یک‌شنبه 12 مرداد 1404

کمیسیون امور داخلی کشور با افزایش تعداد نمایندگان مجلس موافقت کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
کمیسیون امور داخلی کشور با افزایش تعداد نمایندگان مجلس موافقت کرد

علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون شوراهای مجلس گفت: در جلسه امروز طرح مربوط به افزایش حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی، تصویب و جمع‌بندی شد.

وی افزود: براساس مصوبه کمیسیون تعداد 40 نماینده به نمایندگان مجلس شورای اسلامی در انتخابات اضافه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طبق مصوبه کمیسیون در حوزه‌های انتخابیه هشت استان تغییری ایجاد نشد و در 23 استان دیگر ما شاهد تغییر و افزایش تعداد نمایندگان و حوزه‌های انتخابیه خواهیم بود.

حدادی خاطرنشان کرد: با توجه به روند کاری مجلس به نظر می‌رسد که این مصوبه به انتخابات مجلس دوازدهم نخواهد رسید.

به گزارش فارس، مصوبه کمیسیون شوراها برای افزایش تعداد نمایندگان مجلس پس از تصویب در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
کمیسیون امور داخلی کشور با افزایش تعداد نمایندگان مجلس موافقت کرد 2