51 هزار نفر از جمعیت استان زنجان تحت پوشش بیمه اجتماعی روستاییان هستند
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان، تعداد اعضای این صندوق تا پایان تیرماه سال جاری را 51 هزار و 468 نفر بیان کرد و گفت: این تعداد نسبت به تیرماه سال گذشته 8.5 درصد رشد دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی عباسی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: تعداد اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان تا پایان تیرماه سال جاری 51 هزار و 468 نفر است که نسبت به تیرماه سال گذشته 8.5 درصد رشد دارد.
وی با بیان اینکه میانگین سنی بیمهشدگان جدید 36.9 سال است، خاطرنشان کرد: 4 هزار و 210 خانوار استان به تعداد 5266 نفر، مستمریبگیر صندوق هستند.
عباسی با بیان اینکه میزان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری است، افزود: 30.9 درصد جامعه هدف استان تحت پوشش این صندوق هستند در حالی که میانگین کشوری 22.4 درصد است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان با اشاره به مزایای استفاده از این صندوق بیمهای گفت: ازکارافتادگی، بازنشستگی، مستمری بازماندگان و فوت از جمله مزایای این صندوق است.
وی با بیان اینکه نقل و انتقال سوابق بیمهای نیز دیگر مزیت این صندوق است، افزود: سوابق بیمهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به عنوان سوابق قابل قبول برای انتقال به سایر صندوقهای بیمهای است.
عباسی اظهار داشت: شرط سنی عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر حداقل 18 و حداکثر 50 سال تمام است.
وی با اشاره به پرداخت 11 میلیارد و 400 میلیون تومان مستمری برای جامعه هدف استان از ابتدای سال جاری تاکنون خاطرنشان کرد: مستمریها در سال گذشته همسانسازی شد که به طور متوسط 52 درصد نسبت به سال قبل، افزایش پیدا کرد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: امسال نیز میزان مستمریهای پرداختی 25 درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرد و از خردادماه، محاسبه و اعمال شد.
وی با اشاره به مزیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در حق بیمه خاطرنشان کرد: این صندوق 2 برابر حق بیمه را به عنوان سهم کارفرمایی از طرف دولت پرداخت میکند و افراد بیمهشده فقط یکسوم حق بیمه را پرداخت میکنند.
عباسی با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر، دفترچه درمان ندارد، افزود: بیمهشدگان این صندوق میتوانند از دفترچه درمانی بیمه سلامت استفاده کنند و بیمه سلامت، متولی درمان این بیمهشدگان است.
وی در خصوص علت عدم صدور دفترچه درمانی برای بیمهشدگان این صندوق اظهار کرد: تامین اجتماعی 9 درصد هزینه درمان از بیمهشدگان دریافت میکند اما صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان به دلیل اینکه هزینهای بابت درمان دریافت نمیکند لذا دفترچه درمانی هم به بیمهشدگان نمیدهد و بیمهشدگان تحت پوشش این صندوق میتوانند از دفترچه درمانی بیمه سلامت استفاده کنند.
انتهای پیام /