یک‌شنبه 30 دی 1403

پیش بینی‌درآمد 30 هزار میلیاردی تومانی شهرداری در سال 99

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیش بینی‌درآمد 30 هزار میلیاردی تومانی شهرداری در سال 99

معاون شهردار تهران با بیان اینکه امکان تامین درآمد بیش از 30 هزار میلیارد تومان برای شهرداری تهران امکان‌پذیر است، گفت: بودجه سال آینده شهرداری 5300 میلیارد تومان بیشتر شده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حامد مظاهریان در حاشیه بازدید از مجتمع پردازش و دفن زباله‌های آرادکوه کهریزک اظهار کرد: چالش‌های حوزه پسماند از دغدغه‌ها و اولویت‌های کنونی مدیریت شهری محسوب می‌شود البته بخش عمده‌ای از مسائل مانند افزایش تولید زباله یا عدم تفکیک از مبدأ این حوزه زیرساختی و محتوایی است که نیاز به نهادینه سازی فرهنگی دارد که با تقویت مشارکت شهروندان مرتفع می‌شود.

وی با اشاره به تصویب کلیات متمم بودجه سال جاری شهرداری تهران گفت: عموما در شرایط ثبات اقتصادی نیاز به تهیه متمم و اصلاحیه بودجه کمتر پیش می‌آید اما در شرایط اقتصادی که شاخص‌ها دائما در حال تغییر است متمم و اصلاحیه اجتناب ناپذیر است. خوشبختانه با همراهی و موافقت شورای شهر، افزایش 5 هزار و سیصد میلیارد تومانی بودجه سال 99 پایتخت را شاهد خواهیم بود.

معاون شهردار تهران از تقدیم بودجه سال 99 به شورای شهر بلافاصله پس از تصویب متمم بودجه خبر داد و خاطرنشان کرد: در بودجه سال آینده شهر تهران، امکان تامین درآمد بیش از 30 هزار میلیارد تومان نیز میسر است که با توجه به برنامه مصوب سوم توسعه و پیش بینی افزایش درآمدها، واقع بینانه و منطقی به نظر می رسد.

وی با بیان اینکه اکنون با توجه به شرایط سخت اقتصادی کشور در دوران خشکسالی منابع مالی به سرمی‌بریم، تصریح کرد: عموما در سیستم‌های ما به هزینه کرد بیشتر از درآمدزایی توجه می‌شود. اما باید مدنظر داشته باشیم که افزایش بودجه در دوران انقباض اقتصادی، پاسخگوی نیازهای شهر و شهروندان نخواهد بود و باید تدبیر ویژه ای برای آن اندیشیده شود.

مظاهریان با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم کشور از نگاه هزینه کرد به درآمدزا گفت: به جای تکیه بر رویکرد هزینه محوری و تبدیل سازمان به مجموعه‌ای پرهزینه، می‌توان با پیاده سازی دیدگاه‌های اقتصادی نوآور درصدد درآمدزایی و افزایش بهره وری و رضایت مخاطبان گام برداشت. شهرداری تهران نیز از این مقوله مستثنی نیست و به ویژه پسماند نیز به عنوان یکی سازمان‌های مهم مدیریت شهری می‌تواند برای پیشبرد این رویکرد آغازگر و الگوساز باشد.

مدیریت دارایی از دیگر نکاتی بود که معاون شهردار تهران به آن اشاره داشت و اتخاذ دیدگاه ویژه برای مدیریت دارایی در سازمانها، اماکن و تمامی اجزای کالبدی شهر را با بهره گیری از دانش کافی و صرف وقت مناسب در مجموعه‌های شهرداری از جمله پسماند را خواستار شد.

وی مذمت مصرف‌گرایی و کاهش تولید مواد زائد آسیب زا برای طبیعت را نیازمند فرهنگ‌سازی در بین اقشار مختلف شهروندان دانست و افزود: مدیریت شهری با تمهیداتی چون تعبیه سیستم تفکیک پسماند در ساختمان‌های شهرداری، استفاده از کاغذ کمتر در ادارات و... فرهنگ سازی را از درون مجموعه خود آغاز کرده و باید برای تشویق شهروندان به کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدأ نیز با جلب مشارکت آنان در این حوزه، برنامه ریزی و تلاش کند.

مظاهریان در پاسخ به درخواست‌های معاونین سازمان مدیریت پسماند گفت: کمبود نیروهای توانمند در حوزه‌های تخصصی و همچنین کاهش نیروی کارگری در ازای بازنشستگی از جمله چالش‌های کنونی شهرداری تهران در حوزه نیروی انسانی است که باید در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود. ارتقای پست‌ها در برخی از رده‌های شغلی برای ایجاد جذابیت و افزایش انگیزه کارکنان در بخش‌های سخت شهرداری باید در حوزه تشکیلات مورد بررسی قرار گیرد تا امکان پیشرفت و توسعه در درون مجموعه فراهم شود. همچنین در بودجه سال آینده رقم قابل توجهی برای بازنشستگی‌های انگیزشی درنظر گرفته شده است.

هاشمی: بودجه 99 شهرداری تهران انقباضی بسته نمی‌شود رسولی: تصویب لایحه متمم بودجه از بی‌انضباطی مالی شهرداری جلوگیری می‌کند تعجب فراهانی از ممنوعیت مکاتبه مستقیم اعضای شورایاری با مدیران شهرداری

انتهای پیام /