کهگیلویهوبویراحمد در ردیف استانهای با کمترین میزان ناآرامیها
مرکز استان کهگیلویهوبویراحمد در ردیف شهرهای با شدت اعتراضات ناچیز در حوادث اخیر بوده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس تحلیل جغرافیایی ویدیوها و خبرهای اعتراضات پس از فوت مهسا امینی به موضوعات جالبی اشاره دارد که نشان می دهد استان های مختلف تا چه میزان درگیر اغتشاشات بوده اند.
با توجه به آنکه امکان جمعآوری اطلاعات میدانی از اعتراضات فراهم نیست، یکی از روشهای تهیه اطلس جغرافیای اعتراضات، رجوع به اخبار منتشر شده از اعتراضات در شبکههای اجتماعی است و بر اساس تعداد اخبار منتشر شده از هر شهر و استان، می توان تخمینی از شدت اعتراضات در هر استان زد.
بر اساس تحلیل یافتههای به دست آمده، میتوان براساس تعداد اخبار منتشر شده راجع به هر استان، شدت اعتراض در استانهای مختلف در قیاس با یکدیگر را به 6 دسته تقسیمبندی کرد.استانهای با شدت اعتراضات بسیار زیاد (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان حداقل 200 بار تکرار شده است).
استانهای با شدت اعتراضات زیاد (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان بین 100 تا 200 بار تکرار شده است).
استانهای با شدت اعتراضات متوسط (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان بین 50 تا 100 بار تکرار شده است).
استانهای با شدت اعتراضات کم (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان بین 30 تا 50 بار تکرار شده است).
استانهای با شدت اعتراضات خیلی کم (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان بین 10 تا 30 بار تکرار شده است).
استانهای با شدت اعتراضات ناچیز (استانهایی که نام خودشان یا یکی از مناطقشان کمتر از 10 بار تکرار شده است).
دسته ششم: استانهای با شدت اعتراضات ناچیز
این دسته شامل 4 استان میشود که عبارتند از مراکز استانهای سمنان، کهگیلویه و بویراحمد (یاسوج)، خراسان شمالی (بجنورد) و خراسان جنوبی (بیرجند). در این 4 استان تعداد دفعات اعتراضات بسیار ناچیز بوده است و به همین دلیل نیز بین 1 تا 9 خبر راجع به هر یک از این استانها در این منبع منتشر شده است.
این مساله نشان می دهد مردم کهگیلویه و بویراحمد با وجود این که در یک استان محروم زندگی می کنند اما کمترین درگیری ها و اغتشاشات را داشته اند که نشان از نجابت و پایبندی ان ها به جمهوری اسلامی ایران است و بارها به دعوت دشمنان پاسخ منفی داده اند.
انتهای پیام /