شنبه 3 آذر 1403

13 دلیل برای اینکه برون سپاری محتوا راه نجات کسب‌و‌کار شما است

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
13 دلیل برای اینکه برون سپاری محتوا راه نجات کسب‌و‌کار شما است

چه برای اولین‌بار به فکر برون‌سپاری تولید محتوا افتاده‌اید یا فقط به‌دنبال یک راه بهتر برای انجام این کار هستید، خبر خوشی برایتان داریم: متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که برون‌سپاری تولید محتوا نه‌تنها ایده بسیار خوبی است، بلکه شاید بهترین روش برای ارتقا کسب‌وکار شما باشد.

در ادامه با 13 دلیل، شما را با اهمیت برون‌سپاری تولید محتوا برای کسب‌و‌کار‌های کوچک و بزرگ آشنا می‌کنیم:

1. با برون‌سپاری تولید محتوا هزینه‌های خود را کاهش دهید

تولید محتواهای باکیفیت می‌تواند هزینه‌بر باشد؛ این هزینه مانند سایر هزینه‌های مرتبط با کسب‌و‌کار، هر سال افزایش پیدا می‌کند و سهم قابل توجهی از هزینه حضور شما در فضای دیجیتال را شامل می‌شود. وقتی سفارش یک پست وبلاگ یا توضیحات محصول را می‌دهید، فقط بابت کلماتی که نوشته می‌شوند پول پرداخت نمی‌کنید؛ هزینه پرداختی شما در واقع بابت سال‌هایی است که آن نویسندگان و ویراستاران برای یادگیری قواعد دستوری، قوانین سئو و تسلط بر انواع مختلف محتوا صرف کرده‌اند.

بااین‌حال، برون‌سپاری تولید محتوا، باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها می‌شود؛ چراکه مبلغ درخواستی نویسندگان قراردادی بسیار کمتر از هزینه استخدام نویسندگان در شرکت است؛ همچنین، نیازی نیست که برای آن‌ها یک رایانه فراهم و آن‌ها را بیمه کنید یا حتی نگران پرداختی روزهای مرخصی آن‌ها باشید. شما می‌توانید برای آگاهی و محاسبه قیمت تولید محتوا (https://niknevis.com/content-writing-price/) وارد این لینک شده و از محاسبه‌گر آنلاین آن استفاده کنید.

پیش از مذاکره با آژانس‌های تولید محتوا، ضروری است تعداد و نوع محتوای برون سپاری شده به همراه بودجه ماهانه اختصاصی و بودجه‌ی هر مقاله، کاملاً شفاف و مشخص شود. این بودجه، فاکتورهای کلیدی همچون انتخاب نویسنده، طول مطالب و جزئیات فرآیند تولید محتوا را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

2. در زمان صرفه‌جویی کنید و وقت بیشتری را به وظایف ضروری اختصاص دهید

بیشتر صاحبان کسب‌وکار و رؤسای دپارتمان بازاریابی، آرزوی هفته کاری 40 ساعته را دارند؛ اما رسیدن به این هدف کار دشواری است. این وضعیت به‌ویژه زمانی که افراد داخلی تیم در ایجاد محتوا شرکت دارند، بیشتر مشهود است. فرآیند تولید محتوا از ایجاد ایده‌ها گرفته تا زمان انتشار، نیازمند تلاش و توجه مداوم است و گاهی اوقات این وظایف پایان‌ناپذیر به‌نظر می‌رسند.

با برون‌سپاری تولید محتوا، زمان بیشتری را برای انجام وظایف مهم دیگر مانند تمرین مدیرانتان یا ارائه ایده‌های جدید به هیئت مدیره به‌دست می‌آورید.

هنگام انتخاب نویسنده، بهترین استراتژی این است که بر اساس نوع محتوا، فرد یا آژانس مناسب را انتخاب کنید. به عنوان مثال، برخی نویسندگان تجربه‌ی کاری خوبی در نوشتن مقالات تخصصی و استراتژیک دارند، برخی دیگر در تحلیل تحقیقات و برخی دیگر برای نوشتن متن‌های کوتاه مناسب‌ترند. در صورت همکاری با نویسندگان مختلف، نیاز نیست که با هر پروژه‌ی جدید، دنبال نویسنده ی جدید بگردید. برای انتخاب فرمت محتوایی دستتان باز‌تر است و اگر یک نویسنده در دسترستان نبود، همیشه نویسنده پشتیبانی وجود دارد.

3. محتوا را افزایش و تقویم محتوایی‌تان را گسترش دهید

رعایت تعادل بین کیفیت و کمیت محتوا می‌تواند کاری دشوار باشد. بسیاری از کارشناسان معتقد‌ند که نوشتن وبلاگ به‌صورت مستمر و انتشار پیوسته پست‌های مختلف در رسانه‌های اجتماعی، در جذب مشتریان و افزایش تعامل با مخاطبان تاثیر بسزایی دارد؛ اما انتشار حجم زیادی از محتواهای بی‌کیفیت نه‌تنها سودی برای شما نخواهد داشت، بلکه ممکن است آسیب‌هایی نیز به کسب‌وکارتان بزند.

برون‌سپاری محتوا به شما این امکان را می‌دهد تا از استعدادهای بسیاری استفاده و با هر سرعتی که نیاز دارید، محتوایی باکیفیت، تولید کنید. آیا کسب‌وکار شما از یک استارتاپ کوچک تبدیل به شرکتی بزرگ شده است؟ با استخدام نویسندگان می‌توانید کیفیت صفحات لندینگ و پست‌های وبلاگتان را با سرعت بالایی بهبود ببخشید.

4. از متخصصان موضوعی استفاده کنید

تیم محتوایی شما احتمالا قادر نخواهد بود تمامی موضوعات موردنظرتان را پوشش دهد (البته مگر اینکه حاضر به استخدام تعداد زیادی از نویسنده برای شرکتتان باشید). برون‌سپاری تولید محتوا به شرکت یا پلتفرمی که دارای متخصصانی در موضوعات محتلف است، شما را به افرادی ارتباط می‌دهد که در زمینه‌های حقوقی، مالی، درمانی، بیمه و تکنولوژی، تخصص دارند.

نویسندگان دارای تخصص در یک حوزه خاص، محتوای شما را بااعتبار و ارزشمند می‌کنند. این روز‌ها، گوگل به‌دنبال محتواهای معتبری است که توسط کارشناسان نوشته شده باشد؛ دستورالعمل پرسروصدای E-E-A-T گوگل، دقیقا براساس تجربه (Experience)، تخصص (Expertise)، اعتبار (Authoritativeness) و مورداعتمادبودن (Trustworthiness)، کیفیت یک محتوا را می‌سنجد.

5. از استعدادهایتان برای ایده‌های نو و دیدگاه‌های متنوع کمک بگیرید

پیش‌تر، درباره محدودیت‌هایی که با تکیه صددرصدی به نویسندگان داخلی‌تان با آن‌ها مواجه خواهید شد، صحبت کردیم؛ اما فاکتور دیگری نیز برای درنظرگرفتن وجود دارد: ایده‌های افراد ممکن است تمام شوند. خلاق‌ترین نویسندگان نیز گاهی اوقات به بن‌بست بر می‌خورند و محتواهایی که توسط یک تیم کوچک از نویسندگان داخلی نوشته شده باشد، پس از مدتی، مشابه به هم و عاری از ایده‌های نو خواهد بود؛ به بیان دیگر، ایده‌ها، نوع عبارت و حتی ساختار محتوا کم‌کم کهنه می‌شوند و اثرگذاری‌شان را از دست می‌دهند.

با برون‌سپاری تولید محتوا، می‌توانید در هر زمان، نویسندگان محتوایتان را عوض کنید. می‌توانید تیمی از نویسندگان فریلنسر برای شرکت خود بسازید و دسته‌هایی از محتوا را به صورت گروهی برایشان ارسال کنید؛ همچنین قادر خواهید بود، ایده‌های آن‌ها با یکدیگر مقایسه و بهترینشان را انتخاب کنید.

6. محتوا را سریع و موثرتر انتشار دهید

برون‌سپاری محتوا فقط شامل بستن قرارداد با یک نویسنده نمی‌شود؛ ویراستاران، متخصصان موضوعی و مدیران محتوایی نقش مهمی در این فرآیند ایفا می‌کنند. پلتفرم مناسبی را انتخاب کنید و تمامی فاکتورها، از ایده‌پردازی گرفته تا کیفیت و اعتبار مقاله‌تان را به آن بسپارید. در نهایت آنچه به دست شما می‌رسد، محتوایی با کمترین خطا و آماده برای انتشار خواهد بود.

با حذف نیاز به ویرایش یا بررسی صحت یک محتوا، سرعت انتشار سایت شما بالا خواهد رفت. کار را به افراد متخصص بسپارید، تمرکزتان را روی مسائل مهم‌تر بگذارید و منتظر رسیدن محتوایی باکیفیت بمانید.

7. به مخاطبان وسیع‌تری دسترسی پیدا کنید

متخصصان موضوعی و کارشناسان تولید محتوا به شما کمک می‌کنند تا مخاطبانتان را گسترده‌تر کنید؛ این به‌معنای افزایش تعداد مشتریان بالقوه و در نتیجه آن، بالارفتن درآمد شما است.

برون‌سپاری، از راه‌های زیر، باعث زیادشدن حجم مخاطبان می‌شود:

  • برقراری ارتباط بین شما و آژانس‌های بازاریابی که می توانند در مسیر ساخت یک تقویم محتوا و افزایش توزیع و انتشار به کسب‌وکارتان کمک کند؛

  • کمک در تولید انواع مختلف محتوا مانند پست رسانه‌های اجتماعی و محتواهای B2B یا B2C از قبیل وایت پیپرها و مطالعات موردی؛

8. انواع مختلف محتوا را امتحان کنید

انواع زیادی از محتواهای مختلف وجود دارند که می‌توانید برای کسب‌وکارتان از آن‌ها استفاده کنید:

  • وبلاگ‌ها

  • تستیمونیال و ریویو‌ها

  • مطالعات موردی

  • ویدیوها

  • اینفوگرافیک‌ها

  • وایت پیپرها

  • دستورالعمل‌ها و مقالات آموزشی

  • متن پادکست‌ها، ویدئوها، سخنرانی‌ها و وبینارها

  • محتواهای وب

  • صفحات لندینگ

  • توضیحات محصول

  • راهنماهای مشتری

بعضی نویسندگان انواع مختلف محتوا را امتحان می‌کنند؛ درصورتی‌که برخی از آن‌ها ترجیح می‌دهند تمرکزشان را روی یک موضوع خاص مانند نوشتن توضیحات محصول و مقالات بگذارند. مسلما نمی‌توانید از یک نویسنده وبلاگ انتظار یک مطالعه موردی را داشته باشید؛ اما می‌توانید تولید محتوایتان را به پلتفرمی برون‌سپاری کنید که دارای متخصصانی باتجربه در زمینه تولید انواع محتوا است.

9. نرخ بازگشت سرمایه را ارتقا دهید

مطمئنا مایلید سوددهی کسب‌وکارتان بیشتر از مقدار هزینه‌های مصرفی باشد؛ با رسیدن به این هدف است که می‌توانید در کسب‌وکار خود مجددا سرمایه‌گذاری کنید، تولید محتوا را گسترش دهید و برند خود را ایجاد کنید؛ بدون اینکه از بودجه‌ای که در ابتدا برای آن پیش‌بینی کرده‌اید، بیشتر هزینه کنید.

قبل‌تر نیز اشاره کردیم که برون‌سپاری تولید محتوا باعث کاهش مخارج کلی و افزایش بهره‌وری می‌شود؛ این رویکرد، همچنین اطمینان حاصل می‌کند که محتوا در همان اولین تلاش به هدف بخورد و به‌همین دلیل، به بهبود نرخ بازگشت سرمایه (ROI) شما نیز کمک خواهد کرد. با این کار، شما نیازی ندارید که در هر زمان به‌طور مثال چک کنید، آیا نویسنده مورد علاقه‌تان می‌تواند با اولین راهنمای مشتری خود، نتایج قابل‌قبولی ارائه دهد یا خیر؛ در عوض، از گروهی از نویسندگان باتجربه استفاده خواهید کرد که به‌خوبی مدیریت می‌شوند و از تک‌تک کلمات به‌صورت هدفمند استفاده می‌کنند.

10. سریع‌تر به اهدافتان برسید

اجرا و به‌موفقیت‌رسیدن حتی بهترین استراتژی محتوایی هم، کاری زمان‌بر است. نه بهبود سئو، یک‌شبه معجزه می‌کند، نه ساخت وبلاگ و تغییر رویکردهای سایت.

ثبات و انسجام اهمیت زیادی دارد، اما کیفیت و حجم محتوا نیز به همان اندازه مهم است. می‌توانید با ایجاد یک وبلاگ با‌کیفیت در هر ماه و ساخت سایت در طول دوره‌ای یک‌ساله، مخاطبان زیادی را جذب کنید؛ اما این روند زمان زیادی را برای رسیدن به اهدافتان خواهد طلبید.

با برون‌سپاری تولید محتوا می‌توانید یک‌شبه کسب‌وکارتان را ارتقا دهید. این موضوع که نویسندگان قراردادی شما جزو تیم استخدامی شرکت یا کارمندان تمام‌وقتتان نیستند، تاثیری در کار شما نخواهد داشت؛ چه با یک نویسنده و چه با تیمی از نویسندگان کار کنید، هر زمان که به کمکی نیاز داشتید، آن را دریافت خواهید کرد. برون‌سپاری محتوا به شما تضمین تولید وبلاگ‌های باکیفیت و صدها صفحه لندینگ در زمان موردنظرتان را خواهد داد.

11. با بهبود سئو، رتبه بالاتری کسب کنید

با بهینه‌سازی موتور جستجو می‌توانید ساختار محتوا و وب‌سایتتان را برطبق الگوریتم‌های گوگل هماهنگ کنید. بدون سئو، نمی‌توانید از محتوایتان انتظار گرفتن رتبه بالا در صفحات نتایج موتورهای جستجو و موفقیت کسب‌وکارتان را داشته باشید.

هماهنگ‌بودن با به‌روزرسانی‌های گوگل می‌تواند کاری زمان‌بر باشد. حتی بهترین نویسندگان در دنیا نیز ممکن است از به‌روزرسانی‌های سئو، یکی دو قدم عقب‌تر باشند؛ به‌همین دلیل است که بیشتر کارفرمایان ترجیح می‌دهند با آژانس‌هایی کار کنند که در زمینه بهینه‌سازی متخصص باشند. کارکردن با این آژانس‌ها مسلما به‌معنای تنظیم یک قرارداد جدید، هزینه بیشتر و قدمی دیگر در فرآیند تولید محتوا است.

12. با برون‌سپاری محتوا، اعتبار برندتان را افزایش دهید

انتشار بلاگ‌های باکیفیت که توسط بنگاه‌های کوچک و بزرگ (SMEs) بازبینی شده باشند، می‌تواند اعتبار سایت شما را در حوزه فعالیتتان بالا ببرد. مخاطبانی که به مبحث خاصی علاقه‌مندند، در هنگام خواندن یک محتوا در مورد آن متوجه می‌شوند که آیا نویسنده متن نیز فردی علاقه‌مند به موضوع بوده یا فقط یک‌سری اطلاعات معمول را در محتوا گنجانده است. حدس می‌زنید مخاطب با کدام یک از این دو نوع نویسندگی ارتباط بهتری می‌گیرد؟

محتوا و ارتباطتان با مخاطبان را به نویسندگان و پلتفرم‌هایی به امانت بسپارید که کار محتوای شما را جدی می‌گیرند و دارای اعتبار و نمونه‌کارهای قابل‌توجه هستند. هر تکه از یک محتوای معتبر و باکیفیت، اعتبار دامنه شما را بالا می‌برد.

13. با تولید محتوای باکیفیت، از اعتبارتان محافظت کنید

اثر منفی محتواهای بی‌کیفیت را جدی بگیرید؛ محتوایی که پر از غلط‌های املایی، مشکلات دستوری و اطلاعات اشتباه باشد، شما را از دید مشتریان غیرقابل اطمینان می‌کند و اعتبار برند شما را به خطر می‌اندازد. شما نمی‌توانید از پس خرید یا ایجاد محتوای ضعیف برآیید؛ اینجاست که برون‌سپاری به کمک شما خواهد آمد.

اما محتوای باکیفیت دقیقا به چه معناست؟ دو مقاله ممکن است در بسیاری از جنبه‌ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند اما هر دو رتبه بالایی در صفحات نتایج جستجو کسب کنند. محتواهایی که رتبه‌بالایی دارند، توجه مخاطبان را به‌خود جلب می‌کنند و دارای اطلاعاتی مفید و معتبر هستند.

برون‌سپاری تولید محتوا به آژانس‌هایی که چک‌لیست کیفیت محتوای دقیقی برای از قلم‌نیاختن هیچ‌گونه نکته‌ای در طول مرحله تولید را دارند، راه رسیدن برند شما به رتبه‌های بالا را آسان‌تر می‌کند.

بهترین راه‌ها برای ارتباط با تیم برون‌سپاری کدام‌اند؟

حال که تصمیم به برون‌سپاری تولید محتوایتان گرفته‌اید، نوبت به آن می‌رسد تا بدانید چگونه باید با تیمی از فریلنسرها گفت‌وگو کنید.

گفت‌وگوهای شما پیچیده‌تر از ارتباطاتتان با تیم نویسندگی داخلی نخواهد بود، اما بدون شک، حسی متفاوت خواهد داشت. برای مثال، نمی‌توانید از فریلنسرها انتظار داشته باشید که مانند نویسندگان داخلی‌تان، در هر لحظه از ساعات کاری، آماده پاسخگویی باشند.

در عوض، از اول انتظاراتی مانند ارتباطات و به‌روزرسانی‌های مستمر را تعیین کنید. روش ارتباطی موردنظرتان مثلا ایمیل، تماس تلفنی یا پلتفرم‌هایی مانند Teams و Slack را پیشنهاد دهید تا تیم محتوایی بداند چگونه باید با شما تماس بگیرد.

البته، زمان و بهینه‌سازی از عوامل نهایی در برون‌سپاری هستند و نمی‌توانید انتظار داشته باشید که در اولین تلاش همه چیز را به درستی انجام دهید. بعد از اولین برون‌سپاری، به‌دنبال نقاطی در دستورالعمل‌ها، بریف‌ها و ارتباطات باشید که می‌توانند بهبود پیدا کنند و سپس بازخوردهای دقیقی به نویسندگان بدهید تا دستورات جدید را عملی کنند. بازبینی و اصلاح محتوا به شما کمک می‌کند تا در موقعیت بعدی، نتایج موثرتری کسب کنید.

چگونه باید میزان موفقیت محتوای برون‌سپاری شده را کنترل و بررسی کرد؟

چه با تیمی از نویسندگان داخلی کار می‌کنید، چه فریلنسرهایی را استخدام کرده‌اید و چه همه کار را خودتان انجام می‌دهید، به راهی برای سنجیدن میزان موفقیت محتوایان نیازمندید؛ با این کار متوجه خواهید شد که آیا رویکرد درستی را در پیش گرفته‌اید یا باید مسیر خود را تغییر دهید.

ابزارهای گوناگونی برای سنجش میزان عملکرد محتوا مانند ابزار رایگان آنالیتیکس گوگل وجود دارند؛ البته پلتفرم‌های بازاریابی نیز برای این کار وجود دارند که مسلما هزینه‌بر هستند. برای شروع به تنها چیزی که نیاز دارید از آن آگاه باشید، تعداد بازدیدهای محتوا و رتبه شما در صفحات نتایج جستجو است.

البته، ممکن است در نهایت بخواهید تجربه کاربری و تعامل را پیگیری کنید؛ همچنین، با افزودن روشی برای ارزیابی اثرات محتوای خود در شبکه‌های اجتماعی، برای آینده آماده خواهید بود.

توجه به هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری برای آینده

برون‌سپاری تولید محتوا ممکن است در بلندمدت سرمایه زیادی را برای شما ذخیره کند (خصوصا اگر تیم نویسندگی داخلی شما برای تولید مستمر محتوا با مشکلاتی روبه‌رو است)؛ بااین‌حال، بازاریابی محتوایی نسبت به فرآیند بازاریابی پولی، با سرعت کمتری لید تولید می‌کند و نیازمند صبر و پشتکار است.

با گذشت چندین هفته و ماه، مبلغی که در راه بازاریابی محتوایی سرمایه‌گذاری کرده‌اید، اعتبار و آگاهی برند را برای کسب‌وکار شما به همراه خواهد آورد. محتواهای باکیفیت، برخلاف تبلیغات کلیکی (pay-per-click) بدون پرداخت هزینه اضافی زیادی، به جذب مخاطبان کمک می‌کند. امروزه، تقریبا نیمی از بازاریابان، بخشی از روند بازاریابی محتوایی خود را برون‌سپاری می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
13 دلیل برای اینکه برون سپاری محتوا راه نجات کسب‌و‌کار شما است 2
13 دلیل برای اینکه برون سپاری محتوا راه نجات کسب‌و‌کار شما است 3