گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
گردهمایی دوروزه مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور به همت دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) آغاز شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، گردهمایی دوروزه مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور به همت دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) آغاز شد.
این گردهمایی با حضور 70 تن از مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور برگزار شد.
محمدعلی بخشیزاده؛ مدیرعامل شرکت امیدبوم طی سخنانی در این مراسم، بانکها را عهدهدار مدیریت و هدایت عملیات مالی دانست و اظهار کرد: با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانکها محکوم هستند که از فناوریهای تولیدشده در شرکتهای دانشبنیان استفاده کنند.
مشکل "کارخانه نوآوری آزادی" حل میشود / تجاریسازی مهمترین برنامه ستاد نانو استبخشیزاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمیکند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزههایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم میشود، همه خدمات را دریافت کند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به نقش شرکتهای دانشبنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانشبنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.
به گفته وی، نئوبانک از دیگر محصولات این شرکت است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود میشود، تمام خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت میکند.
وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزههای صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.
بخشیزاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارتهایی برای ارائه تمام خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.
امیرحسین بهروز، مدیر کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدینو در ادامه، افزود: عملیات راه اندازی کارخانه طی تفاهم نامه همکاری فی مابین بانک سپه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 20 مرداد 1401 آغاز شد.
وی تأکید کرد: این مجموعه در زیست بوم علم و فناوری کشور تلاش دارد تا در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و در جهت استفاده حداکثری از ظرفیتهای دانش بنیان کشور، افزایش سهم دانش در زنجیره ارزش فعالیتهای شرکتهای بزرگ و ارتقای زیست بوم نوآوری و کارآفرینی، پاسخ به نیازهای فناورانه و اولویتهای حوزه هوشمندسازی کشور به اتکای شرکتهای دانشبنیان و فناور، حمایت از شکلگیری و توسعه کسب و کارهای جدید، نوآورانه و فناورانه دارای پتانسیل ملی و بینالمللی و در نهایت ایجاد هاب نوآوری حوزه هوشمندسازی و ارتباط هدفمند با فعالین داخلی و بینالمللی این حوزه به منظور اشتراک دانش و تجربه گام بردارد.