دوشنبه 1 بهمن 1403

20 دی ماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در جایزه ملی البرز موسوم به نوبل ایرانی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
20 دی ماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در جایزه ملی البرز موسوم به نوبل ایرانی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حیدر ارشدی با بیان این خبر افزود: مقارن با شصت و سومین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، جایزه البرز به 63 نفر از نخبگان کشور شامل 40 نفر در بخش دانشجویان (10 دانشجوی پزشکی و 30 دانشجوی غیرپزشکی)، 7 نفر در بخش طلاب حوزه‌های علمیه، 10 نفر در بخش فناوران، 2 نفر در بخش دانشمند جوان و 4 نفر در بخش دانشمندان برتر اعطا می‌شود. وی اظهار کرد: رقم نقدی جایزه...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حیدر ارشدی با بیان این خبر افزود: مقارن با شصت و سومین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، جایزه البرز به 63 نفر از نخبگان کشور شامل 40 نفر در بخش دانشجویان (10 دانشجوی پزشکی و 30 دانشجوی غیرپزشکی)، 7 نفر در بخش طلاب حوزه‌های علمیه، 10 نفر در بخش فناوران، 2 نفر در بخش دانشمند جوان و 4 نفر در بخش دانشمندان برتر اعطا می‌شود. وی اظهار کرد: رقم نقدی جایزه البرز 1404 در بخش دانشجویان و حوزویان هر نفر 110 میلیون تومان و در بخش فناوران هر نفر 160 میلیون تومان است که همراه با گواهی و تندیس البرز به آنها اعطا می‌شود. در بخش دانشمندان برتر نیز جایزه نقدی دانشمندان جوان هر نفر 400 میلیون تومان و دانشمندان برتر هر نفر 600 میلیون تومان است که همراه با گواهی و نشان البرز به ایشان تقدیم می‌شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز تاکیدکرد: با توجه به آغاز زمان یک ماهه ثبت‌نام در فراخوان جایزه البرز 1404 از 20 آذر ماه 1403، بیستم دی ماه به عنوان آخرین مهلت ثبت نام تعیین شده است که مشابه سنوات گذشته، این زمان به هیچ عنوان تمدید نشده و رأس تاریخ 20 دی ماه سایت بسته خواهد شد؛ لذا داوطلبان واجد شرایط شامل دانشمندان جوان، فناوران، طلاب علوم دینی و دانشجویان، ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود را به روز‌های پایانی موکول ننمایند.

قابل ذکر است علاوه بر داوطلبان داخل کشور، تمامی ایرانیان واجد شرایط خارج از کشور نیز در صورت انطباق شرایط خود با شیوه‌نامه‌های هر بخش، می‌توانند در این فراخوان ثبت‌نام نمایند.

دکتر ارشدی خاطرنشان کرد: با پایان مهلت یک ماهه ثبت‌نام، آیین داوری و انتخاب نهایی از میان افراد واجد شرایط به تفکیک توسط هیئت انتخاب جایزه البرز برگزار می‌شود و با انتخاب برندگان نهایی باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور، از ایشان با اعطای گواهی جایزه البرز همراه با جوایز نقدی تجلیل به‌عمل می‌آید. دکتر ارشدی یادآور شد: جایزه البرز قدیمی‌ترین جایزه علمی ایران به شمار می‌رود که زایش و رویش خود را مدیون اندیشه پاک و سرشت بزرگمردی به نام زنده یاد حسینعلی البرز می‌داند که بیش از 60 سال پیش همه اموال خود را با تاسیس بنیاد فرهنگی البرز وقف می‌کند و ماموریت این بنیاد، ارتقای فرهنگ کشور از طریق تجلیل از برترین‌های علمی است و خوشبختانه در طول 6 دهه عمر این بنیاد، تاکنون 6 هزار نفر از برترین‌های علمی کشور توسط بنیاد فرهنگی البرز شناسایی و مورد حمایت و تشویق قرار گرفته‌اند. وی خاطرنشان کرد: بنیاد فرهنگی البرز در فراخوان 63‌ام جایزه البرز به مناسبت تقارن با شصت و سومین سال تاسیس این بنیاد، فراخوان جایزه البرز 1404 نخبگانی خود را با هدف تقدیر از برترین‌های علمی کشور، دانشمندان، فناوران و حوزویان سراسر کشور منتشر کرده است. در این فراخوان دانشجویان جوان، نخبگان علمی، فناوران، طلاب علوم دینی و... با مراجعه به سایت جایزه البرز بخش جایزه نخبگانی می‌توانند نسبت به دریافت شیوه نامه اقدام کرده و در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک خود اقدام کنند. گفتنی است، مراسم اعطای شصت و سومین سال جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی در اردیبهشت ماه سال 1404 برگزار می‌شود و علاقمندان جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعات این رویداد علمی، می‌توانند به سایت جایزه البرز به نشانی alborzprize.ir (بخش جایزه نخبگانی) مراجعه کنند. همایش ملی شصت و سومین سال جایزه البرز (جایزه البرز 1404) به همت «بنیاد فرهنگی البرز» و با همراهی «بنیاد ملی نخبگان»، «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور»، «سازمان اوقاف و امور خیریه» و «رسانه ملی» برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است بنیاد فرهنگی البرز در سال 1342 شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت زنده‌یاد حسینعلی البرز تأسیس و وقف شده که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را شناسایی و حمایت کرده و در قالب همایش‌های ملی و با حضور مقامات علمی و مسئولین کشوری تشویق کرده است.