6 میلیارد ریال به آسیب دیدگان از کرونا در کهگیلویه و بویراحمد کمک می شود
یاسوج - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: 6 میلیارد ریال به نیازمندان غیر زیر پوشش کمیته امداد این استان که بر اثر شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند، کمک مالی می شود.
قباد مبشری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مبلغ از محل اعتبارات اهدایی بنیاد مستضعفان کشور تأمین و به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.
وی افزود: اولویت پرداخت این کمک های مالی با ساکنان مناطق حاشیه ای کهگیلویه و بویراحمد و مشاغل آسیب دیده از بیماری کرونا خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خانواده های یک تا پنج نفره و بالاتر در استان مشمول دریافت این کمک های مالی هستند.
مبشری عنوان کرد: بر این اساس به خانوارهای یک نفره یک میلیون و 500 هزار ریال، 2 نفره 2 میلیون و 500 هزار ریال، سه نفره سه میلیون و 500 هزار ریال، چهار نفره چهار میلیون و 500 هزار ریال و پنج نفره و بالاتر نیز پنج میلیون ریال پرداخت می شود.
45 هزار و 126 خانوار با جمعیتی افزون بر 110 هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.
*س_برچسبها_س*