جمعه 2 آذر 1403

چوب اغتشاش را بعضی از پسران و دختران بی‌گناه خوردند

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
چوب اغتشاش را بعضی از پسران و دختران بی‌گناه خوردند

شماری از مصدومان در حادثه اغتشاش شهرستان آمل نسبت به روش اعتراض انتقاد کردند و گفتند: همواره شهروندان این شهر به دلایل مختلف در خیابان هراز آمل حضور دارند و اصلا ربطی به تجمع کننندگان نداشتند، موضوعی که سبب شد تا چوب حضور ناخواسته‌شان را بعضی از پسران و دختران بخورند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، طبق اعلام رسمی بیمارستان هفده شهریور آمل در طی اغتشاشات اخیر 31مصدوم به این مرکز بیمارستانی انتقال داده شدند که 14 نفر از مصدومان را نیروهای انتظامی و بسیجی و 17 نفر از شهروندان بودند که از بین آنان هشت نفر به دلیل جراحت سخت و عمیق بستری شدند.

مادر یکی از مصدومان آمل که در کنار فرزندش حضور داشت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت که پسر 21 ساله من دانشجوی رشته فناوری اطلاعات گرایش برنامه نویسی است که در شب حادثه به صورت اتفاقی دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد.

وی که خود را خانم حبشی مقدم معرفی کرد، افزود: پسرم در زمان برگشت به منزل در کوچه شهدای 26، با انبوهی از جمعیت مواجه شد، از آن جایی که برای رسیدن به منزل می بایست از این مسیر عبور می کرد، متاسفانه بد شانسی آورد و در اثر شلیک گلوله از سوی عناصر ناشناس از ناحیه زانو به شدت مجروح شد.

وی با اشاره به این که این اعتراض نبود بلکه اغتشاش بوده است، توضیح داد: هر چه فکر می کنم در شهر آمل چنین مسایلی نداشتیم، علت این اعتراض ها چه بوده است، همه مردم در حال زندگی خودشان بودند و با همه مشکلات اقتصادی ساختند، به نظر من این اقدام کاملا حساب شده برای اغتشاش بوده است و نه اعتراض؛ اغتشاشی که چوبش را پسران و دختران بی گناه ما خوردند، من سوالم این است که تا کی باید چوب این گونه اغتشاش را جوانان بی گناه امثال پسرم بخورد.

وی تصریح کرد: انتظار داریم مسوولان جلوی این اغتشاشات را که به نام مردم اسم اعتراض را گذاشتند، هر چه زدوتر بگیرند.

امیر محمد مظلومی از مصدومان حادثه آمل که در تخت شماره هشت بیمارستان 17شهر یور آمل بستری است، چگونگی مصدومیت خودش را این گونه تشریح کرد که دانشجو برنامه نویسی هستم و در مسیر برگشت به منزل با تجمع مواجه شدم، من اصلا اهل مسایل سیاسی نیستم و در فضای مجازی هم حضور بسیار کم رنگی دارم.

وی با بیان این که به تمام معنا بدشانسی آوردم که در مسیر منزلم با حمله نیروی انتظامی به سمت اغتشاگران دچار مصدومیت ناشی از تیراندازی شدم، ادامه داد: ضد شورشی ها به دلیل حمله اغتشاشگران به یکباره به سمت همه حمله می کردند که این موضوع سبب شد ناخواسته من و امثال من که اصلا ربطی به این اغتشاش نداشته باشیم، در این حادثه دچار مصدومیت شویم.

وی با اشاره به این نکته که وقتی تعداد مصدومان نیروهای انتظامی و بسیجی نیز زیاد شود، آنان به ناچار موظف به دفاع و انجام وظیفه خود هستند، گفت: اغتشاشگران در لباس مردم عادی ظاهر شدند، اگر آنان با مردم عادی فرق می کردند، مسلما مصدومیت افراد عادی رخ نمی داد، معتقدم اصلا این گونه اعتراض در شان مردم فهیم، مومن آمل، استان مازندران و حتی ملت ایران نیست.

وی بیان داشت: به محض این که در کوچه منتهی به منزلم مورد اصابت شلیک گلوله قرار گرفتم یکی از همشهریانم کمک کرد و مرا به بیمارستان 17شهریور رساند، طی سه روز گذشته بسیاری از مسوولان با بررسی از بیوگرافی و شرایط حضورم در این تجمع فهمیدند که اصلا ربطی به اغتشاگران نداشتم و همواره جویای احوالم هستند.

یکی دیگر از مصدومان بستری در بیمارستان هفده شهریور آمل با بیان اینکه کاملا اتفاقی و با بدشناسی دچار مصدومیت شدم، توضیح داد: برای رفتن به ییلاق باید از این مسیر تجمع که از قبل اطلاعی هم نداشتم عبور می کردم، نکته جالب این که من با محل تجمع اصلی که مقابل فرمانداری آمل بود حدود 500 متر فاصله داشتم و مشغول خرید بودم که یکباره در فاصله 50 متری از ناحیه زانو با شلیگ گوله ساچمه ای از سوی عناصر ناشناس زخمی شدم.

وی که خواست نامش فاش نشود، افزود: اکنون حدود 50 ساچمه در زانو من است که باید تحت جراحی قرار بگیرم، به نظرم من خیلی بدشانس بودم که در این حادثه مصدوم شدم، اغتشاشی که به نظر می رسد کاملا مدیریت شده بود.

وی با طرح این سوال که علت اعتراض چی بوده است، چرا که مردم شهرمان خیلی خوب و آرام در حال زندگی هستند، گفت: فکر می کنم این تجمع اغتشاش بوده و فقط چوبش را پسران و دختران بی گناه خوردند.

استوار یکم میلاد علی نقی تبار پرسنل فرماندهی انتظامی آمل نیز طبق اعلام رسمی کادر پزشکی بیمارستان هفده شهریور از ناحیه گلو در اثر چاقو مصدوم شده بود، گفت: برای کنترل اغتشاشاتی که در سطح شهر آمل اتفاق افتاده بود به همراه همکاران انتظامی به محل تجمع اعزام شدیم.

وی با بیان این که بسیاری از اغتشاشگران ماسک داشتند و با آجر و سنگ به ماموران حمله می کردند، افزود: ماموران نیز با سپر از خود دفاع می کردند و سعی در کنترل اوضاع داشتند.

وی در تشریح چگونگی مصدومیت خودش گفت: در میدان 17 شهریور آمل بودم که 2 نفر به من نزدیک شدند و یک نفر با شیء تیز به گردنم ضربه‌ای زد که خون به سرعت فوران کرد و همه بدنم خون آلود شد.

وی با ذکر این نکته که شیوه ضربه زدن چاقو به شاهرگ گردنم نشان می دهد که این شخص حرفه ای بوده است، گفت: بعد از این حادثه مرا به آمبولانس منتقل کردند تا به مرکز درمانی منتقل کنند اما عده ای به سمت آمبولانس حمله کردند و می گفتند آمبولانس را به آتش بکشید.

این مامور انتظامی افزود: جمعیت جلوی آمبولانس را گرفتند اما همکاران انتظامی مرا از آمبولانس بیرون کشیدند و با خودرو دیگر به مرکز درمانی منتقل کردند.

طبق اعلام بیمارستان 17شهریور این مامور انتظامی پس از جراحی مساعد شدن احوالش شامگاه شنبه مرخص شد.

به گزارش ایرنا، بر اساس یک منبع اطلاعاتی وامنیتی مازندران، از داخل کیف برخی از آشوبگران دستگیر شده در استان که غیر بومی هم هستند، علاوه بر کشف مواد منفجره در ساک هایشان، در گوشی این افراد نیز سر نخ هایی از ارتباطات آنان با عوامل خارج از کشور داشته اند، پیدا شده است.

بر اساس اعلام رسمی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران اغتشاشگران به بیش از 41 مکان دولتی و حاکمیتی در مازندران خسارت وارد کردند؛ همچنین آشوبگران با حمله به عوامل انتظامی و بسیج، موجب مجروح شدن بیش از 76 نفر از آنان شدند.

چوب اغتشاش را بعضی از پسران و دختران بی‌گناه خوردند 2