19 مرکز خرید در خیابان ولیعصر
همیشه با تغییر فصل نیاز افراد به خرید پوشاک افزایش پیدا میکند. هر کسی متناسب با سلیقه و بودجه مدنظرش ممکن است مرکز خرید خاصی را برای خرید انتخاب کند. در تحریریه الف قصد داریم 19 مرکز خرید در خیابان ولیعصر تهران را معرفی کنیم.
همیشه با تغییر فصل نیاز افراد به خرید پوشاک افزایش پیدا میکند. هر کسی متناسب با سلیقه و بودجه مدنظرش ممکن است مرکز خرید خاصی را برای خرید انتخاب کند. در تحریریه الف قصد داریم 19 مرکز خرید در خیابان ولیعصر تهران را معرفی کنیم.
چند منطقه کلیدی برای خرید در خیابان ولیعصر و 20 مرکز خرید در خیابان ولیعصر وجود دارد:
میدان تجریش، میدان ونک، میدان ولیعصر، سهراه جمهوری
5 مرکز خرید در خیابان ولیعصر؛ محدوده تجریش
پاساژ تندیس
آدرس: میدان تجریش
پاساژ تندیس یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است که در سال 1383 احداث شد. این پاساژ، مجموعهای 4 طبقه است که حدود 170 واحد تجاری در آن قرار دارند. محصولات متنوعی در این پاساژ وجود دارند. از پوشاک و لوازم بهداشتی گرفته تا طلا و جواهرات مختلف. اجناس این پاساژ در مارکهای مختلف داخلی و خارجی به فروش میرسند.
مجتمع ارگ تجریش
آدرس: میدان تجریش، خیابان سعدآباد
مجتمع ارگ یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است و یکی از بزرگترین مراکز خرید تجریش است که طی سالهای اخیر رونق یافته و طرفداران بسیاری را به خود جلب نموده است.
مرکز خرید ارگ، نمونهای منحصربهفرد از مجموعه مراکز خرید و تفریحی در شمال تهران است که فروشگاههای مختلف و امکانات بسیاری را شامل میشود.
حضور مارکها و برندهای مختلف درزمینه لباس و پوشاک، طلا و جواهر، عطر و ادکلن، کلکسیون آرایشی، لوازم خانه و الکترونیک در کنار هم مشتاقان به خرید را راضی نگه داشته است.
پاساژ قائم
آدرس: میدان تجریش، خیابان شهرداری
پاساژ قائم یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است و از دیگر مراکز خرید تجریش پاساژ قائم است که دارای 6 طبقه و بیشتر از 700 واحد تجاری است.
از سالهای دور این پاساژ با ارائه انواع پوشاک، لوازمخانگی، کیف و کفش، طلا و جواهر از مهمترین مناطقی بود که افراد در بازدید از میدان تجریش به آن مراجعه میکردند و هنوز هم طرفداران خود را دارد.
پاساژ قائم شاید معروفیت خود را مدیون خلق آثار هنری در طبقه فوقانی خود باشد.
پاساژ قائم از یک طرف با بازار تجریش همسایه است.
پالادیوم
آدرس: خیابان مقدس اردبیلی، نرسیده به میدان الف
پالادیوم یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است و جزو آن دسته از مراکز خرید تهران است که اگر چه قیمت اجناس آن بسیار بالا است و شاید دستخالی از آن بیرون بیایید؛ اما معماری زیبای بنای آن و فروشگاههای شیک و لاکچریاش ارزش تماشا کردن دارند.
در این مجموعه، اجناس مختلفی عرضه میشوند که همگی از برندهای معروف و معتبر هستند و به همین دلیل، قیمت اجناس در این مرکز خرید بسیار بالا است. پوشاک، کیف و کفش، لوازم دکوری، صنایع هنری و طلا و جواهرات از جمله محصولات این مرکز خرید هستند.
سام سنتر
آدرس: الهیه، خیابان فرشته (شهید مرتضی فیاضی) روبهروی خیابان کوهیار
سام سنتر یکی از مراکز خرید خاص و لوکس تهران است که در منطقه الهیه قرار گرفته است. با وجود اینکه این مرکز خرید، مجموعهای 9 طبقه است؛ اما تنها طبقات همکف و اول آن به مراکز تجاری اختصاص داده شدهاند که در کل، 26 واحد تجاری در این مجموعه وجود دارند. در این مرکز خرید با آرامش و در سکوت میتوانید به خرید انواع پوشاک، کیف و کفش و طلا و جواهرات از معروفترین و بهترین برندها بپردازید.
مرکز خرید در خیابان ولیعصر؛ محدوده ونک
بازار صفویه
آدرس: خیابان ولیعصر، روبهروی ورودی اصلی پارک ملت
بازار صفویه، یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است و بازاری با معماری سنتی و قدیمی و در واقع بنایی تاریخی است که فروشگاههای متنوعی در آن قرار گرفتهاند. با مراجعه به این بنای سه طبقه، میتوانید کالاهای مختلفی مانند پوشاک، وسایل بهداشتی و یا انواع صنایعدستی مختلف تهیه کنید.
مرکز خرید گاندی
آدرس: خیابان گاندی، پایینتر از پل همت
مرکز خرید گاندی یکی از مراکز خرید شیک و زیبایی است که در محله گاندی تهران و در نزدیکی خیابان ولیعصر قرار گرفته است. در این پاساژ میتوانید انواع لباسهای زنانه و مردانه را پیدا کنید که در فروشگاههایی با چیدمان باسلیقه قرار گرفتهاند.
مرکز خرید آیینه ونک
آدرس: میدان ونک، خیابان ونک، نبش کردستان، برج آیینه ونک
مرکز خرید آیینه ونک یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است که در سال 1373 راه اندازی شده است. فروشگاههای این مرکز به ارائه انواع پوشاک زنانه و مردانه، شال و روسری، پوشاک و لوازم ورزشی، فرش و تابلو فرش و لوازم سوارکاری میپردازند.
پاساژ ونک
آدرس: میدان ونک، ابتدای خیابان ونک، پاساژ ونک
پاساژ ونک در سال 1360 تاسیس شده است و عمده فروشگاههای آن به ارائه انواع پوشاک زنانه اختصاص دارند.
بازار ونک
آدرس: ضلع شمال شرقی میدان ونک، بازار ونک
بازار ونک یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است که دارای 1 طبقه تجاری بوده و در بخش شمال شرقی میدان ونک واقع شده است. این مجموعه در سال 1372 راه اندازی شده است و دارای فضای زیبایی میباشد.
مرکز خرید ونک
آدرس: میدان ونک، خیابان ونک، نبش خیابان کار و تجارت، مرکز خرید ونک
مرکز خرید ونک یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است که یکی از مراکز خرید مشهور تهران است، در سال 1370 راه اندازی شده و عمده فروشگاههای آن به ارائه پوشاک و کیف و کفش زنانه میپردازند.
مرکز خرید برج نگار
آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از میدان ونک، مرکز خرید برج نگار
برج نگار یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر با ارتفاع 114 متر در 31 طبقه در میدان ونک واقع شده است.
مرکز خرید برج نگار در طبقات همکف و اول این برج قرار دارد و اکثر واحدهای آن به برندهای مشهور اختصاص یافتهاند.
5 مرکز خرید در خیابان ولیعصر؛ محدوده میدان ولیعصر
پاساژ پردیس
آدرس: میدان ولیعصر، ضلع شمال غربی میدان، کوچه ارژنگ
پاساژ پردیس یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است. در میان تمام مراکز خریدی که اطراف میدان ولیعصر قرار دارند، پاساژ پردیس یکی از مهمترین مراکز خرید است. در این مرکز خرید میتوانید بهترین و خاصترین لباسهای زنانه و مردانه را پیدا کنید.
مرکز خرید دبی
آدرس: میدان ولیعصر، خیابان ولیعصر، جنب اداره پست
مرکز خرید دبی یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر و ارائه دهنده انواع زیور آلات، لوازم آرایشی و بهداشتی، انواع کیف و کفش زنانه، پوشاک زنانه، مردانه، بچه گانه، دکوری و کادویی میباشد. با برداشتن چند قدم در این مرکز خرید متوجه میشوید که آیا چیزی که برای خرید به دنبال آن هستید، پیدا می کنید یا نه.
مرکز خرید کیش
آدرس: ضلع شمال غربی میدان ولیعصر
مرکز خرید کیش طبقات و مغازههای زیادی ندارد. ولی اجناسی مانند عروسک، عطر، لوازم آرایش، زیورآلات برای فروش وجود دارند. این مرکز خرید ارزش آن را دارد که در آن گشتی بزنید و به دنبال کالای مورد نیاز خود بگردید.
مرکز خرید اهدا
آدرس: ضلع شمال غربی میدان ولیعصر
مرکز خرید اهدا یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است. میدان ولیعصر (عج)، درست در کنار مرکز خرید کیش، جایی است که پاساژ اهدا قرار دارد. بیش از 50 سال از تاسیس پاساژ اهدا میگذرد. همیشه نامش اهدا بوده و همیشه مرکز فروش لباس مجلسی. این پاساژ دو طبقه و 24 واحد و 12 فروشگاه دارد. طبقه همکف همه فروشگاههایش لباس مجلسی عرضه میکنند و در طبقه دوم هم چند دفتر اداری و چندین مزون لباس عروس مستقر است.
مرکز تجاری و اداری نور تهران
آدرس: خیابان ولیعصر، تقاطع طالقانی
مرکز تجاری نور یک مرکز خرید در خیابان ولیعصر است. مجتمع نور تهران، مجتمعی با مساحت حدود 120000 مترمربع است که بخش عمده آن را مراکز اداری مشاغل مختلف درگیر کرده است. جدای از بخش اداری این مرکز، قسمت دیگر آن را فروشگاههای مختلف تشکیل داده است. فروشگاههایی که محصولاتی مانند پوشاک، طلا و جواهرات و لوازم صوتی و تصویری میفروشند.
سهراه جمهوری
آدرس: تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان جمهوری
در این تقاطع مغازههای زیادی برای خرید پوشاک وجود دارند که از قیمت مناسبی برخوردار هستند. بعضی از این مغازهها در خیابان ولیعصر ولی اکثرشان در خیابان جمهوری واقع شدهاند. این اجناس دارای کیفیت خوب و قیمت مناسبی هستند. دستفروشان نیز در اکثر اوقات روز در حال کار هستند و خرید مناسب با قیمت خوبی می توانید از آنها داشته باشید.
پاساژ شانزه لیزه
آدرس: تقاطع خیابان ولیعصر و جمهوری، جنب سینما آسیا
بازار میلاد قائم از زمانهای خیلی دور وجود داشته است و اکثر افراد آن را به نام پاساژ شانزه لیزه میشناسند. در واقع پس از انقلاب نام پاساژ شانزه لیزه به میلاد قائم تغییر کرد. این پاساژ از اولین مراکز خرید تهران است و در آن انواع لباسهای مجلسی، روزانه و رسمی وجود دارد.
داستان خیابان ولیعصر
خیابان ولیعصر بلندترین خیابان خاورمیانه است. ولیعصر، خیابانی است که داستان زندگی آن در اوایل 1300 آغاز شد. خیابانی که در ابتدا، جاده اختصاصی پهلوی نام گرفت و فقط مختص عبور و مرور افراد خاص دربار بود، حالا در دسترس تمام مردم شهر است.
در این زمان رضا خان، سمت وزیر جنگ را در حکومت قاجار داشت. او بود که جرقه ساختن این خیابان طولانی را زد و انگیزه اصلی او نیز، آسانتر شدن مسیر دسترسی به کاخهای قاجاری ساخته شده در شمال و جنوب شهر بود. از آن جایی که کاخ زمستانی یعنی کاخ مرمر در جنوب تهران قرار داشت و سایر کاخها نیز در شمال تهران ساخته شده بوند، رضا خان به فکر ساختن مسیری افتاد که این کاخها را به هم متصل کند.
یک سال بعد از وارد شدن آسفالت به ایران، جاده اختصاصی پهلوی که امروزه به آن ولیعصر میگوییم، آسفالت شد. جالب است بدانید که تا سال 1320 مردم عادی حق عبور و مرور از این خیابان را نداشتند. تنها درباریان، نظامیان و افراد خاص میتوانستند از این مسیر استفاده کنند؛ اما بعد از این سال، مسیر برای همه مردم عادی باز شد.
این خیابان پهلوی نام داشت و با وجود اینکه بعد از سال 1320، عموم مردم هم قادر به استفاده از این خیابان بودند، نام آن تغییری نکرد. بعد از انقلاب اسلامی، نام مصدق به مدت دو سال بر این خیابان ماند و پس از آن به ولیعصر تغییر پیدا کرد.
از همان ابتدا که پروژه ساخت این خیابان آغاز شد، درختکاری در دو طرف آن نیز انجام شد. در زمان به قدرت رسیدن رضا خان، دستور داده شد که در سرتاسر 18 کیلومتر خیابان ولیعصر، هر دو متر، یک درخت چنار کاشته شود و میان آنها نیز یک بوته گل سرخ قرار بگیرد.
برای آبیاری همه این درختان نیز برنامههای دقیقی وجود داشت. یکی از اقدامات برای آبیاری درختان چنار، حفر دو حلقه چاه در سه راه زعفرانیه بود. یکی دیگر از اقدامات مهم برای حفظ این درختان در زمستان سال 1319 صورت گرفت. در این زمان، پای چنارها به عمق 1.5 متر گودبرداری شد و پس از آن با کود پر شد. گفته میشود که در کل، حدود 24 هزار اصله درخت چنار در طول این خیابان کاشته شد؛ اما حالا متأسفانه تنها 8 هزارتا از آنها باقی ماندهاند.