130 بنگاه املاک غیرمجازمهمترین عامل گرانی مسکن در استان بوشهر هستند

بوشهر - ایرنا - معاون امور عمرانی استانداری بوشهرگفت: 130 بنگاه املاک غیرمجاز از عوامل مهم گرانی مسکن و ساخت و سازهای غیرمجاز در این استان هستند.
به گزارش ایرنا، مهرداد ستوده یکشنبه شب در جلسه بررسی ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان دشتستان افزود: در کنار مبارزه با معضل زمین خواری و ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد جدی با بنگاه املاک های بدون مجوز و متخلف در دستور کار کمیته صیانت از اراضی ملی قرار گرفته است.
وی یادآورشد: صیانت از بیت المال و حفظ و حراست از اراضی ملی و دولتی که حق همه مردم است باید توسط همه دستگاه های اجرایی مربوطه با جدیت دنبال شود.
ستوده اظهارداشت: در همه شهرستانهای استان ساخت و سازهای غیرمجاز بسیار زیاد شده اما در دشتستان این مساله حادتر از سایر شهرستان هاست طوریکه تغییر کاربری اراضی ملی و کشاورزی، منابع ملی وساخت و ساز در دره ها و مسیل رودخانه های فصلی در این شهرستان جدی است.
وی ادامه داد: ارائه گزارش کامل دستگاه های مربوطه، برخورد با انشعابات آب و برق غیرمجاز، برخورد با مدیران و کارمندان سهل انگار و احیانا متخلف، شناسایی بنگاه های املاک غیرمجاز و برخورد قانونی با آنها و تقویت کارشناسان حقوقی دستگاه های اجرایی مرتبط با موضوع نظیر منابع طبیعی، راه و شهرسازی، امور اراضی جهاد کشاورزی و شهرداریها و دهیاریها از جمله اقدامات کارساز خواهد بود.
ستوده گفت: تعیین محدوده شهرها و روستاها در قالب طرح کمربند سبز که اجرای آن با مشکل روبرواست اما به دستگاه ها سپرده شده که برآورد هزینه شود و با طرحهای مختلف دیگر محدوده بندی این کار انجام شود.
فرماندار دشتستان نیزگفت: یکی از ضروری ترین موضوع در شورای تامین و کمیسیون صیانت از اراضی ملی و دولتی برخورد با زمین خواری است.
فتح اله نوروزی افزود: اگر در حوزه امور اراضی 37 هکتار قلع و قمع صورت گرفته 10 هکتار آن در سالجاری بوده است و 25 هکتار نیز در شهر برازجان در حال انجام است.
*س_برچسبها_س*