پشت پرده شایعات از سمت رقیب همشهری / آقای دیپلمات تا پایان فصل در سپاهان
مدیرعامل سپاهان توجهی به شایعات و اظهارنظرهای نهچندان کارشناسانه ندارد.
به گزارش "ورزشسه"، مجتبی فریدونی مدیرعامل سابق ذوب آهن که معمولا همواره درباره موضوعات مختلف فوتبال ایران و به ویژه حواشی پیرامون دو باشگاه اصفهانی در حال اظهارنظر است، کاندیدای مورد نظر خود را برای جانشینی منوچهر نیکفر با انتشار یک استوری اعلام کرده و این در شرایطی است که به نظر میرسد سپاهان در حال حاضر به این تغییرات برای رسیدن به موفقیت نیازی ندارد.
فصل جاری مسابقات فوتبال برای سپاهان با مشکلات زیر و درشت زیادی آغاز شد و عدم ثبت قرارداد عیسی آلکثیر و برایان دابو اولین مشکل طلایی پوشان اصفهانی در شروع فصل جدید بود و هر چه زمان گذشت بر شمار مشکلات سپاهان افزوده شد.
در ادامه حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران و در ادامه حکم کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا، طلاییپوشان اصفهانی را در موقعیتی قرار داد که تاکنون تجربه نکرده بودند و در این بین مسائل مربوط به بازنشسته بودن محمدرضا ساکت و فشاری که از سوی نهادهای بالادستی روی طیبنیا مدیرعامل کارخانه فولاد مبارکه سپاهان وجود داشت، سبب شد تا مدیرعامل سپاهان پس از بازگشت تیم از بازی برگشت مقابل الاتحاد صندلی خود را در مجموعه باغ فردوس ترک کند.
در این شرایط منوچهر نیکفر که در دوران پیش از بازگشت محمدرضا ساکت یکی از فعالترین اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، بار دیگر ماموریت گرفت که به اوضاع آشفته سپاهان سر و سامان ببخشد. او در ابتدای لیگ هجدهم هم با انتخاب امیر قلعهنویی توانسته بود سپاهان که روزهای عجیبی را تجربه کرد و فصل را با رتبه نازل چهاردهمی در لیگ هفدهم تمام کرد، به ثبات لازم برای بازگشت دوباره به جمع مدعیان برساند.
البته در دوره جدید شرایط برای نیکفر کاملا متفاوت بوده و این چهره در شرایطی مدیریت باشگاه را عهدهدار شد که مشکلات مربوط به اصلاح قرارداد 6 بازیکن تیم در وضعیت اورژانسی قرار گرفته بود و در این بین یکی از مهمترین چالشهای پیش رو فراهم کردن زمینههای بازگشت سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا به ورزشگاه نقش جهان بود.
در واقع در این شرایط بود که سپاهان سه شکست متوالی را تجربه کرد و در مصاف با گلگهر چند ساعت پیش از مسابقه بود که مورایس و سایر اعضای سپاهان از محرومیت ناگهانی 6 ستاره تیم وقتی تازه پرواز آنها از اصفهان به کرمان تازه به زمین نشسته بود، مطلع شدند. با این حال نیکفر چند روز پس از مصاف با گل گهر که مورایس از حضور 6 ستاره تیمش محروم شده بود، توانست مجوز استفاده از سه بازیکن که مورد نظر کادر فنی بودند را به هر ترتیبی که بود برای بازی آخر نیم فصل مقابل شمس آذر بگیرد و در ادامه هم توانست با مذاکرات و جلسات حساسی که با مسئولان مربوطه داشت، شرایط بازگشت طلاییپوشان در آسیا به نقش جهان را مهیا کند.
در این بین فقط بدشانسی میتوانست کار سپاهان را پیچیدهتر هم بکند و آنها که تنها نماینده باقی مانده فوتبال ایران بودند، در لیگ قهرمانان آسیا با بدترین و سختترین قرعه ممکن مواجه شدند و در بازی رفت هم اگرچه الهلال با نتیجه 3 بر یک برنده مسابقه لقب گرفت، اما نمایش شاگردان مورایس در نیمه اول که با پیروزی آنها تمام شد، تحسین برانگیز بود و در نیمه دوم هم اگر اخراج ناگهانی دانشگر نبود، شاید نتیجه طور دیگری رقم میخورد.
سپاهان طی چند ماه اخیر شرایط آشفتهای را پشت سر گذاشته و حالا میتوان گفت پس از این ماههای پرآشوب به ثبات نسبی رسیده که دوباره بحث تغییرات داغ شده و جالب اینکه افرادی در حال اظهارنظر درباره سپاهان و آینده مدیریتی آن هستند که به اردوگاه تیم رقیب و همشهری تعلق دارند و شاید بهتر باشند آنها در این مقطع برای سرنوشت تیم تعیین تکلیف نکنند.
در این شرایط شاید بهترین کار حمایت، تشویق و انرژی دادن به منوچهر نیکفر باشد که به خوبی بر اوضاع و احوال باشگاه اصفهانی واقف است و به عنوان یک مدیر دیپلماتیک با رفتار معقول خود توانسته مشکلات عدیدهای را طی مدت زمان کوتاه مدیریت خود از پیش روی باشگاه و مهم ترین تیم آن بردارد.
سپاهان اگرچه در آسیا شرایط بسیار سختی با توجه به نتیجه رقم خورده در بازی برگشت دارد، اما نمایشهای تیم مورایس در نیم فصل اول طلایی پوشان اصفهانی را به عنوان یکی از جدیترین مدعیان قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی مطرح کرده و زودتر از موفقیت در آسیا، به نظر میرسد کسب ششمین قهرمانی در لیگ برتر و پنجمین قهرمانی در جام حذفی برای هواداران سپاهان در اولویت باشد، نه تغییرات مداوم مدیریتی و گرفتن ثبات از باشگاه.
مدیرعامل سابق ذوبیها که همواره دم از حرفهای گری میزند بد نیست درباره کلید واژه ثبات در باشگاه سپاهان تجدیدنظر کند، مگر آنکه قصد و نیت دیگری در بین باشد.