهم توسط علی پروین و امیر عابدینی بین تمام پیشکسوتان توزیع میشود و به گفته امیر عابدینی، هر بازیکنی که حتی یک روز هم برای پرسپولیس بازی کرده میتواند از این سهام بگیرد.
امیر عابدینی اعلام کرده که حداقل سهم، یک سهم و حداکثر آن 10 سهم است که بین پیشکسوتان تقسیم میشود. علی پروین هم فعلا قرار است سهمی برندارد و اگر سهمی باقی ماند، به او برسد. رقم کل این 2 هزار سهم 100 میلیون تومان میشود که حسین هدایتی آن را پرداخت خواهد کرد». با علم به چنین قیمتگذاریای از سوی شرکت پیشکسوتان برای 20 درصد از سهام باشگاه، ارزشگذاری باشگاه پرسپولیس با برآورد علی پروین، سعید شیرینی و شرکا 500 میلیون تومان میشود! این در حالی است که سهام باشگاه از سوی سازمان خصوصیسازی 290 میلیارد تومان اعلام شده بود. حال، این شرکت که پنج سال پیش نتوانست با چنین قیمت پایینی، 20 درصد سهام باشگاه را به چنگ بیاورد، حالا با حمایت رسولپناه و البته رضایت احتمالی وزیر ورزش در یکقدمی تصاحب باشگاه است؛ آن هم با پایینترین قیمت ممکن! گفتنی است طبق برآوردها قرار است به زودی 10 درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال با توجه به بدهی گستردهای که دارند وارد فرابورس شده و مشخص نیست هیئتمدیره جدید در آینده هم بتوانند رأی بیاورند یا خیر.