یک‌شنبه 4 آذر 1403

کشاورزان معترض آلمانی در خیابان‌های برلین / تخفیف‌های مالیاتی تمام شد!

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
کشاورزان معترض آلمانی در خیابان‌های برلین / تخفیف‌های مالیاتی تمام شد!

کشاورزان آلمانی معترض به طرح کاهش یارانه‌های کشاورزی با بیش از 4000 تراکتور خیابان‌های مرکز شهر برلین را بند آوردند.

به نوشته پایگاه «تی. آر. تی»، «یوآخیم راکوید»، رئیس انجمن کشاورزان آلمانی گفت معترضان زیر بار طرح پیشنهادی اخیر دولت این کشور برای برچیدن تدریجی تخفیف‌های مالیاتی برای کشاورزان نخواهند رفت و به اعتراضاتشان تا زمان رسیدن به نتیجه ادامه خواهند داد.

او در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر کرد نوشت: «من این احساس را دارم که دولت ائتلافی آلمان هنوز نفهمیده است ما توافق‌های بد بر سر سوخت دیزل کشاورزان را نخواهیم پذیرفت.»

راکوید اضافه کرد: «ما نیازمند تغییری در سیاستها که به نیازهای جمعیت ما، شرکت‌های کوچک و متوسط ما، اقتصاد و کشاورزی ما اولویت بدهد هستیم.»

کشاورزان معترض آلمانی از اوایل صبح امروز با کاروان‌های تراکتورهای خود ترافیک خودرویی در خیابان‌های اصلی در منطقه دولتی و اطراف بنای گردشگری «دروازه برندنبرگ» در شهر برلین را بند آوردند.

معترضان پلاکاردهایی حاوی شعارهای مختلف را روی کامیون‌ها و تراکتورهای خود نصب کرده بودند که از جمله روی آنها نوشته شده بود: «بدون کشاورزان آینده‌ای نیست»، «مزارع در آتش می‌سوزند، سیاستمداران خواب هستند»، «اتلاف پول مالیات‌دهندگان را متوقف کنید». این کشاورزان زمانی که کریستیان لیندنر، وزیر دارایی آلمان وارد محل اعتراضاتشان شد او را هو کرده و فریاد «برو گمشو» سر دادند.

لیندنر به معترضان ادعا کرد دولت برلین از مشکلاتی که کشاورزان با آنها مواجه هستند مطلع بوده و تا کنون نیز تغییراتی را در برنامه‌های کاهش یارانه‌ها اعمال کرده است.

او همچنین مدعی شد که لغو تدریجی تخفیف های مالیاتی برای سوخت دیزل کشاورزان به دلیل فشار وارد شدن به بودجه دولت به خاطر هزینه‌های نظامی و سرمایه‌گذاری ها غیرقابل اجتناب است.

ادعاهای این وزیر دولت آلمان در حالی مطرح می‌شوند که برلین از جمله اصلی‌ترین حامیان اوکراین در جنگ این کشور با روسیه بوده و این کشور حجم عظیمی از کمک‌های مالی و تسلیحاتی را برای کی‌یف ارسال کرده است در حالی که ارتش اوکراین به رغم دریافت این حجم از کمک نتوانسته دستاورد قابل توجهی را در نبرد با روسیه رقم بزند.

لیندنر ادعا کرد همه بخش‌ها تحت تاثیر سیاست‌های ریاضت اقتصادی قرار خواهند گرفت و قول کاستن از بروکراسی و وضع نشدن مالیات‌های جدید را داد. معترضان خشمگین بارها سخنرانی این وزیر را با هو کردن و فریاد کشیدن قطع کردند. سازمان‌دهنده های این تظاهرات گفتند حدود 30 هزار کشاورز متعلق به سراسر آلمان به برلین آمدند تا در این اعتراضات علیه سیاست‌های دولت کشورشان شرکت کنند. ائتلاف چپ لیبرال متعلق به «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان ماه گذشته میلادی از برنامه خود برای قطع یارانه‌های مربوط به سوخت و خودروهای کشاورزان این کشور در چارچوب یک طرح ریاضتی جدید برای اجرای قوانین بودجه‌ای خبر داد.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.