گازهای گلخانه ای
گازهای گلخانه ای
در پی انتشار خبر حضور هیات ایرانی در اجلاس تغییرات اقلیمی گلاسگو در روز 17 آبان ماه، رییس گروه تغییر اقلیم مرکز ملی هوای سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه خواسته ایران در اجلاس گلاسکو رفع تحریمهاست تا بتوان در جهت کاهش انتشار گازهای گلخانهای موثرتر عمل کرد، تاکید کرد: با توجه به اینکه ایران تحت تاثیر تغییر اقلیم است، موانع در جهت کاهش انتشار این گازها باید برداشته شود.
تهران - ایرنا - اجلاس گلاسکو 31 اکتبر (9 آبان) با حضور نمایندگانی از 200 کشور کار خود را با هدف مذاکرات دیپلماتیک برای مقابله با گرمایش زمین در گلاسکو اسکاتلند آغاز کرد و قرار است هیاتی از ایران 17 آبان ماه به ریاست علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست در این اجلاس شرکت کند.
تهران - ایرنا - هیات نمایندگی ایران به ریاست علی سلاجقه معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست 17 آبان در اجلاس تغییرات اقلیمی گلاسکو حضور خواهد یافت.
سوزاندن نفت، گاز و زغالسنگ، عامل اصلی وضعیت وخیم اقلیمی جهان است. زغال سنگ آلودهکنندهترین سوخت است؛ به همین دلیل، اولین قدم باید جایگزین کردن آن با منابع تجدیدپذیر انرژی باشد.
این دو دیپلمات ارشد در حاشیه نشست گروه 20 که وانگ یی به نمایندگی از شی جینپینگ، رئیس جمهور چین در آن شرکت می کند، با یکدیگر دیدار کردند.
هرساله در تاریخ 31 اکتبر "روز جهانی شهرها" گرامی داشته میشود.
کنفرانس آب و هوایی موسوم به COP26 از امروز (یکشنبه) در شهر گلاسکو اسکاتلند آغاز می شود.
نشریه هفتگی اکونومیست در آستانه بیستوششمین نشست آبوهوایی COP26، پرونده ویژه این هفته خود را به تغییرات اقلیمی و ضرورت پایان دادن به عصر سوختهای فسیلی اختصاص داده است.
عضو بنیاد حفاظت از محیط زیست و حیات وحش ایران گفت: تغییر اقلیم یکی از نگرانی های اصلی قرن است.
برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد می گوید که طرح های ملی برای کاهش تصاعد گازهای گلخانه ای فاصله زیادی با کاهش مورد نیاز برای پرهیز از عواقب خطرناک تغییر اقلیم دارد و جهان در مسیر افزایش 2.7 درجه سانتیگرادی دما در قرن حاضر است.
نیویورک - ایرنا - آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل هشدار داد گزارش سال 2021 شکاف ها در تولید گازهای گلخانه ای نشان می دهد جهان همچنان در مسیر فاجعه بار افزایش دمای زمین به 2.7 درجه سانتیگراد است.
بر اساس برنامه رسمی منتشر شده توسط رسانه های دولتی چین، این کشور کاهش مصرف سوخت های فسیلی به زیر 20 درصد را تا سال 2060 میلادی هدف قرار داده است.
کسانی که برای گردش و تفریح به جنگل میروند، میتوانند بهطور بالقوه عامل بروز آتشسوزی شوند. در نتیجه فعالان محیط زیست توصیههایی را برای جلوگیری از وقوع آتشسوزی در جنگل ارائه کردهاند.
مطالعات تازه نشان می دهد: سال گذشته سطح انتشار گازهای گلخانه ای رکورد زده و جهان برای مهار خسارت های ناشی از آن با چالش مواجه است.
تهران - ایرنا - سازمان حفاظت محیطزیست در بیانیهای به منظور پیشگیری و مهار آتش سوزی در طبیعت از همه مسوولان دستگاههای اجرایی، نهادهای خودجوش مردمی و هموطنان خواست ضمن رعایت اخلاق زیست محیطی در پیشگیری و اطفای آتش در طبیعت این سازمان را یاری کنند.
این سند 10 روز قبل از شروع کنفرانس مهم آب و هوایی سازمان ملل متحد موسوم به COP26 (کوپ 26) منتشر می شود و تاکید می کند که پلاستیک ها نیز یک معضل اقلیمی محسوب می شوند.