یک‌شنبه 4 آذر 1403

چرایی عدم همگامی مردم با طراحان اغتشاش‌های اخیر

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
چرایی عدم همگامی مردم با طراحان اغتشاش‌های اخیر

حافظه قوی امت ما عدالت جغرافیایی که انقلاب اسلامی در سرتاسر ایران عزیز اجرا کرده است با جان و دل لمس می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، بدون شک و شبهه و همراه با مستندات محکم، اغتشاشات اخیر سناریویی بود که توسط آمریکا، صهیونیست‌ها و بعضی از کشورهای اروپایی طراحی شد و اجراء آن به عهده مجموعه ضد انقلاب آن ور آبی و پادو های داخلی گذاشته شد. ولی علی رغم میل قلبی دشمنان قسم خورده این مرز و بوم، با همراهی مردم مواجه نشد هیچ، بلکه حضور به موقع مردم مثل روز 13 آبان سخره ای درست کرد که سر طراحان و پادوهای با جیره و مواجب به آن سخره اصابت و دهان بد خواهان را خورد و خمیر کرد.

حالا جای سوال است که چرا مردم با آن ها همگام نشدند و محکم همانند تجاوز صدام به میهن اسلامی در مقابل آن ها ایستادند؟ در جواب می توان گفت اگر تاریخ را مرور کنیم به راحتی به این جمع بندی می رسیم که در هر زمان کشوری مورد تعرض بیگانگان قرار گیرد اگر مردم آن کشور از حکومت مورد تعرض ناراضی باشند نه تنها مردم آن کشور در مقابل بیگانگان قرار نمی گیرند بلکه با چراغ سبز و بعضا همگامی مردم مواجه می شوند.

در این جا به یادآوری چند نمونه اکتفا می‌کنیم:

1- زمانی که اسکندر مقدونی به کشور ایران حمله کرد استقامتی از مردم دیده نشد. تنها سرداری به نام آریو برزین مقاومتی کرد ولی چون عمق راهبردی و عقبه مردمی نداشت، مقاومت او در هم شکسته شد؛ علتش این بود که حکومت هخامنشی یک حکومت طبقاتی بود، طبقات پایین به طبقات بالا راه نداشتند. آب ها را به زمین های خود فراخوان می کردند و کشاورزان خورده پا را از آب محروم می کردند و...

2- وقتی که چنگیزخان مغول به ایران حمله کرد، مردم ایران مقاومتی از خود نشان ندادند. تنها شهری که در مقابل آن ها ایستاد مردم نیشابور بود، هرچند تلفات قابل توجهی از آنها گرفتند ولی سایر مردم ایران به یاری نشتافتند و لذا در زیر سم ستوران آن قوم وحشی له شدند. این عدم استقامت به خاطر این بود که دولت عباسی یک دولت ناهمگون و غیر متجانس با مردم ایران بود و آن ها را به عنوان عجم (غیر عرب) به حساب می آوردند.

3- در سال 1320 در جنگ دوم جهانی متفقین از شمال و جنوب به ایران تجاوز کردند و ارتش رضا خان نتوانست دو ساعت استقامت کند و متفقین مثل سنگ استنجاء اورا به جزیره موریس پرت کردند و حذف رضا خان با جشن و سرور مردم ایران مواجه شد. علتش این بود که آن آدم بی فرهنگ دیکتاتور تسمه از گرده همه اقشار جامعه کشیده بود.

4- مردم فلک زده افغانستان از تجاوز آمریکا به کشورشان استقبال کردند. به خاطر این بود که طالبان و القاعده اصول انسانی را رعایت نمی کردند وترورهای فردی و دسته جمعی جزء سیره مستمره آنها بود.

5- همچنین مردم عراق از تجاوز آمریکایی ها به عراق استقبال کردند. ولی زمانی که صدام با چراغ سبز ابر قدرت ها بلکه با تبانی با آن ها به ایران اسلامی حمله کرد. مردم سریع آرایش پیدا کردند و گوش به فرمان امام (ره) شدند و امام هم فرمودند:«چیزی نشده دزدی آمده سنگی انداخته است.» ارتش، سپاه، بسیج و ژاندارمری با عقبه قوی مردمی به مصاف دشمن رفتند و برای اولین بار نگذاشتند یک وجب از خاک میهن اسلامی به دست دشمن بیفتد. علتش این بود که خود مردم از مکتب و رهبری تبعیت کرده و این انقلاب را به وجود آورده بودند و انقلاب اسلامی هم طی آن چند سال رضایت عامه را جلب کرده بود. ولذا مردم در دفاع از میهن اسلامی سنگ تمام گذاشتند. یا در اغتشاشات اخیر (1401) علی رغم تصور دشمنان انقلاب اسلامی قاطبه مردم خواستار تداوم انقلاب اسلامی هستند و از جان و دل انقلاب اسلامی و یک پارچگی ایران عزیز را خواستارند.

این بار هم به لطف خدای منان سر دشمن به سنگ خورد و دشمن نتوانسته است از طریق فضای سایبری ذهن مردم را جابه جا و جای جلاد و شهید را عوض کند.

مردم با بصیرت مرز اعتراض و اغتشاش را از هم جدا کردند. و در جهت برخورد قاطعانه عناصر امنیتی و قوه قضائیه با اغتشاش گران قاتل شرور به اجماع رسیدند. مردم عزیز قدر استقلال و آزادی واقعی را می دانند و از دیکتاتوری و خشونت که توسط اغتشاشگران در کف خیابان ها نمود پیدا کرد متنفرند.

مردم سابقه سلطنت طلب ها و ساواکی هایی که تا پیروزی انقلاب اسلامی 60هزار نفر از این مردم را به شهادت رساندند دارند. مردم سابقه منافقین خون ریزی که در جریان فاز نظامیشان خون 17هزار نفر بیگناه را از این مردم به زمین ریختند دارند.

مردم سابقه حزب کومله و دموکرات کردستان را دارند که چگونه سر پاسدار ها و پیش مرگ های کرد را پای عروس هایشان می بریدند. مردم سابقه گروه ریگی در سیستان و بلوچستان را دارند که داعشی ها شیوه های آدم کشی را از آنها یاد گرفتند. یکی از تفاوت های امت با بصیرت با امت بی بصیرت این است که امت بی بصیرت حافظه تاریخی اش ضعیف است.

ولی حافظه تاریخی امت اسلامی ما قوی است و هیچگاه خیانت ها را فراموش نمی کنند. خیانت های آن ور آبی و پادو های داخلی که در اغتشاش های اخیر سعی جدی داشتند که منویات بیگانگان غربی و شتر چران های بی فرهنگ را اجرا کنند به حافظه داز مدت مردم رفت و دیگر فراموش نخواهد شد.

حافظه قوی امت ما عدالت جغرافیایی که انقلاب اسلامی در سرتاسر ایران عزیز اجرا کرده است با جان و دل لمس می کند؛ مردم ما می بینند امکاناتی که در اختیار تمام مردم قرار گرفته است قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار پایتخت نشین‌ها و مراکز استان ها بود. ولی الآن در اختیار همگان قرار گرفته است.

برقی که در اختیار تهران است در اختیار همه مردم است. آب لوله کشی که در اختیار تهران است در اختیار تمام مردم قرار گرفته است؛ گازی که در اختیار تهران بود الآن در اختیار همه قرار گرفته است.

ان‌شاءالله به همگان تفهیم خواهد شد که در سال 57 از میان 200 کشور جهان، ما از آخر جزء اولی ها بودیم؛ ولی از آن سال تاکنون که پای کشورهای جهان روی پدال پیشرفت و ترقی بوده است الآن از اول جزء برترین ها هستیم؛ لذا حرف دل قاطبه مردم بصیر و قدر دان این است که:«روزها کوشم و شب نخوابم / پاس میدارم از انقلابم»

محمدکرم ساعدپور، تحلیلگر مسائل سیاسی و بین الملل

انتهای پیام /