500 میلیون تومان سرقت از اموال شهری در هر شبانه روز

عضو شورای شهر تهران گفت: در قبال سرقت شبانه روزی حداقل 500 میلیون تومان در شبانه روز بر اساس برآورد برخی از مدیران شهری از امکانات شهر مسئول هستیم.
باشگاه خبرنگاران جوان - ناصر امانی گفت: گزارشهایی درباره سرقت اموال و امکانات شهری حتی قطعات پلها، گاردیلها و ستونها تا درب و دریچه انشعابات شهری و تابلوهای راهنمایی در سطح شهر تهران اعلام شده است.
به گفته عضو شورای شهر تهران، بارزترین مصداق آن سرقت برنامه ریزی شده قطعات و ورقهای سنگین پل مسیر همت حکیم بود که بر اساس اعلام فرمانده انتظامی تهران بزرگ عامل این سرقت و بسیاری از سرقتهای شبیه به آن پیمانکاران طلبکار شهرداری تهران هستند.
او گفت: دو تذکر را به شهرداری تهران اعلام میکنم؛ اول؛ تشکیل کمیته ویژهای با حضور عوامل انتظامی و امنیتی جهت بررسی تعداد و میزان سرقتهای شبانه روزی تهران، شناسایی عوامل و علت افزایش این پدیده ناهنجار شهری و برخورد قانونی با آنها. دوم؛ اعلام دقیق و شفاف و میزان بدهیهای شهرداری تهران به پیمانکاران و افراد حقیقی و تعیین جدول زمان بندی و نحوه پرداخت مطالبات آنها.