یک‌شنبه 4 آذر 1403

چگونه آمریکا را به عقب‌نشینی واداشتیم؟

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
چگونه آمریکا را به عقب‌نشینی واداشتیم؟

یکی از دلایل ضعف آمریکاست که ادعاهای بزرگ کرده و پیام‌های تهدیدآمیز بسیار داده اما در عمل به دلیل آسیب‌پذیری‌های بسیار بالایی که در منطقه دارند قادر به این نیستند اقدام به مقابله به مثل کنند.

به گزارش مشرق، حسین امیرعبداللهیان در یادداشت روزنامه وطن امروز آورده است:

اتفاقی که در مقابله به مثل جمهوری اسلامی ایران با آمریکا رخ داد و حمله موشکی به پایگاه عین‌الاسد - که چند ویژگی بسیار مهم برای اعمال سیاست‌های مداخله‌گرانه آمریکا در منطقه دارد - تبعات بسیاری را برای ایالات متحده به دنبال داشت. یکی از ماموریت‌های بزرگ پایگاه عین‌الاسد مدیریت تحولات سیاسی و اجتماعی منطقه بود و آن بخش از برنامه‌هایی که برای تجزیه منطقه و حمایت از متحد نامشروع آمریکا یعنی رژیم صهیونیستی وجود دارد، در این پایگاه انجام می‌شود.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_سقوط اعتبار پنتاگون پس از حمله ایران به عین‌الاسد _س* *س_نیوزویک: انتقام ایران فراتر از موشکباران عین‌الاسد است_س*

این پایگاه سهم بزرگی در اجرای فرمان تروریستی ترامپ در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و آقای ابومهدی المهندس که قهرمانان مبارزه با تروریسم و داعش هستند، داشت. آمریکایی‌ها با توجه به اهمیت ویژه‌ای که پایگاه عین‌الاسد داشت و باور این برای‌شان دشوار بود که با مقابله به مثل این چنینی از سوی جمهوری اسلامی ایران روبه‌رو شوند طبعا باید با عنایت خط و نشان‌هایی که کشیده بودند و ادعای حمله به 52 نقطه فرهنگی، اقدامی را انجام می‌دادند یا توجیهی برای عدم اقدام‌شان پیش می‌کشیدند. به دلیل آنکه آمریکایی‌ها ورود به جنگ مستقیم با ایران را برای خود پرهزینه دانسته و نمی‌توانستند نتیجه فرساینده ادامه این جنگ را پیش‌بینی کنند، به توجیهاتی رو آوردند که در همان ساعات اولیه بعد از اصابت 13 موشک بالستیک ایران آن هم با دقت بالا به اماکن شناسایی شده در عین‌الاسد، مطرح شد.

ترامپ در همان ساعات اولیه بعد از اصابت موشک‌های ایرانی به زبان انگلیسی پیامی را توئیت کرد و نوشت: «همه چیز خوب است».

چند ساعت بعد در مصاحبه مطبوعاتی باید توجیه می‌کرد هیچ اتفاقی رخ نداده و هیچ کشته و زخمی‌ای برجا نمانده است اما دنیای کنونی دنیایی نیست که بتوان در آن مسائلی چنین مهم را پنهان نگه داشت ضمن اینکه وقتی جسد این نظامیان به آمریکا برگردانده شود یا آمار مجروحان عین‌الاسد که به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی، اردن، کویت، آلمان و کشورهای دیگر منتقل شدند، منتشر شود، باز هم با سیاست «امپراتوری کنترل رسانه» که در آمریکا وجود دارد سعی می‌کنند نسبت به بخش عمده آنچه در عین‌الاسد رخ داده پرده‌پوشی کنند.

این یکی از دلایل ضعف آمریکاست که ادعاهای بزرگ کرده و پیام‌های تهدیدآمیز بسیار داده اما در عمل به دلیل آسیب‌پذیری‌های بسیار بالایی که در منطقه دارند قادر به این نیستند اقدام به مقابله به مثل کنند.

ممکن است کسی بگوید برای آمریکایی‌ها با توان نظامی‌ای که دارند، شروع جنگ علیه ایران کار سختی نیست؛ در پاسخ باید گفت بله! می‌توانستند پاسخ‌هایی را بدهند اما پاسخ‌هایی را که می‌گرفتند بشدت توازن را بر هم می‌ریخت و در نهایت این آمریکایی‌ها بودند که با سرگیجه بسیار جدی مواجه می‌شدند. تا همین جای مسأله هم توازن به دلیل خطای راهبردی‌ای که آمریکا در ترور سردار سلیمانی مرتکب شد به نفع جبهه مقاومت و به ضرر آمریکا و رژیم صهیونیستی تغییر کرده است.

با شناختی که از جامعه آمریکا وجود دارد، در روزهای آینده ابعاد بیشتری از کشته و زخمی‌های آمریکا در عین‌الاسد را روی خط رسانه‌ها حتی رسانه‌های ایالات متحده شاهد خواهیم بود هرچند مقامات نظامی ما اعلام کردند می‌خواستند پیام محکمی به آمریکا بدهند و هدف ایران در این مقابله به مثل، گرفتن تلفات انسانی و کشتن سربازان آمریکایی نبوده اما از آنجا که عین‌الاسد پایگاه بسیار فعال و بزرگی بود، کشته و زخمی‌های آمریکایی از واقعیت‌های انکارناپذیر رخ داده است.

«برایان هوک» با رفتاری غیرانسانی تهدید کرد همانگونه که با ژنرال سلیمانی برخورد کردیم، با ژنرال قاآنی نیز برخورد خواهیم کرد. درحالی که سردار قاآنی از پاسخ جوانمردانه صحبت کرد آنها از صدور دستورات علنی برای ترور سردار قاآنی سخن به میان می‌آورند. یک تحلیل غلط بعد از شهادت سردار سلیمانی در برخی محافل سیاسی، دیپلماتیک و امنیتی آمریکا شکل گرفت مبنی بر اینکه با توجه به شخصیت کاریزماتیک سردار سلیمانی، با به شهادت رسیدن ایشان ضربه بزرگی به سپاه قدس زده شد و پس از آن کسی نمی‌تواند سپاه قدس را در مسیر خودش پیش ببرد. ولی مسیر سپاه قدس از نظر جمهوری اسلامی ایران تامین حداکثری صلح و امنیت در منطقه و تامین حداکثری امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است.

ادعاهای بی سند و دلیل تروریست‌های آدمکش آمریکایی که نسبت تروریسم را به افرادی چون علامه «سیدحسن نصرالله» یا سرداران ما می‌دهند ادعای غلطی است که نه دنیا و نه افکار عمومی آن را نمی‌پذیرد. مردم ایران در مراسم تشییع سردار سلیمانی نشان دادند قدردان سرداران مبارزه با تروریسم، سرداران صلح و تضمین‌کنندگان امنیت جمهوری اسلامی ایران هستند.

سردار قاآنی مسیری را که سردار سلیمانی دنبال می‌کرد با قدرت ادامه خواهد داد و به‌رغم اینکه شرایط پیچیده‌ای در منطقه حاکم شده است، بیان «انتقام جوانمردانه» از زبان سردار قاآنی کلامی مبتنی بر اندیشه‌های درست انقلاب اسلامی است و تهدیدی که آمریکایی‌ها کردند نشان‌دهنده خوی تروریستی آنهاست. دونالد ترامپ همان ابوبکر البغدادی است؛ فقط لباس‌های آنها با هم تفاوت دارد، تفکر آنها تروریستی است و این تفکر خسارت‌های جدی را به صلح و امنیت منطقه ما زده است.