شنبه 12 آبان 1403

460 گروه در باشگاه حامیان محیط زیست عضو هستند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
460 گروه در باشگاه حامیان محیط زیست عضو هستند

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور گفت: 460 گروه در باشگاه حامیان محیط زیست عضو هستند.

مهدی عباسی در دیدار با رئیس دانشگاه لرستان و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، اظهار کرد: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تشکیلات دانشجویی جهاد هست و هرآنچه که مسئولیت جهاد دانشگاهی در حوزه دانشجویی وجود دارد در این سازمان اتفاق می‌افتد، بنابراین موظف به شبکه سازی دانشجویان در سراسر کشور هست.

وی تصریح کرد: ماموریت اصلی ما رشد و توانمندسازی دانشحویان در گام دوم انقلاب اسلامی بوده که این ماموریتی است که مجموعه جهاد دانشگاهی برعهده سازمان دانشجویان گذاشته است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: در تعاملات و ارتباطاتی که با مراکز، نهادها و وزارتخانه‌ها از جمله وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها داریم بر روی این مسئله خیلی بحث شد و ماموریت سازمان دانشجویان به عنوان شبکه رشد و توانمندسازی دانشجویان در گام دوم انقلاب اسلامی مورد تائید قرار گرفت.

عباسی اضافه کرد: در این راستا مجموعه فعالیت‌های که در سازمان دانشجویان به لحاظ تنوع و گستردگی فعالیت‌ها اتفاق می‌افتاد مثال زدنی است شاید به جرات می‌توان گفت که کمتر نهادی را در دانشگاه داشتیم که با این گستردگی در حوزه دانشجوی در حال فعالیت است.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین رویدادهای که در سازمان دانشجویان برنامه‌ریزی و در سراسر کشور در حال اجرا هست مسابقه ملی مناظرات دانشجویان ایران است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: بعد از دستورات مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، جهاد دانشگاهی اولین نهادی بود که به فرمایش ایشان لبیک گفت و در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی رویداد مسابقات مناظره دانشجوی طراحی و اجرا شد.

عباسی عنوان کرد: این مسابقات در حال حاضر آنقدر گسترده شده و با استقبال خوب دانشجویان مواجه هست که بیش از 700 تیم در هر دوره در دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور ثبت نام می‌کنند و به صورت لیگ کشوری برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: این مسابقان مراحل دانشگاهی، استانی و ملی دارد و تیمی که به مرحله ملی می‌رسد گاهی بیش از 40 تا مسابقه داده است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: یکی از دیگر از حوزه‌های که به آن ورود جدی داشته‌ایم بحث توسعه کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها است و ما به واسطه اشتغالی که در بحث مناظرات دانشگاهی داشتیم کمتر به خود کرسی‌های آزاداندیشی پرداخته‌ایم و این آسیبی است که در همه دانشگاه‌ها متاسفانه آموزش عالی ما وجود دارد و این خواسته رهبری متاسفانه مغفول مانده است.

عباسی خاطرنشان کرد: خیلی تلاش جدی از نهادهای مسئول برای بحث کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها نکرده‌اند اگر اقدامی هم اتفاق افتاده عموما نمایشی بوده است و خواسته اصلی رهبری که باید به یک جنبش نرم‌افزاری منجر می‌شده، اتفاق نیفتاده است.

وی اضافه کرد: در سازمان دانشجویان این مهم را به‌صورت جدی شروع کرده‌ایم و خیلی منتظر ماندیم دیگران این را به دوش بکشند و جلو ببرند دیدیم اتفاقی نمی‌افتد دو سه سالی هست که خود ما بحث کرسی‌های آزاداندیشی را در دانشگاه‌ها را جلو می‌بریم.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: یکی از دیگر از حوزه‌های فعالیت ما محرومیت‌زدایی است شاید قبل از اینکه در بسیج دانشجویی بحث اردوهای جهادی را شروع کنند ما دبیرخانه‌ای را در سازمان دانشجویان تحت عنوان دبیرخانه محرومیت‌زدایی مهرباران شکل گرفت و الگوی اولیه اردوهای جهادی شد و بعد توسعه داده شد.

عباسی با بیان اینکه در حال حاضر همکاری خوبی بین سازمان دانشجویان و معاونت بسیج دانشجویی وجود دارد، افزود: تفاهم‌نامه‌های خوبی داریم و در راستای اردوهای دانشجوی و پویش‌های متعدد دانشجوی توسط دانشجویان برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود در واقع آنچه در سازمان دانشجویان اتفاق می‌افتد ما بستر را شامل؛ فضا، امکانات و حمایت‌های لازم را ایجاد می‌کنیم که دانشجویان بر حسب علایق و نیازها و استعدادهای خود فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه فعالیت سازمان دانشجویان شبکه ملی حامیان محیط زیست فعالیت می‌کند که به آن باشگاه حامیان محیط زیست می‌گوییم، اظهار کرد: در این باشگاه در حال حاضر بیش از 460گروه و کانون دانشجوی از سراسر کشور عضو و در قالب یک شبکه ملی در حال فعالیت هستند.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به اینکه حوزه فعالیت بسیار گسترده است، تصریح کرد: اندیشکده دانشجوی مطالعات سیاست گذاری که یک حرکت جدیدی بوده که در سازمان دانشجویان شروع شده و در قالب کارگروه‌های دانشجویان بر حسب رشته‌های تخصصی آنها سازماندهی می‌شوند و با رویکرد سیاست‌گذاری به مسایل کشور می‌پردازند.

عباسی خاطرنشان کرد: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خیلی پتانسیل دارد که فضاهای دانشجویی را به سمت مسئله محوری حرکت بدهد، تمام تلاش ما این است که در حوزه‌های مختلف که دانشجویان در سازمان دانشجویان در حال فعالیت هستند آن مطالعات و رشته علمی را حتی در قالب پایان نامه‌ها در کنار مسائل کاربردی کشور قرار بدهیم و فاصله بین علم و اجرا را با استفاده از توان و پتانسیل دانشجویان کم کنیم.

وی اضافه کرد: این کار در اغلب استان‌ها اتفاق افتاده و خیلی به حل مسائل آن استان‌ها کمک کرده است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: اگر بتوانیم توان دانشجوی را در کنار بقیه نهادهای که در حال فعالیت هستند و بسیج دانشجویی و تشکل‌های مختلف که فعالیت می‌کنند را به عرصه بیاوریم.

عباسی ادامه داد: یکی از و ویژگی که ما داریم این است که خیلی درگیر مسائل سیاسی نمی‌شویم و سعی می‌کنیم در فضای علمی دانشجو را نگه داریم اگر این توان‌ها در کنار هم قرار بگیرد می‌تواند به حل مشکلات استان‌ها و کشور کمک کند.

وی اظهار کرد: اگر بشود فضای در حد مقدورات در اختیار سازمان دانشجویان استان لرستان قرار بگیرد قول می‌دهیم که کمک به توسعه فعالیت‌ها و هم تجهیز فضای که در نظر گرفته شده، کمک شود تا بتوانیم فعالیت سازمان دانشجویان را در جهاد دانشگاهی لرستان هم بیش از آنچه که هست گسترش دهیم.

انتهای پیام