پیام معنادار محسن رضایی / منتظر روز موعود باشید
اقتصادنیوز: فرمانده سپاه در دوران جنگ تحمیلی با یادآوری ماجرای مک فارلین تاکید کرد: منتظر روز موعود و پیروزی ملت ایران باشید.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محسن رضایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مکفارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد؛ چراکه مطمئن شدند حمایت از صدام دیگر به نفع آنها نیست. منتظر روز موعود و پیروزی ملت ایران باشید.»
در خرداد 1365 جیمز مکفارلین مشاور امنیت ملی رونالد ریگان در سفر محرمانه با یک هواپیمای حامل سلاح به تهران آمد که با مخالفت امام راحل و سران قوا، مسئول عالیرتبه ای به ملاقات آنان نرفتند و مکفارلین پس از چهار روز معطلی به آمریکا بازگشت. علنیشدن این ماجرا واکنشهای مختلفی بهدنبال داشت.
همچنین بخوانید- پایان کلاهبرداری | هوش مصنوعی چگونه به عدم تقارن اطلاعات پایان میدهد؟
- برهانی: کسانی که میگویند نشست دوحه دستاورد نداشت همانهایی هستند که روزی به سفارت عربستان حمله کردند!
- روایت روبیو از دیدار با امیر قطر در پی حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی
- کمالوندی: آمریکا با قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هستهای مخالف است