گوارشی
گوارشی
تغذیه در ماه مبارک رمضان با باید و نبایدهایی همراه است و توصیه هایی در این زمینه انجام شده که می تواند روزه داران را برای بهتر روزه گرفتن و افزایش بهره بردن از این ضیافت الهی کمک کند.
نوشیدنیهای گازدار و شیرین، کیک و کلوچه، مصرف مزمن الکل، سیب زمینی سرخ کرده، ویفر، همبرگر و... از جمله خوراکی هایی هستند که با مصرفشان کبد خود را نابود می کنید.
همه عاشق خوردن کیک، کلوچه و کلوچه هستند. اما آیا از آثار سوء آنها بر کبد خود آگاه هستید؟ آیا قند برای کبد مضر است؟ بله. کارشناسان پیشنهاد میکنند که محصولات نانوایی قندی و شیرینی باید به طور کامل از جدول رژیم غذایی روزانه شما حذف شود.
یک نکته دیگر برای تقویت متابولیسم: هر سه تا چهار ساعت غذا بخورید و از خوردن صبحانه فرار نکنید. تحقیقات نشان میدهد افرادی که صبحانه نمیخورند، طی روز بیشتر دچار افت قند خون و گرسنگی میشوند. برای میانوعدههایتان نیز پروتئین و کربوهیدراتهای پیچیده در نظر بگیرید تا بیشتر احساس سیری کنید و بدنتان به طور پیوسته کالری بسوزاند.
همشهری آنلاین نوشت: ممکن است به این موضوع اهمیت چندانی ندهید، اما کبد شما به طور شبانهروزی و به سختی کار میکند تا شما را سرحال و سالم نگه دارد. بنابراین، هنگامی که از مراقبت مناسب کبدتان خودداری میکنید، ممکن است عوارض مختلف و مسائلی جدی برای کبد ایجاد شود.
همشهری آنلاین نوشت: فاکتورهای زیادی در نفخ شکم نقش دارند، مانند هورمونها، ژنتیک، تغذیه و غیره. بدین ترتیب همیشه هم غذا عامل اصلی نفخ نیست؛ بنابراین شما میتوانید با تغییراتی کوچک تفاوتهای بزرگی ایجاد کنید.
وعدههای غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده افطاری، شام و سحری تقسیم میشوند و افرادی که در ماه مبارک رمضان روزه میگیرند، باید به این نکته توجه داشته باشند که خوردن افطاری و سحری با رعایت اعتدال ضروری است.
اسرار مرگ بتهوون، با بررسی دیانای استخراجشده از موهای او افشا شد.
عصمت عباسی به الگوی غذایی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: روزه گرفتن بدون سحری موجب می شود تا شخص روزه دار به دلیل افت شدید قند خون در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و در نهایت به چاقی منجر می شود.
وعدههای غذایی در ماه مبارک رمضان به سه وعده افطاری، شام و سحری تقسیم میشوند و افرادی که روزه میگیرند باید به این نکته توجه داشته باشند که خوردن افطاری و سحری با رعایت اعتدال ضروری است.
وعده سحری باید تامینکننده بیشتر انرژی بدن در طول روز باشد. در وعده سحری، مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروههای غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر، ماست و پنیر)، میوهها و سبزیها، نان و غلات (مانند برنج و نان) توصیه میشود؛ غذاهایی مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانیان در این ایام است.
ایسنا نوشت: رعایت تعادل و تنوع مصرف مواد غذایی؛ کلید تغذیه سالم است و این تعادل را باید در ماه مبارک رمضان نیز در وعدههای سحر، افطار و شام رعایت کرد.
همه انسانها در زندگی خود دچار استرس میشوند که اگر در طولانی مدت کنترل نشود، به استرس مزمن تبدیل خواهد شد و بدن را تحت تاثیر خود قرار میدهد. در این مطلب با معرفی هشت نمونه از عوامل طبیعی کاهنده استرس همراه ما باشید.
وزیر بهداشت با اشاره به افزایش 58 درصدی ماموریت های اورژانس در نوروز، گفت: اورژانس کشور در حد استانداردهای جهانی ارتقا مییابد.
اگر افراد روزهدار، چنانچه مبتلا به بیماری خاصی بوده و مجبور به مصرف دارو در ایام مبارک رمضان هستند، قبل از هر چیز با پزشک معالج خود مشورت کنند.
باید توجه کرد که بارداری، شیردهی و برخی از بیماریها مانند دیابت، فشار خون، روده تحریکپذیر، یبوست، زخمهای سیستم گوارشی (معده و اثنی عشر) اختلالات کلیوی، بیماریهای اعصاب و روان و آسم همگی از شرایط جسمی هستند که فردی که با آنها مواجه است، ملزم است که پیش از اقدام به روزهداری، با پزشک معالج خود در خصوص اقدام به روزهداری و همچنین نحوه مصرف داروها، مشورت کند.