شنبه 10 آذر 1403

گردش چرخ‌های ریسندگی کشور با مشارکت بنیاد برکت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
گردش چرخ‌های ریسندگی کشور با مشارکت بنیاد برکت

با حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اولین واحد تولیدکننده نخ‌های دوخت و گلدوزی در کشور آغاز به کار کرد.

با حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اولین واحد تولیدکننده نخ‌های دوخت و گلدوزی در کشور آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: با سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت در قالب اشتغال‌زایی بنگاه‌محور، اولین واحد تولیدکننده نخ‌های دوخت و گلدوزی در کشور در استان آذربایجان غربی مشغول به فعالیت شده است.

هادی جوهری افزود: شرکت حریر ریس ارومیه به عنوان یکی از شرکت‌های مشارکتی بنیاد برکت، پس از پشت سر گذاشتن موفقیت‌آمیز دوره تولید آزمایشی خود، با ظرفیت تولید سالانه 1000 تن محصول در شهرک صنعتی سلماس آغاز به‌کار کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت از سال 1396 اقدام به سرمایه‌گذاری و مشارکت با این شرکت کرده است. حجم سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این شرکت 100 میلیارد ریال است که 33 میلیارد ریال از این میزان اعتبار به بنیاد تعلق دارد.

به گفته معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، آغاز به فعالیت این واحد صنعتی اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای 175 نفر را به همراه خواهد داشت.

جوهری با اشاره به اینکه تجهیزات شرکت حریر ریس ارومیه از کشورهای ایتالیا و چین وارد شده است، گفت: تمام مواد اولیه این واحد صنعتی از داخل کشور تأمین می‌شود و راه‌اندازی آن، صرفه‌جویی ارزی قابل ملاحظه‌ای را به همراه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: صادرات محصولات تولیدی این شرکت از جمله نخ‌های دوخت و گلدوزی به کشورهای همسایه از جمله ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، عراق و ارمنستان در دستور کار است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت تاکید کرد: فعالیت این واحد تولیدی، علاوه بر رونق تولید داخلی و کمک به شکوفایی اقتصادی استان آذربایجان غربی، باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار در منطقه شده است.

جوهری با اشاره به این‌که مدل بنگاه‌محور یکی از روش‌های بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است، گفت: در این مدل، ایجاد فرصت‌های شغلی و محرومیت‌زدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی دنبال می‌شود. همچنین تا به امروز در قالب مدل بنگاه‌محور 228 هزار و 900 فرصت شغلی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ایجاد شده است.

وی بیان کرد: این تعداد اشتغال شامل 38 هزار و 150 فرصت شغلی مستقیم و 190 هزار و 750 شغل غیرمستقیم می‌شود و با حجم سرمایه‌گذاری 54 هزار و 500 میلیارد ریالی از سوی بنیاد برکت راه‌اندازی شده است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان یادآور شد: علاوه بر واحد صنعتی تازه تأسیس در آذربایجان غربی، 9 شرکت دیگر مشارکتی بنیاد برکت در زمینه صادرات محصولات‌شان فعال هستند و تا به امروز موفق به صادرات تولیدات خود همچون شمش روی، کاغذ کارتن، شیشه سکوریت، سیم و کابل، کلید و پریز، خرما، ماهی و میگو، تخم مرغ، محصولات کشاورزی و... به کشورهای مقصد از جمله ترکیه، روسیه، چین، هنگ‌کنگ، تایلند، ترکمنستان، افغانستان، عراق و امارات شده‌اند.