سه‌شنبه 4 شهریور 1404

گاییچ خواهان ماندن کواچ در تیم ملی والیبال صربستان شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
گاییچ خواهان ماندن کواچ در تیم ملی والیبال صربستان شد

رئیس فدراسیون والیبال صربستان از سرمربی تیم ملی والیبال این کشور خواست به فعالیت خود در تیم ملی ادامه دهد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال صربستان در مورد عدم راهیابی تیمش به المپیک 2020 اظهار داشت: ما برای شرکت در مسابقات انتخابی المپیک در برلین، شرایط خوبی نداشتیم و بازیکنان کلیدی من در سلامتی کامل نبودند.

سرمربی تیم ملی صربستان ادامه داد: اوروش کواچویچ، نمانیا پتریچ و الکساندر آتاناسیویچ قادر به بازی نبودند و 7 بازیکن تیم ملی به دلیل حضور در سری A ایتالیا نتوانستند به طور کامل و مفید همراه تیم ملی تمرین کنند و هماهنگی لازم در تیم ملی به وجود نیامد.

کواچ گفت: بازیکنان در باشگاه‌ها به شیوه متفاوتی از تیم ملی تمرین و و بدنسازی می‌کنند و به همین خاطر جای تعجب نیست که نتوانند در تیم ملی عادت‌های باشگاهی خود را ترک کنند.

والیبال انتخابی المپیک | شاگردان کواچ مغلوب فرانسه شدند

فدراسیون والیبال صربستان در این شرایط تصمیم به حفظ کواچ به عنوان سرمربی تیم ملی گرفت. کسب عنوان قهرمانی اروپا نیز در این تصمیم بی تاثیر نبود.

سرمربی پیشین تیم ملی ایران در پایان گفت: قرارداد من تا پایان مسابقات انتخابی المپیک بود ولی در صحبتی که با زوران گاییچ، رئیس فدراسیون والیبال صربستان داشتم، قرار شد که به فعالیت و تکمیل پروژه خودم در تیم ملی ادامه بدهم.

اسلوبودان کواچ در حال حاضر، سرمربی تیمی در لیگ برتر والیبال لهستان است.

انتهای پیام /