پنج‌شنبه 8 آذر 1403

گوارشی

گوارشی

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه مبارک رمضان شامل نان و غلات، میوه، سبزی، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها، شیر و لبنیات ضروری است. با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه‌ای شامل آب، املاح، ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین می‌شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا به نقل از هلث نوشت: حدود یک چهارم افراد ممکن است کمبود ویتامین ب 12 داشته باشند و نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که خواب ضعیف می‌تواند نشانه کمبود این ویتامین باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: با رعایت روش صحیح تغذیه، می‌توان بسیاری از مشکلات گوارشی را کاهش داد و حتی از علایم برخی بیماری‌های دستگاه گوارش نیز پیشگیری کرد.

وب‌گاه فرارو

چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آن‌ها این کار را از طریق مبارزه با رادیکال‌های آزاد در سلول‌های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون انجام می‌دهند.

وب‌گاه فرارو

در ماه مبارک رمضان بهتر است از غذا‌های سرخ شده و پرچرب استفاده نکنید؛ زیرا علاوه بر افزایش چربی‌های خون موجب سوءهاضمه، ورم معده و اضافه وزن و چاقی می‌شوند.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه مشرق نیوز

افردی که دارو مصرف می کنند اما قصد روزه گرفتن دارند، باید با پزشک خود مشورت کنند.

وب‌گاه 55 آنلاین

برای اطلاع از عوارض قورت دادن آدامس با ما در ادامه همراه باشید.

وب‌گاه 55 آنلاین

برای اطلاع از ممنوعیت های غذایی برای شروع افطار با ما در ادامه همراه باشید.

وب‌گاه عرشه آنلاین

متخصص تغذیه گفت: در سحر از خوردن چایی پررنگ و قهوه خودداری کنید. چون این مواد مدر هستند و آب بدن را دفع می کنند، همچنین از سبزیجات خام و پخته استفاده کنید و نوشابه را از وعده غذایی حذف کنید.

وب‌گاه فرارو

کمبود ویتامین دی به همراه علائم کمبود ویتامین دی است و عوارض کمبود این ویتامین به این معنی است که استخوان‌های بدن شما محافظت و حمایت کافی برای رشد و تراکم بیشتر را دریافت نمی‌کنند،20 درصد از افراد بزرگ‌سال و حدود 15 درصد از نوجوانان دچار کمبود ویتامین دی هستند.

وب‌گاه فرارو

افراد نباید سحری را از برنامه غذایی حذف کنند، چون باعث کاهش توان افراد در مقابل گرما شده و باعث بروز مشکلاتی، چون سرگیجه، حالت تهوع، عدم تمرکز و... می‌شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: متخصص تغذیه گفت: در سحر از خوردن چایی پررنگ و قهوه خودداری کنید. چون این مواد مدر هستند و آب بدن را دفع می کنند، همچنین از سبزیجات خام و پخته استفاده کنید و نوشابه را از وعده غذایی حذف کنید.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: افردی که دارو مصرف می کنند اما قصد روزه گرفتن دارند، باید با پزشک خود مشورت کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

تغذیه صحیح در ماه رمضان یکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی جلوگیری شود.