گوشی های شیائومی در بازار چند؟
بدون شک هر محصولی که شما انتخاب می کنید جدای از امتیازات و برتری ها، معایب و مشکلاتی را نیز دارد. در این مطلب سعی شده است پس از بررسی معایب گوشی های شیائومی قیمت برخی از انواع این برند گوشی موبایل بررسی شود.
البته شیائومی در تولید گوشی های خود سعی کرده است تا عیب و ایراد کار را به حداقل برساند، اما باز هم در بعضی موارد عیب های قابل توجه ای در تولیداتش قابل مشاهده است که در ادامه شما را با اصلی ترین آنها آشنا خواهیم کرد.
معایت گوشی های شیائومی
1. بدنه و قاب ظریف، بزرگترین عیب برای Xiaomi
ساختار و جنس بدنه از مواردی است که مخاطبان در هنگام خرید موبایل به آن توجه می کنند. با وجود محبوبیت زیاد گوشی های شیائومی، بدنه پلاستیکی اکثر مدل های آن سبب شده تا کاربران در هنگام استفاده از این محصولات حساسیت بیشتری را برای جلوگیری از صدمه و آسیب نشان دهند. البته این موضوع موجب شده تا قیمت گوشی های شیائومی به نسبت سایر مدل های موجود در بازار مناسب تر باشد.
2. مشکل آپدیت گوشی شیائومی
Xiaom برای دسترسی کاربران به محتوا و مطالب، از سیستم عامل اندروید در گوشی ها بهره برده است. اما در واقع به دلیل دیر آپدیت شدن مخاطبان نمی توانند در فاصله های زمانی کم به نسل جدید فناوری ها و تکنولوژی ها دست پیدا کنند. جدای از موضوع دیر آپدیت شدن سیستم عامل، سنگین بودن کارایی رابط کاربری MIUI از دیگر عیب های گوشی های شیائومی است؛ چرا که بسیاری از کاربران نمی توانند با محیط آن کار کنند، پس با این وجود نمی توانند نتیجه مطلوبی را دریافت کنند.
3. عمر کوتاه، تعویض سریع
با توجه به اینکه هنوز هم شیائومی پا به پای رقیبان خود در بازار جهانی حضور دارد اما طول عمر کوتاه گوشی هایش موجب شده تا مخاطبان نهایتاً بتوانند 3 تا 4 سال از محصولات این برند استفاده کنند. مشکلات سخت افزاری و همچنین نبود قطعات آن در صورت خرابی به دلیل تحریم ها از عمده دلایل عمر کوتاه گوشی های شیائومی است که کمی استفاده از آن را برای مخاطبان دچار مشکل کرده است.
با بررسی قیمت گوشی های شیائومی در بازار مدل Poco C40 دو سیم کارت با ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت به مبلغ 4529000 تومان در رنج ارزان تری گوشی های این برند است و مدل 12T Pro دو سیم کارت با ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت به مبلغ 35570000 تومان در رنج گرانترین گوشی های این برند قرار دارد.