پنج‌شنبه 11 تیر 1405

2800 ماموریت امدادی در کوهستان‌های کشور انجام شد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
2800 ماموریت امدادی در کوهستان‌های کشور انجام شد

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر درباره عملیات امدادی در کوهستان‌ها از ابتدای سال 98 تا 15 خردادماه 99 توضیحاتی داد.

خبرگزاری میزان - مهدی ولی پور با اشاره به فعالیت هلال احمر در حوزه امداد و نجات اظهار کرد: جمعیت هلال احمر بر اساس وظیفه ذاتی مبنی بر کاهش درد و آلام و مشکلات برای طبیعت گردان و کوهنوردان در سنوات گذشته نسبت به ایجاد و فعال سازی تعداد 60 پایگاه امداد و نجات در سطح کشور اقدام کرده است.

وی ادامه داد: در این پایگاه‌ها به طور میانگین 6 نفر نیروی تخصصی نجاتگر داوطلب با تجهیزات و امکانات فنی نجات در ارتفاع و محیط‌های دشوار حضور دارند و ضمن حفظ آمادگی و توان عملیاتی در حال ارائه خدمات به آسیب دیدگان و گرفتاران در طبیعت و کوه‌ها هستند.

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به عملیات‌های کوهستانی در یک سال اخیر گفت: از ابتدای سال 1398 تا 15 خرداد سال جاری در ارتفاعات و مناطق کوهستانی 2 هزار و 849 مأموریت امداد و نجات در سطح کشور توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شده است که در این مدت 3 هزار و 65 نفر از افراد گرفتار و مفقود شده در ارتفاعات، نجات و به مناطق امن انتقال داده شده‌اند.

ولی پور تاکید کرد: تعداد 785 مصدوم به صورت زمینی و امداد هوایی به مراکز درمانی منتقل و تعداد 388 نفر نیز به صورت سرپایی در محل حادثه توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر درمان شده اند.

وی درباره عملیات کوهستان در ارتفاعات استان‌های کشور بیان کرد: بیشترین عملیات کوهستان در فارس با 273 مورد (9.5 درصد) از کل مأموریت‌های کوهستان سپس تهران با 270 مورد (9 درصد) از کل مأموریت‌های کوهستان، مازندران با 242 مورد (8 درصد) از کل مأموریت‌های کوهستان و البرز با 168 مورد (6 درصد) از کل مأموریت‌های کوهستان انجام شده است.

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: بیشترین عملیات کوهستان در ارتفاعات شهرستان‌های شمیرانات در استان تهران با 219 مورد (81 درصد) مأموریت امداد و نجات کوهستان انجام شده که 45 درصد از کل مأموریت‌های امداد و نجات شهرستان شمیرانات را نیز شامل می‌شود، همچنین 80 درصد از مأموریت‌های امداد و نجات کوهستان در استان البرز در ارتفاعات شهرستان کرج انجام شده است.

وی ادامه داد: 48 درصد از مأموریت‌های امداد و نجات کوهستان در استان آذربایجان شرقی در ارتفاعات شهر تبریز انجام شده که این مأموریت‌ها 32 درصد از کل مأموریت‌های امداد و نجات شهر تبریز را شامل می‌شود، همچنین 44 درصد از مأموریت‌های امداد و نجات کوهستان در استان کرمانشاه انجام شده که 38 درصد از کل مأموریت‌های امداد و نجات شهرستان کرمانشاه را شامل می‌شود.

ولی پور با اشاره به بیشترین عملیات کوهستانی در ارتفاعات بیان کرد: بیشترین عملیات‌ها در منطقه دربند در شمیرانات با 91 مورد، عظیمیه در کرج با 79 مورد، سپس عون بن علی در تبریز با 73 مورد، طاق بستان در کرمانشاه با 65 مورد و کلکچال در شمیرانات با 53 مورد انجام شده است.