22 پروژه عمرانی و اقتصادی در دنا افتتاح و کلنگ زنی شد
یاسوج - ایرنا - در نخستین روز از هفته دولت 22 پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری افزون بر 490 میلیارد ریال در شهرستان دنا افتتاح و کلنگ زنی شد.
به گزارش ایرنا، پنج طرح به نمایندگی از این 22 طرح با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد و جمعی از مدیران استانی و مسئولان شهرستانی افتتاح و کلنگ زنی شد.
فرماندار دنا در حاشیه این آئین با تبریک هفته دولت، اظهار داشت: از مجموع این تعداد طرح در شهرستان دنا، 20 مورد آن افتتاحی و 2 مورد کلنگ زنی است.
عبدالحمید پناهی افزود: همچنین از این تعداد 13 پروژه عمرانی و 9 مورد دیگر اقتصادی است.
فرماندار شهرستان دنا تصریح کرد: با افتتاح این تعداد طرح زمینه اشتغال 350 نفر در شهرستان فراهم شد.
وی ابراز داشت: بهره برداری از طرح گلخانه ای گل رز سمرون، باند دوم جاده یاسوج - سی سخت - اصفهان، سنگ فرش ورودی پاتاوه، مزرعه پرورش بوقلمون، 2 طرح بوم گردی و گردشگری، طرح تولیدی قارچ دکمه ای و آبیاری قطره ای سه کوه، برخی از این طرح ها بوده است.
صبح امروز استاندار کهگیلویه وبویراحمد و جمعی از مسئولان و مدیران استانی هم به مناسبت هفته دولت با حضور در گلزار شهدای یاسوج با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.
شهرستان دنا به مرکزیت شهر سی سخت و با 2 بخش مرکزی و پاتاوه افزون بر 46 هزار نفر جمعیت دارد.
*س_برچسبها_س*