کمال تبریزی
کمال تبریزی
شورای پروانه نمایش به سه فیلم مجوز دادند که در میان آنها نام "داستان دستانداز" کمال تبریزی و "عروس خیابان فرشته" محمدرضا شریفینیا به چشم میخورد.
دو فیلم «داستان دستانداز»، ساخته تازه کمال تبریزی و «عروس خیابان فرشته» به تهیهکنندگی محمدرضا شریفینیا، پروانه نمایش گرفتند.
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش سه فیلم از جمله اثر جدید کمال تبریزی موافقت کرد.
ساخته جدید کمال تبریزی و همچنین فیلمی به تهیهکنندگی محمدرضا شریفینیا پروانه نمایش گرفتند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلم «داستان دستانداز» به تهیهکنندگی محمد آفریده و کارگردانی کمال تبریزی، «زد و بند» به تهیهکنندگی مقصود جباری و کارگردانی داوود نوروزی موافقت کرد. این شورا همچنین پروانه نمایش «عروس خیابان فرشته» به تهیهکنندگی محمدرضا...
کنشهای فرهنگی محسن رضایی در سالهای اخیر محدود به اظهارنظر درباره محتوایی برخی سریالها و حضور در رونماییهای کتاب عموما در حوزه دفاع مقدس بوده است.
با توجه به هجوم سینمادوستان برای تماشای فیلمهای جشنواره بینالمللی فیلم شانگهای، انتظار میرود بلیتهای جشنواره با قیمت سرسامآور و حتی بالاتر از 500 دلار به فروش برسند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، در مقطعی که سینمادوستان در سراسر جهان برای بازگشت به سینماها خیلی محتاطانه عمل میکنند، جشنواره بینالمللی فیلم شانگهای نمیتواند پاسخ دهنده نیاز مخاطبان خود باشد. تقاضا برای تماشای فیلمهای این جشنواره آنقدر زیاد است که علاقهمندان مبالغ زیادی پرداخت میکنند تا بتوانند بلیتها را پیش خرید کنند. از جمله بلیت یک فیلم هنری که 2...
حمیده خیرآبادی با آن چهره مهربان و لحن خیرخواهانهاش شماری از جذابترین مادران سینما را تصویر کرده که شاید مهمترینشان در فیلم «اجاره نشین ها» باشد. نکته حضور خیرآبادی در فیلمها و سریالها یا تله فیلمهای بعد از انقلاب در این است که او شمایلی تکرارشونده از مادر دلسوز و مهربان میسازد، اما این اصلا به معنای اجرای کلیشهای یا تکراری نیست.
بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم شانگهای چین میزبان آثار فیلمسازان ایرانی در بخشهای مختلف خواهد بود.
مسعود بهبهانینیا نویسنده بسیاری از سریالهای نامآشنای تلویزیون شامگاه گذشته به شکلی کاملا ناگهانی از دنیا رفت. مرد متین خالق قصهها، سالها بود که مینوشت و اتفاقا خوب هم مینوشت. از «نرگس» پرهیاهوی اوایل دهه 80 گرفته که با رفتن ناگهانی پوپک گلدره پرهیاهوتر هم شد تا «کیمیا» ی 110 قسمتی اوایل دهه 90 که هنوز هم به عنوان بلندترین مجموعه تلویزیونی از آن یاد میشود.
او در فیلم مزون کار، با چهره ای زنانه ایفای نقش کرده است.
فیلمسینمایی «داستان دست انداز» به کارگردانی کمال تبریزی و تهیه کنندگی محمد آفریده در نخستین نمایش جهانی، در جشنواره شانگهای روی پرده میرود.
اینکه امید در جامعه ایجاد کنیم یا ناامیدی، فیالذات وظیفه آرتیست نیست.