پنج‌شنبه 8 آذر 1403

7 کارخانه فعال پسته رشتخوار را فرآوری می‌کنند / پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
7 کارخانه فعال پسته رشتخوار را فرآوری می‌کنند / پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار

رونق باغداری و افزایش راندمان محصول پسته در رشتخوار به روش‌های نوین کشاورزی با پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته تر و بهره‌مندی از 11 هزار 500 هکتار باغات پسته در این شهرستان، در حال اجرایی شدن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ پسته یکی از مهمترین محصولات کشاورزی طی چند سال اخیر در رشتخوار بوده است، که علاوه بر افزایش چشمگیر سطح زیر کشت، رسیدن به پسته با کیفیت و مرغوب در رشتخوار این شهرستان را به یکی از قطب های تولید پسته استان خراسان رضوی تبدیل کرده است.

11 هزار هکتار از باغات رشتخوار زیر کشت محصول پسته علیمردان خزایی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در رابطه با وضعیت کشت و برداشت پسته در رشتخوار به خبرنگار ما گفت: سطح زیر کشت محصول پسته در رشتخوار بالغ بر 11 هزار و 500 هکتار است که 6 هزار هکتار آن به باردهی رسیده و این محصول به عنوان یکی از محصولات مهم کشاورزی در این شهرستان شناخته می شود. وی در ادامه با اشاره به کیفیت برداشت این محصول در رشتخوار بیان داشت: استفاده از روش های نوین در آبیاری و همچنین مبارزه با آفات باعث شده تا کیفیت محصول پسته در رشتخوار از راندمان بسیار بالایی برخوردار شود. پیش بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار / فعالیت 7 ترمینال ضبط پسته در رشتخوار مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در ادامه با تاکید بر اینکه پیش بینی برداشت پسته در رشتخوار امسال بالغ بر 15 هزار تن پسته تر است، اظهار داشت: 7 کارخانه فعال ضبط ترمینال محصول پسته کار فرآوری این محصول را در رشتخوار دنبال می کنند، که بخشی از محصول تولیدی در شهرستان و مابقی به شهرستان های همجوار منتقل می شود. خزایی در ادامه در رابطه با انواع پسته کشت شده در رشتخوار اظهار داشت: ارقام سفید بادامی بیشترین سطح کشت پسته در رشتخوار را به خود اختصاص داده و ارقام اکبری، احمد آقایی، کله قوچی و فندقی و سایر ارقام پسته در این شهرستان کشت شده است. آبیاری زیر سطحی باغات پسته افزایش راندمان بهره وری از آب حسن پور کارشناس جهاد کشاورزی رشتخوار در رابطه با کشت محصول پسته در این شهرستان گفت: مجموعه جهاد کشاورزی و کارشناسان عزیز در این مجموعه در طول ایام سال کلاس های آموزشی متعددی را در زمینه کنترل و مبارزه با آفات، آبیاری، پیوند زنی و... برگزار می کنند. وی با تاکید بر حرکت کشاورزی شهرستان به سمت کشاورزی نوین، یادآور شد: هم اکنون روش های آبیاری زیر سطحی در برخی از مزارع اجرا و کمک شایانی به مدیریت و بهره وری از آب در شرایط بحرانی دشت رشتخوار به ما کرده است. درویشیان یکی از کشاورزان نمونه پسته کار در ر شتخوار در رابطه با کشت محصول پسته گفت: حدود 150هکتار از اراضی کشاورزی خود را به کشت محصول پسته اختصاص داده ام و با استفاده از ظرفیت کارشناسان جهاد کشاورزی و کمک این عزیزان حدود سال است که از هیچ گونه سمی در راستای مبارزه با آفات پسته استفاده نکرده ام. یکی دیگر از کشاورزان پسته کار در رشتخوار با اشاره به قیمت پایین محصول خریداری شده از کشاورزان گفت: متاسفانه هر ساله با اغاز فصل برداشت محصول پسته در هنگام خرید محصول از کشاورزان قیمت محصول به پایین تر قیمت موجود می رسد، که این موضوع به عنوان یک خواسته عمومی از سوی کشاورزان نیازمند توجه و نگاه ویژه از سوی مسئولان جهاد کشاورزی در راستای حمایت از کشاورزان پسته کار است. انتهای پیام /

7 کارخانه فعال پسته رشتخوار را فرآوری می‌کنند / پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار 2
7 کارخانه فعال پسته رشتخوار را فرآوری می‌کنند / پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار 3
7 کارخانه فعال پسته رشتخوار را فرآوری می‌کنند / پیش‌بینی برداشت 15 هزار تن پسته در رشتخوار 4