کیمیا علیزاده
کیمیا علیزاده
تهران - ایرنا - در اردوی تیم فوتبال امید ایران یک چهره ویژه حضور داشت. دکتر خسرو حمزه که به عنوان روانشناس همراه تیم حمید استیلی بود و 95 جلسه گروهی و انفرادی با بازیکنان برگزار کرد.
ناراحتی از بی توجهی ها یا به پایان رسیدن دوران حرفه ای؛ کیمیا علیزاده به چه دلیل از ایران رفت؟!
شاید به گزاف باید گفت که هیچ زن ورزشکاری مانند «کیمیا علیزاده» از توجهات رسانه ای و مالی و سیاسی در کشورمان برخوردار نبود اما وی در این حوزه وقتی به خارج از کشور رفت خود را یکی از زنان سرکوب شده در ایران نامید!
معاون وزیر ورزش گفت: کیمیا علیزاده میتواند هر تصمیمی برای زندگی شخصی اش بگیرد، اما او نباید به دروغ متوسل میشد.
نوذری گفت: تصمیم علیزاده مربوط به زندگی شخصی اش بود، اما او میتوانست این موضوع را به شکل قشنگ تری مطرح کند.
کیمیا علیزاده، تکواندوکار کشورمان که خبر مهاجرتش در چند روز گذشته در رسانهها مطرح شده بود با انتشار پستی عجیب از سرکوبش در ایران سخن میگوید!
روزنامه سازندگی نوشته: مدال تو برای مردم بود نه حکومت. تیم ملی متعلق به مردم است نه حکومت... آیا باید همه در اعتراض، کشور را خالی کنیم و بماند برای انحصارطلبان؟... این میهن نیمه جان را باید احیا کرد.
کیمیا علیزاده با توهین هایی که روزهای اخیر خطاب به ورزشکاران داشت و زنان ایرانی را سرکوب شده دانست یک بازی تمام "باخت" را انتخاب کرده است، راهی که سعید مولایی ها رفتند و خفت نصیب آنها شد.
رئیس کمیته ملی المپیک در مورد تلاش برای برابری کمی و کیفی زنان و مردان ورزشکار گفت: استراتژی ما برابری زنان و مردان در همه رویدادهای ورزشی است که این برابری تا 10 سال آینده امکان پذیر است.
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: سیاست این است طی یک دهه ظرفیت کمی و کیفی بانوان در رویدادهای آسیایی و المپیک و جوانان برابر باشد.
سرمربی تیمملی تکواندو زنان گفت: در تمام دوران مربیگریام سعی داشتم هر آنچه در توان دارم برای سربلندی دختران ایران زمین انجام دهم.
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اگر زنان در جامعه حضور فعال نداشته باشند، شاهد گسترش آسیبهای جامعه، کاهش و افول شادی و افت امید خواهیم بود.