گوارشی
گوارشی
غذایی که در سحری میل میکنید، بهتر است سهم پروتئینی (گوشت و حبوبات) کمتری داشته باشد. زیرا متابولیسم منابع پروتئینی به دفع آب از بدن نیاز دارد و این امر میتواند باعث تشنگی شما در طول روز شود.
در ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای مختلف و سفرههای رنگین افطار و سحر خودداری کنید.
اگر از هر نوع بیماری گوارشی رنج میبرید حتماً قبل از شروع ماه رمضان با یک پزشک در مورد امکان روزه گرفتن مشورت کنید.
وعده سحری یکی از مهمترین وعدههای غذایی در ماه مبارک رمضان است که باید ویژگیهای وعده ناهار را داشته باشد. متاسفانه برخی از روزهداران از خوردن این وعده غذایی صرف نظر میکنند.
ایسنا نوشت: در ماه مبارک رمضان وعده سحری یکی از مهمترین وعدههای غذایی محسوب میشود و نخوردن سحری، میتواند عوارضی مانند سردرد، خستگی، بیحوصلگی، یبوست و... را به همراه داشته باشد.
اقتصادنیوز: از مزایای وجود ویتامینD در بدن، بالا رفتن سیستم ایمنی و جلوگیری و مقابله با عفونتهای مختلف است.
سردرد و سرگیجه به عنوان یکی از علائم فشار خون بالا رایج است و معمولا کسانی که کمبود ویتامین D دارند از فشار خون بالا شکایت میکنند.
بهداشت نیوز نوشت: ویتامینD یکی از مهمترین ویتامینها برای تامین سلامت بدن است. تقویت استخوان بندی بدن، بالا رفتن سیستم ایمنی و جلوگیری و مقابله با عفونتهای مختلف از مزایای وجود ویتامین D در بدن است.
کارشناس مواد غذائی دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد با تاکید بر اینکه در این ایام باید دو اصل تعادل و تنوع را در برنامه غذایی روزانه رعایت کنیم توصیه کرد: برای تقویت سیستم ایمنی بدن از همه گروههای غذایی مانند نان و غلات، شیر و لبنیات کم چرب، سبزیها، میوهها، انواع گوشت، حبوبات و تخم مرغ به میزان کافی استفاده کنید.
بهداشت نیوز نوشت: خستگی واژه ای است که برای توصیف کمبود انرژی استفاده می شود. خستگی می تواند تأثیر جدی بر سلامت داشته باشد، انگیزه و توانایی تمرکز را از بین ببرد و در صورت عدم درمان مشکلات دیگری ایجاد کند.
تمرکز وسواسی روی غذا باعث میشود فرد مبتلا به اختلال تغذیه، توانایی تمرکز روی جنبههای دیگر زندگی خود نداشته باشد. از
امروزه عارضه های استخوانی بسیار بیشتر از گذشته می باشد امروز عارضه های استخوانی آرزو های ستون فقرات به دلیل سبک زندگی و لایف استایل زندگی ما و همچنین غذاهایی که ما مصرف می کنیم بسیار در معرض آسیب های شدید می باشد.
گوشت قرمز ممکن است سرشار از پروتئین باشد، اما هضم آن برای کبد کار مشکلی است. تجمع پروتئین اضافی در کبد میتواند منجر به بیماریهای کبد چرب شود که در نهایت میتواند بر مغز و کلیه آثار سوء بگذارد.
تمرکز وسواسی روی غذا باعث میشود فرد مبتلا به اختلال تغذیه، توانایی تمرکز روی جنبههای دیگر زندگی خود نداشته باشد.
اقتصادنیوز: تمرکز وسواسی روی غذا باعث میشود فرد مبتلا به اختلال تغذیه، توانایی تمرکز روی جنبههای دیگر زندگی خود نداشته باشد. از علایم ذهنی و رفتاری اختلال تغذیه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اختلال تغذیه، مشکل ذهنی پیچیدهای است که بیشتر مواقع با کمکهای پزشکی و روانشناسی درمان میشود.