سه‌شنبه 17 تیر 1404

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

گوناگون وب‌گاه 55 آنلاین

یک سلاح هسته‌ای با برد 12000 کیلومتر و قدرت تخریبی 200 برابر بیشتر از بمبی که بر هیروشیما انداخته شد.

سیروس مقدم، کارگردان سریال محبوب «پایتخت»، با از احتمال پرداختن به جنگ 12 روزه در فصل هشتم این مجموعه خبر داد.

نوید محمدزاده، بازیگر سرشناس سینما، پس از انتشار خبر بازداشت پدرزنش، صفحه اینستاگرام خود را حذف کرد و از دسترس خارج نمود. این اقدام در پی حواشی اخیر صورت گرفته است.

اگر فقط یکی از این جملات را در زندگی به کار ببندید، سرنوشتتان متفاوت خواهد شد.

به مناسبت سالروز درگذشت عباس کیارستمی، ویدئویی از این کارگردان شهیر منتشر شده که در آن با تأکید خاصی می‌گوید: «حتی یک دقیقه بودن خارج از ایران را تحمل نمی‌کنم»

سید حسین حسینی، مجری شبکه افق صداوسیما، با کنایه به غیبت اخیر یکی از مسئولان گفت: «چند روزی خبری از ایشان نبود، حالا که پیدایش شده، به مردم توصیه می‌کند! ما قبلاً گفته بودیم...»

این ویدیوی خیره‌کننده که کاملاً توسط الگوریتم‌های هوش مصنوعی خلق شده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد یک میلیاردر اسرائیلی با پرداخت نزدیک به یک میلیارد دلار، یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان VPN جهان را خریداری کرده است.

مدیرمسئول کیهان با عبارات تند، هرگونه مذاکره با آمریکا را غیرمنطقی خواند.

انفجار هسته‌ای فقط ساختمان‌ها را خراب نمی‌کند؛ در دمای 100 میلیون درجه، فلزات مانند آب جاری می‌شوند، شیشه‌ها بخار می‌شوند و انسان‌ها قبل از احساس درد، به ذرات ریز اتمی تبدیل می‌شوند.

باید در همه ابعاد با توجه به شرایط ویژه رخ‌داده با حفظ هوشیاری کامل عمل کرد تا بتوانیم توفیقات به دست آمده را بسط و تعمیم دهیم.

امشب دل ما تنگ است و در جستجوی نوری از غیب، کتابت را به نیت روشنایی دل و گشایش کار می‌گشاییم.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا بار دیگر با اظهارنظری جنجالی درباره ظاهر یک خبرنگار زن، واکنش‌ها را برانگیخت.

اگر به دنبال یک جایگزین سالم و خوشمزه برای سالاد الویه هستید، سالاد مرغ و زیتون با ترکیبی از پروتئین مرغ، آنتی‌اکسیدان‌های زیتون و طعمی منحصربه‌فرد، می‌تواند انتخابی عالی برای سفره شما باشد!

رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در هفدهمین اجلاس سران کشورهای عضو اکو در جمهوری آذربایجان، با اشاره به تحولات اخیر، رژیم صهیونیستی را آغازگر حملات غیرقانونی علیه ایران خواند و تأکید کرد: هم‌زمان با مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا، صهیونیست‌ها تجاوزات وحشیانه و اقدامات تروریستی خود را علیه کشور ما آغاز کردند.

در این ویدئو، بخشی از مصاحبه قدیمی فرشته حسینی را می‌بینید که در آن می‌گوید: «اونقدر که در ایران تحقیر شدم، هیچ‌وقت تشویق نشدم.»