سه‌شنبه 15 آبان 1403

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا | طلای بالی با طعم انتقام و کارت زرد؛ پایان روز دوم با 3 مدال برای ایران

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کشتی فرنگی قهرمانی آسیا | طلای بالی با طعم انتقام و کارت زرد؛ پایان روز دوم با 3 مدال برای ایران

مهدی بالی با شکست حریفی که در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی به او باخته بود، هم از کشتی‌گیر قرقیز انتقام گرفت و هم اجازه نداد روز دوم پیکارهای کشتی فرنگی قهرمانی آسیا بدون طلا برای ایران به پایان برسد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آخرین مبارزه مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا بین مهدی بالی از کشورمان و حریف قرقیزستانی برگزار شد.

بالی که پیش از این دو بار اوزور ژوژوپبکوف را برده و یک بار به او باخته بود، در این مبارزه علاوه بر آنکه دنبال کسب سومین مدال طلای آسیایی‌اش بود، قصد جبران شکست مقابل این حریف قرقیز را داشت.

این کشتی‌گیر بعد از شکست 7 بر 5 یوتا نارا از ژاپن و 7 بر یک لی از چین، در فینال مقابل اوزور ژوژوپبکوف قرار گرفت و ابتدا چهار امتیاز از ژوژوپبکوف که قامتی بلندتر از حریف ایرانی‌اش داشت، پیش افتاد اما در ادامه خاک شد تا تایم اول 4 بر 2 به سود او تمام شود.

در وقت دوم بالی خوب ظاهر نشد و به حریف قرقیز اجازه داد نتیجه را جبران کرده و کشتی 4-4 مساوی و به سود ژوژوپبکوف شود. بالی در ثانیه‌های پایانی اما تلاش زیادی برای کسب امتیاز داشت و در حالیکه از ناحیه سر هم آسیب دیده بود، باتوجه به ضربه زدن متوالی کشتی‌گیر قرقیز، دو امتیاز به بالی داده شد که این موضوع مورد اعتراض مربیان قرقیز قرار گرفت.

خروج رنگرز از محوطه تعیین شده منجر به دادن کارت زرد به سرمربی تیم ملی ایران شد، ضمن اینکه پیش از او هم سرمربی قرقیزستان کارت زرد گرفته بود. ضمن اینکه در مبارزه هم به دلیل ضربه زدن، به هر دو کشتی‌گیر اخطار داده شد.

چلنج مربیان قرقیز تایید نشد تا یک امتیاز دیگر هم به بالی داده شود و 15 ثانیه مانده به پایان مبارزه او 7-4 از حریف پیش افتاده و با حفظ این نتیجه، فینال 97 کیلو را به سود خود تمام کرده و طلای آسیا را بگیرد.

رنگرز: قهرمانی در قزاقستان ارزشمند بود؛ اجرای چرخه هزینه دارد / در روز دوم مسابقات نظر فنی ما تأمین نشد

نتایج رقم خورده در فینال‌های پنج وزن دوم به شرح زیر است:

وزن 60 کیلوگرم: ژولمان شارشنبیکوف (قرقیزستان) 9 - هان جائه چونگ (کره جنوبی) صفر

شارشنبیکوف در کمتر از 2 دقیقه موفق به شکست هان جائه چونگ در فینال شد. در این وزن مهدی محسن‌نژاد نماینده ایران بود که با قبول شکست مقابل کشتی‌گیر قزاق، از دور رقابت‌ها حذف شد که البته نماینده قزاقستان در مبارزه سوم پنجمی هم نتوانست مدال برنز بگیرد.

وزن 67 کیلوگرم: ابرار آتابیف (ازبکستان) 10 - کیوتارو سوگابه (ژاپن) صفر

آتابیف که از شانس‌های کسب مدال در مسابقات جهانی هم هست، کار سختی مقابل سوگابه ژاپنی نداشت.

وزن 72 کیلوگرم: سجاد ایمن‌طلب (ایران) 2- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) 5

ایمن‌طلب باوجود کشتی‌های خوبی که در مرحله مقدماتی از خود به نمایش گذاشته بود، مقابل ماگومادوف نتوانست کاری از پیش ببرد.

وزن 82 کیلوگرم: دیاز کالین (قزاقستان) 2 - آکیلبیک تالانتبیکوف (قرقیزستان) 3

کالین در میان تشویق تماشاگران قزاق نتوانست دومین طلای میزبان را به دست آورد و فینال را به تالانتبیکوف واگذار کرد.

وزن 97 کیلوگرم: مهدی بالی (ایران) 7- اوزور ژوژوپبکوف (قرقیزستان) 4

به این ترتیب تیم ملی کشتی فرنگی ایران در روز دوم رقابت‌ها صاحب یک نشان طلا، یک نقره و یک برنز شد. مهدی بالی در 97 کیلوگرم طلایی شد، سجاد ایمن‌طلب در 72 کیلوگرم به مدال نقره رسید و علیرضا مُهمدی صاحب نشان برنز 82 کیلوگرم شد.

رضا عباسی هم به جایگاه پنجمی وزن 67 کیلوگرم رضایت داد و مهدی محسن‌نژاد در 60 کیلوگرم از دور رقابت‌ها حذف شد.

در روز اول مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا هم تیم کشورمان با پویا دادمرز در 55 کیلو، ایمان محمدی در 63 کیلو، ناصر علیزاده در 87 کیلو و امین میرزازاده در 130 کیلو به مدال طلا رسید و امین کاویانی‌نژاد هم مدال نقره 77 کیلو را از آن خود کرد.