سه‌شنبه 17 تیر 1404

پزشکیان: ما همیشه آماده همکاری با آژانس بودیم + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
پزشکیان: ما همیشه آماده همکاری با آژانس بودیم + فیلم

رئیس‌جمهور گفت: ما همیشه آماده همکاری بودیم و اجازه دادیم آژانس از تمام مراکزی که تحت نظرش بودند، بازدید کند.

رئیس‌جمهور در مصاحبه با «تاکر کارلسون»، مجری آمریکایی گفت: در زمینه اعتماد به آژانس، به‌دلیل اقداماتی که رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از اطلاعات بازرسی‌ها انجام داد، بدبینی‌هایی به وجود آمد. با این حال، ما همیشه آماده همکاری بودیم و اجازه دادیم آژانس از تمام مراکزی که تحت نظرش بودند، بازدید کند.

پزشکیان تاکید کرد: بی‌اعتمادی زمانی تشدید شد که گزارش اخیر آژانس به اسرائیل بهانه داد تا بدون هیچ مجوزی به مراکز هسته‌ای ما حمله کند. متأسفانه، آژانس حتی حمله به مراکزی که تحت نظارت خودش بود را محکوم نکرد.

او اظهار داشت: این مسئله از منظر حقوق بین‌الملل قابل‌قبول نیست و باعث بی‌اعتمادیِ مردم و قانون‌گذاران جمهوری اسلامی ایران نسبت به آژانس شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.