دوشنبه 22 بهمن 1403

پیام تبریک رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا به سردار اشتری

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پیام تبریک رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا به سردار اشتری

تهران - ایرنا - رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در پیامی به سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، تصویب طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، حجت الاسلام علی سعیدی در این پیام تبریک تصریح کرد: تصویب طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) که حاصل مجاهدت ها و ایثارگری های کارکنان با اخلاص و مجاهد فی سبیل الله و تقدیم هزاران شهید والامقام می باشد را به جنابعالی، فرماندهان و آحاد کارکنان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

وی افزود: اینجانب ضمن تبریک این تدبیر ارزشمند، توفیقات روزافزون جنابعالی و همکاران خدومتان در فرماندهی کل انتظامی را تحت عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) و تبعیت از منویات و رهنمودهای حکیمانه نایب بر حقش رهبر معظم انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای عزیز مدظله العالی را به همراه بهترین تقدیر الهی در مسیر خدمت مخلصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

به گزارش ایرنا، طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه 17 آذر ماه با حضور سردار سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رونمایی شد.

بر مبنای طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا به دو مجموعه سازمان اطلاعات و پلیس امنیت عمومی تبدیل شده و دانشگاه علوم انتظامی امین به دو دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی و دانشگاه تربیت افسری و تربیت پلیس و همچنین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری و دفتر همکاری های مردمی و پلیس افتخاری ایجاد می شود.

همچنین در این طرح تبدیل معاونت اجتماعی ناجا به معاونت فرهنگی و اجتماعی و ارتقاء محل سازمانی فرماندهی انتظامی استان البرز و غرب تهران و ارتقاء سازمانی برخی رده های دیگر دیده شده است.

*س_برچسب‌ها_س*