سه‌شنبه 6 آذر 1403

پیشنهاد جذاب شهرداری / با حقوق 20 میلیونی صاحب شغل بشوید

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
پیشنهاد جذاب شهرداری / با حقوق 20 میلیونی صاحب شغل بشوید

محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند نیز در این خصوص گفت: بسیار خرسندیم که این تفاهمنامه منعقد شد و تا حدود 5 هزار نفر ظرفیت برای اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر و آسیب دیدگان اجتماعی در نظر گرفته‌ایم که این مهم در چندین مرحله اجرایی می شود.

در یک جلسه در سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی، با حضور دکتر احمدی صدر، دکتر محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و معاونین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی، یک تفاهمنامه برای استفاده از بهبودیافتگان مراکز یاورشهر به عنوان پاکبان در اجرای طرح تربیتی، آموزشی و درمانی 9 گام به امضای طرفین رسید.

حسین زاده معاون دادستان کل تهران نیز در این نشست حاضر شد و در خصوص ساماندهی معتادان متجاهر و لزوم توجه به آسیب دیدگان اجتماعی صحبت‌هایی را مطرح کرد.

احمدی صدر در این خصوص با اشاره به اینکه 9 گام تربیتی، آموزشی و درمانی در مراکز یاورشهر با هدف بهبودی کامل معتادان متجاهر دنبال می‌شود گفت: مددجویانی که دوره بهبودی شان را به شکل کامل می گذرانند با هدف خروج از چرخه آسیب، اشتغال برای آنها در حوزه پاکبانی فراهم خواهد شد.

وی اظهار کرد: با هدف خروج افراد آسیب دیده از چرخه آسیب برای نخستین بار الگوی مداخله 9 گام را در مراکز یاورشهر به اجرا در آورده‌ایم که یکی از این مراحل 9 گام اشتغال زایی و کسب درآمد است؛ که اقدامات قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته است به طوری که تفاهم نامه‌ای با سازمان پسماند شهرداری تهران برای تامین نیروی انسانی پاکبان صورت گرفته است.

احمدی صدر افزود: اشتغال برای بهبود یافتگان از سوی خیران، شرکت‌های بخش خصوصی و موسسات اجتماعی فراهم شده است که به تازگی با همکاری سازمان پسماند و پیمانکاران حوزه خدمات شهری مددجوهای بهبودیافته مشغول به فعالیت می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 20 نفر از مددجوهای بهبودیافته در مراکز یاورشهر در حوزه خدمات شهری شهرداری منطقه 15 مشغول به فعالیت شده‌اند. طبق این تفاهمنامه بیمه و اسکان برای بهبود یافتگان در نظر گرفته شده که از 12 تا 13 میلیون تا سقف 18 تا 20 میلیون تومان حقوق دریافتی آنها خواهد بود که به بهبود یافتگان بر اساس مجرد و متاهل بودن و داشتن یا نداشتن فرزند تعلق خواهد گرفت که گام بزرگی از سوی شهرداری تهران خواهد بود.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران عنوان کرد: به تازگی نیز تفاهم نامه ای با کارخانه ذوب آهن آمل جهت به کاری گیری 200 نفر از بهبود یافتگان مراکز یاورشهر صورت گرفته است.

او گفت: کارگاه‌های گوناگونی در مراکز یاورشهر مانند خیاطی، بسته بندی، گلخانه، نانوایی، کارگاه هنری و.... نیز فراهم شده است تا آن دسته از مددجویان پس از بهبود وارد بازار کسب و کار شوند.

محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند نیز در این خصوص گفت: بسیار خرسندیم که این تفاهمنامه منعقد شد و تا حدود 5 هزار نفر ظرفیت برای اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر و آسیب دیدگان اجتماعی در نظر گرفته‌ایم که این مهم در چندین مرحله اجرایی می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، همچنین محمدی که در مراسم افتتاحیه فاز دو مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر 9 نیز حضور داشت به برخی از بهبود یافتگان این مرکز نوید داد که پس از بهبود، شرایط شغلی برای آنها در شهرداری تهران مهیا خواهد بود.

وظایف سازمان مدیریت پسماند

سازمان مدیریت پسماند (سازمان مدیریت پسماند کشور) در کشورهای مختلف ممکن است با نام‌ها و ساختارهای متفاوتی شناخته شود. در اینجا، به طور کلی، وظایف ممکن برای یک سازمان مدیریت پسماند آورده شده است:

برنامه‌ریزی و مدیریت: طراحی و اجرای استراتژی‌ها و برنامه‌های مدیریت پسماند برای جمع‌آوری، دفع، بازیافت و تخلیه صحیح پسماندها. این شامل برنامه‌ریزی جمع‌آوری پسماندها، تعیین تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز، تعیین مکان‌های مناسب برای دفن و بازیافت، و برنامه‌ریزی برای کاهش تولید پسماندها است.

جمع‌آوری و حمل و نقل: سازمان مدیریت پسماند مسئول جمع‌آوری پسماندها از مناطق مختلف است. این شامل تعیین روش‌های جمع‌آوری، تعیین زمان‌بندی، تنظیم شیوه‌های حمل و نقل و تهیه تجهیزات و وسایل مورد نیاز است.

بازیافت و بازیابی: این شامل فرآیندها و فعالیت‌هایی است که به منظور بازیابی و بازیافت مواد قابل استفاده از پسماندها انجام می‌شود. سازمان مدیریت پسماند می‌تواند برنامه‌ها و فرآیندهای بازیافت را تعیین کند و تسهیل کند، همچنین اقدامات برای افزایش آگاهی عمومی درباره بازیافت و کاهش میزان پسماندها را انجام دهد.

دفن پسماندها: سازمان مدیریت پسماند مسئول تعیین و مدیریت مکان‌های دفن پسماندها است. این شامل بررسی و انتخاب مکان‌های مناسب برای دفن، ایجاد و تعیین استانداردهای مربوط به دفن پسماندها و نظارت بر فعالیت‌های دفن است.

آموزش و ارتقاء آگاهی: سازمان مدیریت پسماند می‌تواند برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌زیست‌محیطی را برای عموم مردم، سازمان‌ها و نهادها تدوین و اجرا کند. این برنامه‌ها می‌توانند شامل آموزش درباره جدیدترین روش‌ها و فناوری‌های مدیریت پسماند، اصول بازیافتو بازیابی، راهکارهای کاهش تولید پسماندها و موارد مشابه باشند.

نظارت و اجرای قوانین: سازمان مدیریت پسماند مسئول نظارت و اجرای قوانین و مقررات مربوط به مدیریت پسماند است. این شامل اعمال تنظیمات و مقررات، بررسی تطابق سازمان‌ها و واحدهای صنعتی با استانداردهای مدیریت پسماند، اجرای تحقیقات و تعیین جریمه‌ها و مجازات‌های مرتبط با تخلفات مدیریت پسماند می‌شود.

همکاری و هماهنگی: سازمان مدیریت پسماند می‌تواند با سایر سازمان‌ها، نهادها و جوامع محلی همکاری کند و هماهنگی‌های لازم را برای مدیریت پسماند صورت دهد. این شامل همکاری با شهرداری‌ها، سازمان‌های زیست‌محیطی، صنعت، آموزش و پژوهش و سایر نهادها است.

تحقیق و توسعه: سازمان مدیریت پسماند می‌تواند در زمینه تحقیقات و توسعه فناوری‌ها و روش‌های نوین مدیریت پسماند فعالیت کند. این شامل ارزیابی تکنولوژی‌های جدید، تحقیق در زمینه بازیافت و بازیابی مواد، بهبود فرآیندهای مدیریتی و مشارکت در پروژه‌های تحقیقاتی است.

ارتباطات و آگاهی‌زیست‌محیطی: سازمان مدیریت پسماند مسئول ارتباطات و آگاهی‌زیست‌محیطی درباره مسائل مدیریت پسماند است. این شامل انتشار اطلاعات و آموزش‌ها، ترویج رفتارهای زیست‌محیطی مسئولانه، ارتباط با رسانه‌ها و ایجاد رویدادها و کمپین‌های آگاهی‌زیست‌محیطی است.