شنبه 4 مرداد 1404

کمک 52 میلیاردی به دانش‌آموزان نیازمند در پویش «شور عاطفه‌ها»

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
کمک 52 میلیاردی به دانش‌آموزان نیازمند در پویش «شور عاطفه‌ها»

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: مردم و نیکوکاران تهرانی در قالب پویش «شور عاطفه‌ها» مبلغ 52 میلیارد تومان به دانش‌آموزان نیازمند کمک کردند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: مردم و نیکوکاران تهرانی در قالب پویش «شور عاطفه‌ها» مبلغ 52 میلیارد تومان به دانش‌آموزان نیازمند کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدابوالفضل پرپنچی، در گفتگو با رادیو تهران با بیان اینکه در پویش شور عاطفه‌ها تاکنون بالغ بر 52 میلیارد تومان برای دانش آموزان تحت حمایت و سایر نیازمندان واجد شرایط استان تهران جمع‌آوری شده است، گفت: 870 میلیون تومان از این مبلغ نقدی، 10 میلیارد تومان غیرنقدی است و 41 میلیارد تومان از این مبلغ نیز توسط مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه این رقم نسبت به سال گذشته بیش از 15 درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: در همین جهت بسته‌های تحصیلی تهیه و میان دانش آموزان تحت حمایت توزیع شده است و جمع آوری و توزیع کمک‌ها برای دانش آموزان تحت حمایت همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون 21 هزار و 400 دانش‌آموز و 1700 دانشجو از خدمات کمیته امداد در استان تهران بهره‌مند می‌شوند، گفت: از این تعداد 44 دانش آموز و 27 دانشجوی نخبه هستند.

پرپنچی به پرداخت هزینه تحصیلی برای دانشجویان تحت حمایت اشاره کرد و افزود: میزان سرانه فعالیت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان تحت حمایت در مقطع کاردانی 900 هزار تومان، کارشناسی یک میلیون و 200، کارشناسی ارشد یک میلیون و 750 و در مقطع دکترا سه میلیون تومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اهدای کمک‌های حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین برای تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت، تصریح کرد: برخی حامیان از دوره ابتدایی تا دانشگاه به تحصیل دانش آموزان تحت حمایت کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اجرای طرح مدارس همدل، گفت: طرح مدارس همدل با هدف گسترش و تأمین همه جانبه عدالت آموزشی و تربیتی با همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش طراحی و اجرا شده که به واسطه آن دانش‌آموزان مستعد تحت حمایت کمیته امداد از خدمات آموزشی در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه دانش آموزان مستعد برای تحصیل به مدارس غیردولتی و هیأت امنایی معرفی می‌شوند، خاطرنشان کرد: در همین راستا در سال تحصیلی جدید 1110 دانش آموز (532 نفر دختر و 578 نفر پسر) تحت حمایت کمیته امداد استان تهران با همکاری آموزش و پرورش در 536 مدرسه غیرانتفاعی و هیأت امنایی مشغول به تحصیل شده اند.

وی در پایان عنوان کرد: به دانش آموزان تحت حمایت در حال تحصیل در مدارس سمپاد (تیزهوشان) بالغ بر سه میلیون تومان و به دانش آموزانی که در قالب طرح مدارس همدل در مدارس غیردولتی و هیأت امنایی نیز تحصیل می‌کنند نیز مبلغ دو میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت می‌شود.