60 درصد دانشجویان دختر دانشگاه فنیوحرفهای جذب بازار کار میشوند
ساری - ایرنا - رییس دانشگاه فنیوحرفهای کشور گفت که بر اساس بررسیهای آماری، 60 درصد دانشجویان دختر پس از فارغالتحصیل شدن از مراکز وابسته به این دانشگاه جذب بازار کار میشوند.
به گزارش ایرنا، ابراهیم صالحی عمران روز یکشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره رویش دانشگاههای فنی و حرفهای کشور که به صورت ویدیو کنفراسی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای امام محمد باقر (ع) ساری برگزار شد، افزود: آمار اشتغال به کار پسران فارغ التحصیل از واحدها و مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای کشور هم 67 درصد است.
وی با اعلام این که هم اکنون 176 دانشکده و آموزشکده وابسته به دانشگاه فنی و حرفهای در 114 شهر کشور فعال است، گفت که 53 واحد از این تعداد دخترانه و 123 واحد هم پسرانه است.
بر اساس آمارهای رسمی، هم اکنون حدود 140 هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور مشغول تحصیلند که حدود 38 درصد آنان را دختران تشکیل می دهند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اعلام این که مطابق برنامه ششم توسعه 30 درصد جمعیت دانشجویی دانشگاهها باید آموزشهای فنی و حرفهای را فرا بگیرند و مهارت محور شوند، گفت: دانشگاه فنی حرفهای به عنوان یکی از بزرگ ترین دانشگاههای کشور، کار مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار جامعه را بر عهده دارد.
وی توانمند سازی و مهارت آموزی دانشجویان را از رویکرد اصلی این دانشگاه برشمرد و افزود: برای تحقق این مهم، علاوه بر به گارگیری استادان با تجربه، مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار به دانشجویان نیز آموزش داده میشود.
ضرورت توجه به زیبایی شناحتی
صالحی عمران گفت: در کنار مهارت آموزی، توجه به جنبههای زیباشناختی نیز باید در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد و در صورت تحقق این مهم، زمینه ظهور و پرورش انسانهای خلاق و ماهر در جامعه نیز فراهم میشود.
وی افزود: دانشگاههای فنی و حرفهای کشور علاوه بر انتقال مهارت و فناوری به هنرجویان، در ایجاد اشتغال پایدار، توسعه و بهبود فضای کار و تولید نیز نقش مهم و تاثیرگذاری بر عهده دارند و جذب بیشتر دانشجویان فارغالتحصیل به بازار کار، گویای این مطلب مهم و اساسی است.
طبق آمار رسمی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، 54 درصد دانشجویان این دانشگاه در دوره های کاردانی پیوسته مشغول تحصیل هستند. این دانشگاه حدود 153 رشته دارد که 44 رشته آن کاردانی پیوسته، 43 رشته کاردانی ناپیوسته، هفت رشته کارشناسی پیوسته و 59 رشته کارشناسی ناپیوسته است.
همچنین در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، 672 عضو هیات علمی، 349 عضو غیر هیات علمی و 20 هزار حق التدریس مشغول همکاری هستند. این دانشگاه 2 هزار و 300 آزمایشگاه و کارگاه دارد و 60 تا 70 درصد دروس این دانشگاه عملی و 30 تا 40 درصد نظری است.
به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی رویش دانشگاه های فنی و حرفهای امروز روز یکشنبه به صورت ویدیوکنفرانسی در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری برگزار شد.
در این مراسم 112 اثر برتر دانشجویان و اعضای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور در زمینه پوستر، خوشنویسی، نگرارگی و تذهیب، فرش و گلیم، مصنوعات جوبی، سفالی، پارچهای، شعر، داستان کوتاه، فیمل و عکس، نمایشنامه و فیلمنامه نویسی، تکنوازی سازهای ایرانی و جهانی، موسیقی نواحی، مسوولیت اجتماعی و نثر و ادبی معرفی و از خالقان اثر قدردانی شد.
بر اساس ارزیابی هیات داوران سومین جشنواره رویش دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور، دانشجویان مازندرانی در این دوره از جشنواره مقام اول را کسب کردند و استان البرز و تهران هم به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به دست آوردند.
*س_برچسبها_س*