دوشنبه 26 خرداد 1404

پزشکیان: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پزشکیان: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم

رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی، گفت: امروز بیش از هر زمانی به وحدت و انسجام نیاز داریم و باید هر اختلافی را کنار بگذاریم.

باشگاه خبرنگاران جوان مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز (دوشنبه 26 خرداد ماه) صحن مجلس و در جریان بررسی صلاحیت علی مدنی زاده، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورمان، گفت: دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن از صحنه خارج کند، چراکه هر قهرمانی که پرچم از دستش بیفتد صد‌ها قهرمان دیگر هستند که پرچم را به دست خواهند گرفت و در مقابل ظلم، جور، جنایت و خیانتی که این نامردان می‌کنند، خواهند ایستاد. این موضوع را مردم ما تاکنون نشان دادند و با قدرت در مقابل تمام این نامردی‌ها ایستاده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه ما متجاوز نیستیم، بیان کرد: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم و همه مردم ایران باید دست به دست هم دهند و در برابر تجاوزی که شکل گرفته است، با قدرت بایستند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: باید امروز هر اختلاف، گره و مشکلی را که وجود داشته، کنار گذاشت و با وحدت و انسجام در مقابل این تجاوز جنایتکار نسل کش با قدرت ایستاد.

منبع: مهر