پنج‌شنبه 10 آبان 1403

30 آذر آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نوجوان فداکار شهید لندی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
30 آذر آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نوجوان فداکار شهید لندی است

قم ایرنا رییس شورای سیاست‌گذاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی»، 30 آذرماه جاری را آخرین مهلت شرکت در این جشنواره اعلام و بیان کرد: تاکنون 45 هزار اثر در قالب‌های فیلم کوتاه، داستان، شعر، عکس، طراحی، نقاشی و مقاله به دبیرخانه این جشنواره رسیده‌است.

به گزارش عصر چهارشنبه روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی شعبان‌زاده در گفت‌وگویی افزود: آثار از پنجم تا دهم دی‌ماه امسال داوری و در نهایت 10 دی‌ماه آیین اختتامیه در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد (استان خراسان رضوی) برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید علی لندی گفت: شهید لندی یکی از پدیده‌های قرن جدید بود که با کم‌تر از 15 سال سن و شهامتی مثال‌زدنی 2 بانوی ایرانی را نجات داد که به پاس معرفی این نوجوان فداکار، جشنواره شهید علی لندی از قم آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که همه نوجوانان کشور در شناخت و معرفی شهید علی لندی مشارکت کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: در این فرصت از خانواده شهید علی لندی که ما را در این جشنواره یاری کردند و در کنار دست‌اندرکاران جشنواره بودند، تجلیل می‌کنیم.

شعبان‌زاده با بیان اینکه آثار این جشنواره حول محور شهید علی لندی است، اظهار داشت: محصولات مورد نظر این جشنواره با محوریت پرداختن به ابعاد یک نوجوان الگو، ارایه می‌شود.

وی تصریح کرد: برخی از انسان‌ها به ظاهر کوچک هستند، اما تاریخ قضاوت دیگری از این افراد دارد و شهید علی لندی نیز از این جمله اشخاص بود.

وی با بیان اینکه نوجوانان هر کشور به دنبال الگو هستند، گفت: امروز نیز شهید لندی برای ما یک الگو است و به واسطه ایشان، ذخایر ناشناخته در ایران اسلامی را به همگان معرفی کنیم؛ شهید لندی هم پدیده الگویی است که این جشنواره برای معرفی این الگو برگزار شده‌است.

وی گفت: عوامل رسیدن ایشان به مقام شهادت موضوع دیگری که در جشنواره مورد توجه است؛ نقش «مادر» در تربیت چنین فرزندی بسیار مهم است، امروز محبوب ترین شخص این کشور شهید سلیمانی است که محصول مادری کدبانوست که با مهر مادری خود ایشان را تربیت کرد.

شعبان‌زاده عنوان کرد: مادر شهید علم‌الهدی می‌گفت که در ایام بارداری 9 بار ختم قرآن کریم کردم تا فرزندم که بزرگ شد، مفسر قرآن شد و به شهادت رسید، پس از شهادت هم با یک تکه قرآن شاخته شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: مادر شهید خادم زاده می‌گوید وقتی که بنده بچه‌های خود را صبح‌ها به مدرسه می‌فرستادم، 2 لقمه نان به هر کدام از آن‌ها می‌دادم تا انفاق و توجه را به آن‌ها آموزش دهم.

وی با بیان اینکه هیچ کانونی همانند «کانون خانواده» تاثیرگذار نیست، گفت: شجاع ترین انسان ها افرادی هستند که خواسته‌های نابجا را کنار می‌گذارند و درستی یا نادرستی این خواسته‌ها باید در «خانه» به بچه‌ها گفته شود.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) معصوم بودند، اما بزرگ‌ترین افتخار ایشان مادر بودن و خانه‌داری بود؛ اگر بخواهیم ایران را موفق‌تر کنیم، باید با مادرها جامعه متعالی را بسازیم و از تلاش مادر است که خانواده به خوشبختی می‌رسد.

شعبان‌زاده گفت: در پایان جشنواره شهید علی لندی از 10 برگزیده نخست با سفر زیارتی حرم مطهر حضرت سیدالشهدا (ع) و 30 برگزیده دیگر با سفر زیارتی مشهد مقدس تجلیل می‌شود و برای دانش آموزان منتخب نیز رایانه لوحی (تبلت) هوشمند در نظر گرفته شده‌است.

نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی» در قالب داستان، شعر، فیلم، مقاله، عکس و طراحی با هدف ترویج ایثار و فداکاری و تجلیل از مقام شهید برگزار می‌شود؛ علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای این جشنواره به نشانی اینترنتی www.alilandi.com مراجعه کنند.

شهید علی لندی، نوجوان 15 ساله اهل شهرستان ایذه (استان خوزستان)، شامگاه 18 شهریور امسال، پس از وقوع آتش سوزی در منزل همسایه، برای نجات یک زن و مادر سالخورده‌اش، دل به آتش زد و بعد از نجات جان 2 نفر، خود، طعمه حریق شد.

علی لندی با بیش از 90 درصد سوختگی، در یکی از بیمارستان‌های اصفهان بستری شد و پس از چند روز، جان خود را از دست داد.

*س_برچسب‌ها_س*