پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

20 سال انتظار برای آسفالت 6 کیلومتر راه روستایی / اهالی روستاهای نهبندان خواستار آبرسانی پایدار هستند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
20 سال انتظار برای آسفالت 6 کیلومتر راه روستایی / اهالی روستاهای نهبندان خواستار آبرسانی پایدار هستند

یکی از اهالی روستای شیور گفت: در زمان مجلس ششم یا هفتم بحث‌هایی در مورد آسفالت جاده روستای شیور انجام و شن‌ریزی انجام شد اما به جای آسفالت جاده این روستا جاده روستای مجاور آسفالت شد و این جاده روستایی همچنان فاقد آسفالت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، اهالی روستاهای شیور، چشمه پریان، طارق و... شهرستان نهبندان از نداشتن جاده آسفالت و مشکل آب شرب در این روستاها گلایه داشته و خواستار پیگیری شدند.

مودی یکی از اهالی روستای شیور شهرستان نهبندان در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: جمعیت روستای شیور به دلیل مهاجرت مردم در پی خشکسالی، کاهش بارندگی و کار کشاورزی و به جهت تامین امرار معاش کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که جمعیت روستا فصل به فصل متفاوت است، افزود: جمعیتی که همیشه ساکن روستا هستند حدودا به 20 خانوار می‌رسد.

این فرد بیان کرد: نرسیده به روستای شیور دو روستا است که اهالی آن کشاورزی دارند و بعد از روستای شیور روستاهای چشمه پریان، حسن آباد و چند روستای دیگر در مسیر است؛ مجموعا هفت روستا در این مسیر قرار دارند.

مودی عنوان کرد: از جاده اصلی تا قبل از رودی که در مسیر روستای شیور واقع شده حدود 6 کیلومتر فاصله است. مسیر و جاده فرعی در دشت واقع شده و اگر بنا به آسفالت باشد مسیر هموار و کار به راحتی انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: جاده روستاهای اطراف همگی آسفالت شده است؛ جاده روستای طارق، کلاته خداداد، چاه دراز و سایر روستاها آسفالت شده و تنها روستایی که آسفالت نشده، جاده روستای شیور است.

این فرد گفت: روستای شیور به دلیل جمعیت فصلی، شورای مستقلی ندارد و زیر نظر شورای روستای طارق هستیم.

جاده‌ای که از مجلس ششم در انتظار آسفالت است

مودی عنوان کرد: در زمان مجلس ششم یا هفتم بحث‌هایی در مورد آسفالت جاده انجام و شن‌ریزی انجام شد اما به جای آسفالت جاده روستای شیور جاده روستای مجاور آسفالت شد و این جاده روستایی همچنان فاقد آسفالت است.

وی در مورد مشکل آب شرب در روستای شیور، بیان کرد: آبرسانی سیار برای این روستا انجام شده و هر 15 روز یکبار یک تانکر آب برای اهالی ارسال می‌شود.

این فرد خاطرنشان کرد: ماهیانه دو تانکر پاسخگوی نیاز اهالی برای روزهای ابتدایی و اواسط هفته است اما برای آخر هفته که جمعیت زیادی در روستا حضور دارند کافی نیست.

مودی عنوان کرد: حدود دو ماه قبل خبرهایی از قول نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی مبنی بر اجرای طرح آبرسانی برای این روستا شنیده شد اما این‌که این اقدام کی انجام شود و برای روستای شیور هم آبرسانی شود یا نه مشخص نیست.

وی اظهار کرد: حدود 9 روستا در این محدوده است که با تانکر آبرسانی سیار می‌شود.

این فرد گفت: قنات روستا به واسطه خشکسالی‌ها خشک شده و احیا نشده است.

مطالعات آبرسانی انجام و به مناقصه رفته است

احمد خیردوست مدیر آب و فاضلاب شهرستان نهنبدان در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در خصوص آبرسانی به برخی روستاهای مجتمع طارق و کلاته خداداد مطالعات اجرایی انجام شده به مناقصه رفته است.

وی با بیان این‌که پیمانکار آن نیز مشخص شده، افزود: این پروژه شامل عملیات اجرایی احداث خط انتقال به طول 22 کیلومتر و شبکه توزیع به طول 6 کیلومتر است که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

امید کاووسی مدیر راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان نهبندان در گفت‌وگو با خاورستان، در مورد آسفالت جاده شیور اظهار کرد: در سال 1398 احداث محورهای روستایی از راه و شهرسازی انتزاع و به این اداره کل واگذار شده است.

وی افزود: با عنایت به حذف ردیف اعتبارات ملی و استانی شدن اعتبارات و با ذکر این نکته که بر اساس برنامه توسعه ششم اولویت با روستاهای بالای 20 خانوار جمعیت است لذا در صورت تامین و تخصیص اعتبار در شورای برنامه‌ریزی شهرستان این اداره کل آمادگی انجام عملیات اجرایی را دارد.

انتهای پیام /