چهارشنبه 7 آذر 1403

کرملین: هیچ تهدیدی برای نیروگاه اتمی زاپروژیا وجود ندارد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
کرملین: هیچ تهدیدی برای نیروگاه اتمی زاپروژیا وجود ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: کرملین اظهارات کارشناسان را مورد توجه قرار داد؛ هیچ تهدید و خطری در نیروگاه اتمی زاپروژیا وجود ندارد؛ اما برای اطلاعات رسمی باید با متخصصان در تماس بود. سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه درباره امکان برقراری حکومت نظامی در منطقه بلگورود...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: کرملین اظهارات کارشناسان را مورد توجه قرار داد؛ هیچ تهدید و خطری در نیروگاه اتمی زاپروژیا وجود ندارد؛ اما برای اطلاعات رسمی باید با متخصصان در تماس بود.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه درباره امکان برقراری حکومت نظامی در منطقه بلگورود نیز گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم. در مناطق هم مرز با اوکراین، اقداماتی برای بازگرداندن نظم در حال انجام است.

«دیمیتری پسکوف» پیشتر در واکنش به انفجار سد «کاخوفکا» در منطقه خرسون تأکید کرده بود که ارتش اوکراین عامل این انفجار است.

وی در این باره گفته بود: روشن است که این خرابکاری به این واقعیت ربط دارد که نیرو‌های مسلح اوکراین 2 روز پیش عملیات‌های بزرگی را آغاز کردند و شکست خوردند. روسیه قویاً ادعا‌ها درباره بمب‌گذاری (مسکو) در سد کاخوفکا را رد می‌کند؛ این حادثه خرابکاری عمدیِ رژیم کی‌یف بود و مقامات اوکراینی باید مسئولیت پیامد‌های آن را بپذیرند. یکی از اهداف رژیم کی‌یف برای بمبگذاری این سد، محروم‌کردن شبه‌جزیره کریمه از آب آن است.

رسانه‌های روسیه و اوکراین ساعاتی پیش اعلام کردند که نیروگاه برق‌آبی در منطقه خرسون در جنوب اوکراین منفجر شده و هم‌اکنون جریان شدید آب در حال پیشروی به سمت مناطق مسکونی است. کی‌یف و مسکو، یکدیگر را به انفجار این سد متهم کرده‌اند.

نیروگاه برق‌آبی کاخوفکا در سال 1956 تاسیس شده و یکی از اجزای حیاتی تامین انرژی اوکراین محسوب می‌شود. به گفته شرکت دولتی انرژی برق‌آبی اوکراین، خسارت ناشی از این انفجار «قابل تعمیر نیست.»

وزارت کشور اوکراین اعلام کرده که حدود 16 هزار منزل مسکونی در استان خرسون، در مناطق «سیل‌خیز» واقع شده و در معرض خطر قرار دارند. تاکنون 8 هزار و 85 نفر از مردم این منطقه تخلیه شده‌اند.