7 پیشنهاد سیاستی خوب توسط شرکتهای دانشبنیان مطرح شد
معاون علمی رئیسجمهور گفت: عمده درخواست شرکتهای دانشبنیان از نوع سیاستی و نه حمایتی است و در این زمینه حداقل 7 پیشنهاد سیاستی خوب توسط شرکتهای دانشبنیان کشورمان مطرح شد که این پیشنهادها از سوی معاونت توسعه اقتصاد دانشبنیان پیگیری خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری امروز در حاشیه نخستین رویداد "نمادیران" در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیاست توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان از ارکان اصلی توسعه اقتصادی دانشبنیان در معاونت علمی است. در این مسیر یکی از برنامههایی که اجرا میشود، سلسله برنامههای "نمادایران" یا نمایشگاههای اقتصاد دانشبنیان ایران است.
دهقانی تصریح کرد: این رویداد به صورت بخشی برگزار میشود و در این دوره که در حوزه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی برگزار شد میزبان 40 شرکت برتر هستیم که از بین 540 شرکت انتخاب شده است و هدف این برنامه نیز آن است که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، توان این شرکتها معرفی شود.
معاون علمی رئیسجمهور گفت: علاوه بر آشنایی با دستاوردها و رونمایی از برخی محصولات دانشبنیان، کارگروه مشترکی با حمایت وزارت جهاد کشاورزی و معاونت علمی در آینده تشکیل خواهد شد. با تشکیل این گروه به صورت ماهانه موضوع اخذ مجوزها برای شرکتهای دانشبنیان پیگیری میشود چراکه شرکتها زمان زیادی برای دریافت این مجوزها صرف کردند.
5 درصد شرکتهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی فعالیت میکننددهقانی با بیان اینکه عمده درخواست شرکتهای دانشبنیان از نوع سیاستی و نه حمایتی است اظهار کرد: در این زمینه حداقل 7 پیشنهاد سیاستی خوب توسط شرکتهای دانشبنیان مطرح شد که این پیشنهادها از سوی معاونت توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی پیگیری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این سیاستها شامل واردات، حمایت از تولید داخل، خرید از تأمینکننده داخلی به جای واردات، انتقال خط تولید بذر و دانش فنی است. با همکاری وزارت جهاد کشاورزی نخستین جلسه این کارگروه تا پایان سال برگزار خواهد شد.