90درصدناوگان اتوبوسرانی در مرز_مهران مستقر می شود؛ 1300 میلیارد برای اربعین امسال هزینه شد
معاون وزیر ورئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت: 8 هزار دستگاه اتوبوس کار انتقال زائران را از نقاط مختلف کشور صورت می دهند که از ابتدای تردد زوار اربعین تا کنون بیش از 850 هزار نفر توسط ناوگان عمومی اتوبوسرانی کشور جابجا شده اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "داریوش امانی"، معاون وزیر ورئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای درگفتگو با ایلام بیدار گفت: 8 هزار دستگاه اتوبوس کار انتقال زائران را از نقاط مختلف کشور صورت می دهند که از ابتدای تردد زوار اربعین تا کنون بیش از 850 هزار نفر توسط ناوگان عمومی اتوبوسرانی کشور جابجا شده اند.
وی با اشاره به میزان تردد زوار طی 24 ساعت گذشته تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته 67 هفت هزار نفر از مرز بین المللی مهران از کشور خروج و در مقابل 130 زائران به کشور بازگشتند. امانی ادامه داد: بیش از 1400 میلیارد تومان در راستای اقدامات راه و شهرسازی برای اربعین 1401 هزینه شده است. معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حملو نقل جاده ای کشور در پایان گفت: در راستای تسهیل در تردد زائران به نقاط مختلف کشور با پیگیری هایی که صورت گرفت 90 درصد ناوگان اتوبوسرانی کشور به سمت مرز مهران هدایت خواهند شد.
وی تصریح کرد: از زائران اربعین حسینی با آبمیوه و کیک پذیرایی خواهد شد، همچنین تمام ظرفیت ها به کار گرفته می شود تا بتوانیم به نحو احسنت به زائران عتبات عالیات خدمت رسانی کنیم.
انتهای پیام / ر