کمبودی در عرضه هیچ یک از اقلام اساسی نداریم

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر در عرضه هیچ یک از اقلام اساسی کمبودی نداریم و تنها گرانی کالا مشکل اصلی خانوارهاست که با حذف واسطهها میتوان مشکلات بازار را مرتفع کرد.
پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکار تنظیم بازار محصولات اساسی گفت: تنظیم بازار محصولات یک مقوله مستمر است و شاید بصورت دستی نتوان بازار را کنترل کرد، اما با پیش بینیهای به عمل آمده دولت و مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی طی ماههای اخیر داشتند تا برخی اقلام که نرخ فراز و نشیب داشته رصد کنیم تا براین اساس مشکلی برای معیشت و سفره مردم ایجاد نشود.
به گفته وی، تلاش مسئولان وزارت جهاد کشاورزی بر آن است که بازار میوه و مواد پروتئینی و غذایی با منطق مناسبی هدایت شود به طوریکه به رغم تمامی چالشها و مشکلات، مجلس و دولت تلاش کرد حداقل میوه شب عید را در سطح مناسب قرار بگیرد و وزارت جهاد قول داده پیش بینیهای لازم درخصوص تنظیم بازار برخی اقلام مثل مرغ و گوشت داشته باشد.
خبر مرتبط کالابرگ الترونیکی تا چه زمانی قابل استفاده است؟بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال 1404 قابل استفاده و برداشت است.
فسلفی با بیان اینکه کمبودی در عرضه محصولات اساسی نداریم، افزود: بنابر اعلام وزارت جهاد کشاورزی کمبودی در عرضه مرغ و گوشت و دیگر اقلام نداریم، اما مسئله ما قیمت است چراکه امروز سفره مردم با کمبود مواجه نیست و مسئله گرانی قیمت محصولات کشاورزی و پروتئینی است که در گذشته نداشتیم.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: سیاستهای شناور ارزی و حذف ارز ترجیحی هزینههای تولید را افزایش داده است و آنچه در بازار اتفاق میافتد نصیب تولیدکننده نمیشود و مابه التفاوت قیمتها به جیب دلالان و واسطهها میرود، درحالیکه با عرضه مستقیم از دامداری و مرغداری و مزرعه تا بازار میتوان قیمتها را تعدیل کرد.
وی گفت: در حال حاضر قیمت محصولات کشاورزی به سبب وجود عوامل واسطه و دلال 4 تا 5 برابر نرخ واقعی عرضه میشود. به عنوان مثال پرتقال 10 هزارتومان از باغدار خریداری میشود، درحالیکه 5 تا 6 برابر بدست مصرف کننده میرسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
