کمال تبریزی
کمال تبریزی
مادرید - ایرنا - کمال تبریزی، در تبیین روند فیلمسازیاش در 20 فیلم سینمایی، گفت: این آثار هیچکدام از منظر انواع سینمایی شباهتی به هم ندارند و هرکدام ساز خودشان را میزنند؛ اما محرک اصلی و مشترک همه آنها، توجه به نیروی پیشبرنده تمایلات حسی و عاطفی در وجود شخصیتهای مثبت و منفی داستان است.
کمال تبریزی گفت:: سینما از نظر من هرچند می تواند داستان خود را کاملا در فضایی خودساخته و قراردادی روایت کند، اما اگر دنیایی که خلق می کند هیچ نسبتی با واقعیت نداشته باشد در خاطر مخاطب ماندگار نخواهد شد، هرچند در لحظه نمایش، کاملا جذاب باشد.
تهران - ایرنا - داوران بخشهای مختلف پانزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان معرفی شدند.
از سوی رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، فیلم "سارا و آیدا" به کارگردانی مازیار میری به صورت مستقل به زبان ژاپنی ترجمه و زیرنویس شد.
فیلم «سارا و آیدا» به کارگردانی مازیار میری و بازی غزل شاکری، پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، سعید چنگیزیان و شیرین یزدانبخش، به زبان ژاپنی برگردانده و زیرنویس شد.
صاحبان این vodها که خودشان را با کمپانیهای مشهوری مثل نتفلیکس مقایسه میکنند، آیا بهجز حق اشتراک، درباره کیفیت آثارشان هم این قیاس را انجام میدهند؟
حدود دو سال از صدور احکام فعلی اعضای شوراهای پروانه ساخت و نمایش در سازمان سینمایی میگذرد و از آنجا که رییس جدید این سازمان قصد تغییر شوراها را دارد، جای طرح این پرسش است که آیا صدور مجوزها از انحصار دیدگاه و دایره تنگ چند نام تکراری خلاص میشود؟
«قبله عالم» را باید اولین مجموعه با حال و هوای تاریخی در بستر دوره شاهان قاجار دانست که برای پخش از vodها در دوره جدید ساخته و پخش شده است.
بازیگر سریال «خواب و بیدار» گفت: عوامل مختلفی باید دست به دست هم بدهند تا یک کار به اصطلاح بگیرد، مخاطبان از آن استقبال کنند و ماندگار شود بخشی از این عوامل به گروه سازنده و متن بستگی دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بعد از محمد سرافراز، عبدالعلی علی عسکری دومین رئیس صداوسیماست که عمر ریاستش بر این سازمان به 10 سال نرسید و چند ماهی بعد از پایان دوره پنج سالهاش کلید مهمترین نهاد رسانهای کشور را به معاون خود پیمان جبلی واگذار کرد. دوران ریاست علی عسکری بیشک یکی از پرچالش ترین و حاشیهای ترین دورانهای صداوسیما محسوب میشود که جامعه درگیر رخدادهای مختلف اجتماعی،...
الان دورهی کاسبی به اسم سینماست نه دوره اندیشهورزی و فرهنگسازی در سینما، دلیلش هم این است که داعیهدار پروژههای سینمایی، ویترین و بازیگران در سینما شدهاند و نه حتی کارگردانها.
تهیهکننده «آژانس شبشهای» با بیان اینکه «الان دوره کاسبی کردن به اسم سینماست نه دوره اندیشهورزی و فرهنگسازی در سینما» میگوید: متاسفانه دخالتها، مدیریتها و لابیگریهای پنهان، اجازه جولان و هدفگذاری را به مدیران نمیدهند و این تجربهی اشتباهی است که به بهانه مبارزه با فساد یا ایجاد تحول، مجدد به سمت مدیریت گلخانهای برویم.
این مسئله از آن جهت اهمیت دارد که جنسی از فیلمهای موثر تنها خروجی حوزه هنری بوده و هیچ نهاد دیگری در این زمینه موفق عمل نمیکرده و در واقع حوزه هنری یک خط فکری مستقل و منحصر به فرد را داشته که این نظرگاه در شماری از آثارش متجلی شده است.
مهر نوشت: نازنین کیوانی در نقش یک اینفلوئنسر فضای مجازی مقابل دوربین «سرجوخه» به تهیهکنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی احمد معظمی میرود.
با توجه به اظهارات اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعلام اینکه «جریان جوان انقلابی نماینده تولید ما (در سینما) است»، این سوال مطرح میشود که آیا این دولت به فیلمهای توقیف شده در سالهای گذشته مجوز نمایش میدهد؟