کرملین
کرملین
اقتصادنیوز: مرگ مشکوک مشهورترین منتقد حاکم روسیه واکنشهای زیادی در بر داشته است.
اقتصادنیوز: مقامات اروپا و واشنگتن به اظهارات تحریک آمیز رئیس جمهور سابق تا حدودی عادت کرده اند. اما حتی با توجه به این معیارها، مواضع ترامپ مبنی بر اینکه نه تنها از اعضای ناتو حمایت نمی کند بلکه روسیه را برای حمله به این گروه از بازیگران تشویق می نماید، رهبران دو طرف اقیانوس اطلس را به لرزه درآورد و انتقادهای بسیاری را به دنبال داشت.
اقتصادنیوز: چرا ایلان ماسک آغوش خود را برای دشمن آمریکا گشوده است؟
اقتصادنیوز: وزیر دفاع فرانسه اعلام کرد که این کشور در سال میلادی جاری، 7 تا 9 هزار سرباز اوکراینی دیگر را آموزش خواهد داد.
اقتصادنیوز: اوکراینیها روی پای خود میایستند.
اقتصادنیوز: الکسی ناوالنی یک بار وقتی از ماجرای ترورش پرسیده شد، به مصاحبه کننده گفت: "اگر این اتفاق افتاد، اگر آنها تصمیم به کشتن من گرفتند، به این معنی است که ما در آن لحظه به طرز باورنکردنی قوی هستیم." پاسخ ناوالنی نشان از امیدواری در مواجهه با وحشت وجودی داشت. اما حالا که این اتفاق افتاده، حالا که ناوالنی در زندان واقع در قطب شمال مرده، این ولادیمیر پوتین، دشمن دیرینه اوست که بسیار...
روند انتقال زندانها از مراکز شهرها در استانهای مختلف کشور در حال اجراست.
رئیسجمهور روسیه پس از تصرف شهر راهبردی «آودیوکا» در شرق اوکراین، این «پیروزی مهم» را به نیروهای مسلح این کشور تبریک گفت.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور روسیه پس از تصرف شهر راهبردی «آودیوکا» در شرق اوکراین، این «پیروزی مهم» را به نیروهای مسلح این کشور تبریک گفت.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه با حضور در کاخ کرملین، خبر تصرف شهر آودیوکا به عنوان «مقر دفاعی قدرتمند نیروهای مسلح اوکراین» را به اطلاع «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور و فرمانده نیروهای مسلح روسیه رساند.
شش سال قبل و پیش از آنکه کسی چیزی درباره چت جیپیتی شنیده باشد، ولادیمیر پوتین گفت کشوری که توسعه هوش مصنوعی را رهبری کند، حکمرانی جهان را در دست خواهد گرفت. او در ماه دسامبر این اظهارات را عنوان کرد که روسیه باید توسعه هوش مصنوعی را راهبری کرده و مدیریت آن را برعهده بگیرد.
اقتصادنیوز: سرانجام آخرین فصل از زندگی مهمترین منتقد پوتین در زندان او به پایان رسید.
وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد که این کشور ما بررسی می کند که آیا افراد خاصی مسئول [مرگ ناوالنی] هستند یا خیر. از سایر کشورها نیز میخواهیم که همین کار را انجام دهند.
وزارت امور خارجه چین با رد اظهار نظر درباره مرگ آلکسی ناوالنی، منتقد مشهور کرملین این اتفاق را مربوط به «امور داخلی روسیه» دانست.
در پی مرگ چهره مخالف مسکو الکسی ناوالنی، وزارت خارجه بریتانیا امروز شنبه سفیر روسیه در لندن را به محل این وزارتخانه احضار کرد.