جمعه 6 تیر 1404

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای اماراتی، ضرورت مقابله منطقه‌ای با شرارت رژیم صهیونیستی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای اماراتی، ضرورت مقابله منطقه‌ای با شرارت رژیم صهیونیستی

وزیران امور خارجه ایران و امارات در مورد آخرین وضعیت تحولات منطقه متعاقب تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران تبادل نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، در یک گفت‌وگوی تلفنی ضمن قدردانی از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه در محکومیت تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران؛ تصریح کرد: نباید اجازه داد شرارت و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا موجب فتنه‌انگیزی و تفرقه بین کشور‌های منطقه شود.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر پایبندی ایران به حسن همجواری و تقویت همه‌حانبه روابط با همه همسایگان به‌ویژه کشور‌های حاشیه خلیج فارس، به روابط دوستانه بین ایران و کشور‌های منطقه از جمله امارات اشاره کرد و از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه در محکومیت تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران تقدیر و تصریح کرد: حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران نه تنها ناقض اصول و اهداف منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل است، بلکه تهدیدی بی‌سابقه متوجه صلح و ثبات منطقه کرده است.

عراقچی با اشاره به ضرورت همگرایی بین کشور‌های منطقه برای تقویت امنیت و ثبات، تاکید کرد نباید اجازه داد شرارت و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا موجب فتنه‌انگیزی و تفرقه بین کشور‌های منطقه شود.

وزیر امور خارجه امارات نیز با اشاره به رابطه حسنه تهران - ابوظبی، لزوم تلاش و همکاری مشترک و بیش از پیش همه کشور‌های منطقه جهت حفاظت از امنیت و ثبات پایدار را یادآور شد.

شامگاه دوم تیرماه جمهوری اسلامی ایران با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات «بشارت فتح» پایگاه العدید قطر که مقر سرفرماندهی نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داد.

ساعاتی پس از این اقدام ایران، سیدعباس عراقچی بامداد سه شنبه سوم تیر 1404 در شبکه ایکس نوشت: همانگونه که مکرراً گفته‌ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. در حال حاضر توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت 4 صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد.

وزیرخارجه ساعتی پس از این نوشته نخست در نوشته دیگری در شبکه ایکس نوشت: عملیات نظامی نیرو‌های مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت 4 صبح ادامه یافت. همراه با همه ایرانیان، من از نیرو‌های مسلح کشور که آماده دفاع از کشور عزیزمان تا آخرین قطره خون بوده‌اند، و به هر حمله دشمن تا آخرین دقیقه پاسخ دادند، تقدیر می‌کنم.